IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi

IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi (https://www.ircrehberi.net/)
-   Sinema (https://www.ircrehberi.net/sinema/)
-   -   Mortal Kombat 2 filmi duyuruldu (https://www.ircrehberi.net/sinema/102365-mortal-kombat-2-filmi-duyuruldu.html)

dae 27 Ocak 2022 22:43

Mortal Kombat 2 filmi duyuruldu
 
Geçtiğimiz yıl vizyona giren ve dijital platformda yüksek izleyici sayılarına ulaşan Mortal Kombat filminin devamı geliyor
Geçtiğimiz yıl sinema salonlarında boy gösteren ve pandeminin de etkisiyle dijital platformlarda oldukça yüksek izlenme sayılarına ulaştığı belirtilen Mortal Kombat filminin devam halkası duyuruldu. Ortaya çıkan bazı haberlerin ardından ilk filmin de yapımcı koltuğuna oturan Todd Garner, kendi sosyal medya hesapları üzerinden Mortal Kombat 2 filminin yapım aşamasında olduğunu duyurdu.

Mortal Kombat 2 filmi duyuruldu
New Line imzası ile çıkacak olan bu yeni filmin gösterim tarihi belli olmasa da filmle alakalı ilk bilgiler de gelmeye başladı. Deadline'ın haberine göre filmin senaryosunu Marvel'ın önümüzdeki günlerde Disney+ platformunda yayınlanacak Moon Knight dizisinin senaryosuna da imza atan Jeremy Slater yazacak.

Mortal Kombat filmi bazı yönlerden eleştirilse de özellikle dövüşler, atmosfer ve tabi ki oyuna sadık kalan kanlı sahneleri ile beğeni toplamıştı. İlk filmde olduğu gibi ikinci filmin de şimdiden yetişkin damgası yiyeceğini söylemek yanlış olmaz. İlk filmde zaten hikaye açık bir şekilde bırakılmış ve başarılı olması durumunda devam halkasında anlatılacak önemli ipuçlarına yer verilmişti.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

alıntıdır.

INFLaMeS 27 Ocak 2022 22:45

1.sini de izlwmedim mobil film paketinde ucretliydi ahahhah ucretsiz oldugunda izlicem :) ikincisinide :)

brooklyn 27 Ocak 2022 22:46

çok afedersiniz ama buna s... tık şimdi sıvıyoruz denir.

ZaLim 28 Ocak 2022 00:34

ben beğenmedim ki filmi, kim nasıl beğenmiş anlamadım. Eski Mortal Kombat filmleri daha iyiydi. Ölümcül Dövüş 1 ve Ölümcül Dövüş 2 filmleri. İzlemeyenlere tavsiye ederim..

ttecon 28 Ocak 2022 00:42

Nasıl 2 ya? Ben çocukken izlemiştim Mortal Kombat filmini, hatta hiç unutmuyorum Raiden rolünü Christopher Lambert oynuyordu. O kaçtı o zaman, sıfır mıydı? :D


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:08.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©2019 - 2023 | IRCRehberi