IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Sinema Sinema dünyasına dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By 1903


 
 
Seçenekler Stil
Alt 07 Ocak 2023, 03:03   #1
Standart Avatar: The Way of Water, Tüm Zamanların En Çok Hasılat Yapan Filmleri Arasına Girdi: Hızlı ve Öfkeli’yi Geride Bıraktı!

16 Aralık'ta vizyona giren Avatar: The Way of Water, dünya çapında 1 milyar 516 milyon dolar hasılata ulaşmayı başardı. Bu miktar, James Cameron imzalı yapımı tüm zamanların en çok hasılat yapan on filmi arasına soktu.
Uzun yıllardır beklenen ikinci Avatar filmi Avatar: The Way of Water, nihayet 16 Aralık 2022 tarihinde vizyona girdi. James Cameron imzalı yapım, beklenildiği gibi ilk filmi aratmayarak gişede muazzam bir başarı yakaladı. Öyle ki film, geçtiğimiz haftalarda 1 milyar dolar hasılat yapmayı başarmıştı.

Bugün gelen bilgiler ise izleyenlere görsel şölen yaşatan ikinci Avatar filminin başarılarını devam ettirdiğini ortaya koydu. Gelen bilgilere göre film, şu ana kadar dünya çapında 1,516 milyar dolar hasılat elde etti. Bu, filmin 2022’nin gişe konusunda en başarılı filmi Top Gun: Maverick’i geçmenin yanı sıra tüm zamanların en çok hasılat yapan 10 filmi arasına girmeyi başardığını gösteriyor.

Avatar: The Way of Water, Hızlı ve Öfkeli 7’yi geçerek onuncu sıraya yerleşti

Avatar: The Way of Water, Tüm Zamanların En Çok Hasılat Yapan Filmleri Arasına Girdi: Hızlı ve Öfkeli’yi Geride Bıraktı!

Entertainment Weekly’nin aktardığına göre Avatar: The Way of Water, 1,516 milyar dolar hasılat ile tüm zamanların en çok hasılat yapan onuncu filmi unvanını 2015 tarihli Hızlı ve Öfkeli 7’den aldı. Hızlı ve Öfkeli, 1,515 milyon dolar hasılat elde ederek bu koltukta oturuyordu.

Buna ek olarak Disney’in, filmin başarılarının devam etmesini beklediğini ve yakın zamanda dokuzuncu sıradaki The Avengers’ı geçeceğini düşündüğü aktarıldı. 2012’de çıkan Marvel filmi The Avengers, tüm dünyada 1,518 milyar dolar hasılat elde etmeyi başarmıştı. Ayrıca The Way of Water, yönetmen James Cameron’un gişe konusunda ilk ona giren üçüncü filmi oldu. Cameron, daha önce Avatar (ilk sırada) ve Titanic (üçüncü sırada) filmleriyle listeye girmişti.

Üç yeni Avatar filmi daha çıkacak

Avatar: The Way of Water, Tüm Zamanların En Çok Hasılat Yapan Filmleri Arasına Girdi: Hızlı ve Öfkeli’yi Geride Bıraktı!

Avatar serisinin toplamda beş filmde tamamlanması planlanıyor. Daha önce yapılan açıklamalarda 2024 yılında vizyona girmesi beklenen üçüncü filmin çoktan çekildiği açıklanmıştı. Yönetmen James Cameron da birkaç ay önce serinin devam etmesi için The Way of Water’ın başarılı olması gerektiğini söylemişti. Filmin şu anki gidişatı da serinin geleceğinin tehlikede olmadığını gösterdi. The Way of Water’ın ilk Avatar filmini geçip geçmeyeceğini ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

Avatar filminin 10 yıl sonrasını anlatan The Way of Water’ın oyuncu kadrosunda Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Kate Winslet gibi isimler bulunuyor.

Avatar: The Way of Water fragmanı

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Alıntı:
ALINTI
 
Alt 07 Ocak 2023, 03:07   #2
SendikaLı
MarjinaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

İlki efsaneydı.İkincisi onuda geçtiğine göre daha efsanedir.d

________________

𝗟𝗼𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗶𝘃𝗲. 𝗟𝗶𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗼𝘃𝗲.

Avatar: The Way of Water, Tüm Zamanların En Çok Hasılat Yapan Filmleri Arasına Girdi: Hızlı ve Öfkeli’yi Geride Bıraktı!
 
Alt 07 Ocak 2023, 06:51   #3
Standart

Hala izleyemedim yaa bi fırsat bulup

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:41.