IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi

IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi (https://www.ircrehberi.net/)
-   Şikayet ve Uzlaşma (https://www.ircrehberi.net/sikayet-ve-uzlasma/)
-   -   Acemi Makale Hırsızları Laflayalim.Org & Cafesohbet.net (https://www.ircrehberi.net/sikayet-ve-uzlasma/153004-acemi-makale-hirsizlari-laflayalim-org-cafesohbet-net.html)

eLsaa 30 Nisan 2023 14:36

Alıntı:

oKaN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1252581)
Sen beni suaLsiz hırsız yerine korsan bu şekilde oLur...

Site sahibi kim ¿ SENSİN. Ben senden önceki ni falan bilemem. Yukarı da ki yazılarda da bahsettiğim gibi kendisi de gelip açıklama yapabilir. Siz direk argo kelimeler kullandınız. Haklısınız herkes kendine yakışanı yapar... Dersin ki domain ben şundan aldım bundan aldım. Aldığın kişi de gelir bende şundan aldım der. Biz de ona göre o kişiye gider sorarız. Ama kusura bakma da. Ortada sadece sen varsın....

MarjinaL 30 Nisan 2023 14:45

Her iki tarafada geçmiş olsun öncelikle. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Açıklaması ıle konu açığa kavuşmuştur..Şuanki domain sahipleride makaleyi silmişlerdir.Yıllar önceki domain sahiplerinin emek hırsızlığı veya ne denirse artık sorumlu onlardır.Şuan herkes üzerine düşeni yapmış makaleyide sildiğine göre ortada uzayacak birsey yoktur.Dolayısı ıle konu yonetım ekıbı tarafından kılıtlenecektir.Keyıflı Forumlar Dilerim.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:42.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©2019 - 2023 | IRCRehberi