IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Sinema Sinema dünyasına dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Kedi


 
 
Seçenekler Stil
Alt 07 Haziran 2023, 10:24   #1
Standart “Karayip Korsanları” Beyaz Perdeye Geri Dönmeye Hazırlanıyor..

Karayip Korsanları serisi yeni bir film ile bir kez daha beyaz perdeye konuk olacak. Johnny Depp’in projede olup olmadığını ise zaman gösterecek.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Karayip Korsanları cephesinde heyecan verici gelişmeler yaşanıyor. Pirates of the Caribbean serisi yeni bir filmle geri dönmeye hazırlanırken yapımcılar Johnny Depp’e de kapıyı tam olarak kapatmış değil.

Disney’in en kârlı markaları arasında bulunan ve Walt Disney’in tema parklarından ilham alan Karayip Korsanları evreni, yakın gelecekte genişlemeye devam edecek.

Serinin ilk filmi Siyah İnci’nin Laneti 2003 yılında izleyicilerle buluşmuş ve 2017’deki Salazar’ın İntikamı’na dek 5 yapımlık bir macera yayınlanmıştı. İzleyiciler o tarihten beri Karayip Korsanları 6 bekleyişine geçmiş olsa da Johnny Depp’in eski eşi Amber Heard ile olan davası; milyar dolarlık serinin duraklatılmasına neden olmuştu.

Dava devam ederken Disney başrolünde Margot Robbie’nin yer alacağı yeni bir yapım fikri üzerinde çalışmaya başlamış ancak bu proje sonradan rafa kaldırılmıştı. Depp’in davadan aklanarak ayrılması ise ünlü aktörün Kaptan Jack Sparrow rolüne geri dönebileceği şeklinde yorumlanmış ancak bu iddialar da sonradan muhatabı tarafından yalanlanmıştı.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Tüm bu gelişmelere rağmen Disney Karayip Korsanları’ndan vazgeçmiş değil. Şirketin yöneticilerinden Sean Bailey serinin devam edeceği bilgisini paylaşırken Johnny Depp konusunda da kapıyı tam olarak kapatmadıklarını işaret ediyor.

Yeni Karayip Korsanları Filmi Eski Yapımları Onurlandıracak..

Sean Bailey, The New York Times’a verdiği röportajda serinin geleceği hakkında konuştu:

“Daha önceki filmleri onurlandıran, aynı zamanda yeni şeyler söyleyen, gerçekten iyi ve heyecan verici bir hikâyemiz olduğunu düşünüyoruz. [Depp’in dönüşü konusunda] Şu aşamada kesin bir şey söylemek istemiyoruz.”

Bugüne dek 6. film için Rhett Reese, Paul Wernick ve Craig Mazin gibi yazarlarla çalışılmış ancak başta dava süreci olmak üzere birçok başka nedenle senaryolar nihayete erememişti. Bununla birlikte seride Elizabeth Swann karakterini canlandıran Keira Knightley de geri dönüş fikrine sıcak bakmayan isimlerdendi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Seri bugüne dek 5 filmde toplam 4.5 milyar dolarlık gişe hasılatı elde etse de tüm bu süreçte yaklaşık 1.3 milyar dolarlık bir bütçeyle çalışılmıştı. Dolayısıyla Disney’in yeni dönemde nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniyor.


Kaynak; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________

"Sen hep gülümse ki yüreğinin güzelliği gülüşlerinde canlansın."
 
Alt 07 Haziran 2023, 10:27   #2
Standart

Disney işi biliyor

________________


imza yok. parmak bassam?
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:44.