IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Sinema Sinema dünyasına dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 02 Temmuz 2022, 00:25   #1
hepSi bir yaLan . . .
ZaLim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arrow Vizyonda ki Filmler - 1 Temmuz 2022

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 4’ü yerli 7 film vizyona girdi. Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği yapımların yanında gişede üst sıralarda yer alacağı düşünülen filmlerin kıyasıya rekabeti başladı.

Umut Ertek'in yönettiği "Aşkın Gönül Yazısı", dram ve romantik film sevenleri sinema salonlarına çekmeyi hedefliyor.ABD yapımı bilim kurgu filmi "Yang'dan Sonra" filminde, Altın Küre ödüllü Colin Farrell ile Jodie Turner-Smith, Malea Emma Tjandrawidjaja, Justin H. Min ve Orlagh Cassidy rol aldı. Emre Pala'nın yönettiği "Zir-i Cin" ile Ahmet Yaşar Gümüş'ün yönettiği "Kahran", korku ve gerilim tutkunlarını sinema salonlarına çekmeyi hedefliyor.


AŞKIN GÖNÜL YAZISI

Vizyonda ki Filmler - 1 Temmuz 2022

Melis Tüzüngüç, Sebahat Kumaş, Hüseyin Elmalıpınar ve Güntuğ Yardımcı'nın rol aldığı film, saklanan sırların ortaya çıkmasıyla ilişkilerinde sorun yaşayan bir çiftin hayatına odaklanıyor.


BİR KIZLA TANIŞTIM


Vizyonda ki Filmler - 1 Temmuz 2022


Avustralya yapımı "I Met a Girl", müzisyen Devon'ın tanıştığı anda aşık olduğu Lucy'yi bulabilmek için onun peşinden Avustralya'ya gitmesini ve onu arayışını ele alıyor. Luke Eve'nin yönettiği filmin oyuncu kadrosunda Brenton Thwaites, Lily Sullivan, Joel Jackson ve Zahra Newma yer aldı.


EVLAT OLSA SEVİLMEZ

Vizyonda ki Filmler - 1 Temmuz 2022

Cüneyt İnay'ın yönetmen koltuğunda oturduğu "Evlat Olsa Sevilmez"in başrollerini Zekeriya Akman, Günay Karacaoğlu, Sadi Celil Cengiz, Burcu Altın ve Mesut Yar paylaştı. Film, ölümcül bir hastalığa yakalanan annesinin son isteği olarak evlenmesini tavsiye ettiği vurdumduymaz Samet'in evlilik arayışını anlatıyor.


KAHRAN


Vizyonda ki Filmler - 1 Temmuz 2022

Mert Amerika'da üniversitesini bitirmiş ve Türkiye’ye dönmüştür. Anadolu’nun ücra bir kasabasına gidecek olan Mert bir gün dinlenebilmek ve para harcamak istemediği için internet uygulamasından evinde kalabileceği iki kız arkadaş ile anlaşmıştır. Kızların dağ evine giden mert orman yolunda bir tuzağa düştüğünü fark eder ve çete tarafından öldürülür. Çete, gece Mert’in cesedini gömmek için geri geldiğinde sakladıkları cesedi bulamaz. Kaçmaya hazırlanan çete üyeleri her zamankinin aksine bir durum olduğunu, ormanda yalnız olmadıklarını fark eder. Sığınabilecekleri tek bir yer vardır ancak bilmedikleri tek şey Kahran cinlerinin intikam için orada olduklarıdır.


MİNYONLAR 2:GRU'NUN YÜKSELİŞİ

Vizyonda ki Filmler - 1 Temmuz 2022

Animasyon türünü sevenlerin ilgisini çekmeye aday "Minyonlar 2: Gru'nun Yükselişi", "Despicable Me" serisiyle popüler kültürde yer edinen Minyonlar'ın ikinci halkası olarak seyircinin beğenisine sunuluyor. Film, 1970'li yıllarda tarihin en büyük kötülerinden biri olma hayali kuran genç Gru ile yolları kesişen Minyonlar'ın, kötülükleriyle nam salan Vicious 6 ekibine girmeye çalışan Gru'ya yardım etmelerini konu ediniyor.


YANG'DAN SONRA

Vizyonda ki Filmler - 1 Temmuz 2022

Film, robot çocukların yatılı bebek bakıcıları olarak satın alınabildiği bir dünyayı ve küçük kız kardeşinin kültürel mirasını öğrenmesine yardımcı olmak için programlanan robot Yang'ın hayatını kurtarmaya çalışan ailesinin yaşadıklarını işliyor.


ZİHR-İ CİN


Vizyonda ki Filmler - 1 Temmuz 2022

Zir-i Cin, İstanbul'a dönüş yolunda ilgilerini çeken bir köye uğrayan gazeteci Defne ve arkadaşlarının burada yaşadıklarını konu ediniyor. Oyuncu kadrosunda Mohamad Ahmad, Defne Çoban ve Ogan Şenyolcu yer alıyor.

AA
________________

Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . .
Bırak elinde ki kalemi diyorlar,
bırak şeytan doldurur.
Ve bugün imge dediğin her şey,
bir anda bizim gibi bir katil olur.
.


hepSi bir yaLan . . .
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:31.