IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Sıcak Fırsatlar & Kampanyalar Üyelerimizin faydalanabileceği özel fırsat ve kampanyaların yer aldığı bölüm

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By ZaLim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 28 Aralık 2022, 21:26   #1
hepSi bir yaLan . . .
ZaLim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arrow Akbank %0 faizli 10.000 TL Hoş Geldin Kredisi

Kampanya Koşulları
  • Kampanyadan 20 Aralık 2022 – 13 Ocak 2023 tarihleri arasında Akbank Mobil’i indirip “Akbanklı olmak istiyorum” adımından ilerleyerek yalnızca ilk defa ve uzaktan müşterimi edinimi* sürecini tamamlayan müşteriler faydalanabilir.
  • Kredi başvurusu Akbanklı Ol sürecinin tamamlanması ardından Akbank Mobil üzerinden gerçekleştirilebilir.
  • Mobilden Akbanklı olan yeni müşterilerimiz, müşteri olduktan sonra 10 gün içinde hayat sigortalı ve %0 faizli ihtiyaç kredisine başvurabilir.
  • Kurye süreci ile işlemlerini tamamlayacak olan ve ilk defa Akbanklı olacak müşteriler, belge işlemleri tamamlanıp evraklar bankaya geldikten sonra 10 gün içerisinde Akbank Mobil'e girerek krediye başvurabilirler.
  • Söz konusu kredi talepleri Akbank tarafından değerlendirilerek olumlu bulunursa karşılanacaktır.
  • Başvuruların olumlu değerlendirilmesi sonrası onaylanan kredi Akbank Mobil, Akbank İnternet, Müşteri İletişim Merkezi ve Şube’lerimiz aracılığı ile kullanılabilir.
  • Kampanya kapsamında kullanılacak minimum kredi tutarı 1.000 TL, maksimum kredi tutarı 10.000 TL, maksimum vade ise 12 aydır.
  • Kampanyadan yalnızca gerçek kişi müşteriler faydalanacak olup kullanılabilecek kredi türü bireysel tüketici / ihtiyaç kredisidir.
  • Mobil’den Akbanklı olan müşterilerimiz avantajlı kredi kampanyasından sadece bir kere yararlanabilir.
  • Kredi masrafını içeren örnek ödeme planı ve yıllık maliyet oranı aşağıdaki tabloda belirtilmiştir. Hayat sigortası prim tutarı; kredi tutarı, kredi vadesi, faiz oranı ve müşterinin yaşına göre değişiklik göstereceğinden toplam geri ödeme tutarına dahil edilmemiştir.
  • Daha önce mobilden Akbanklı olup %0 veya %0,99 faizli avantajlı kredi kampanyalarımızdan yararlanan müşterilerimiz bu kampanyadan faydalanamaz.
  • Akbank, kredi koşullarını değiştirme, ek bilgi ve belge talebinde bulunma veya kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.

Aylık %0 faiz oranı 10.000 TL’ye kadar ve maksimum 12 ay vade ile kullandırılan ihtiyaç kredilerinde, hayat sigortası yapılması durumunda geçerlidir. Sigortasız kredi tercih edilmesi halinde, %0 faizli ihtiyaç kredisi kampanyası geçerli olmayacaktır. Sigortasız ihtiyaç kredisinin, maksimum kredi tutarı 10.000 TL, maksimum vadesi 12 ay olup, aylık faiz oranı %2’dir. Kredi tahsis ücreti, kredi tutarının binde 5’i kadar olup, tabloda belirtilen tutara 10% oranındaki BSMV dahildir. Toplam geri ödeme tutarı, kredi taksitlerinin toplamı ve tahsis ücretini içermektedir. Hayat sigortası primi 118,11 TL, 10.000 TL tutarındaki 12 ay vadeli aylık %0 faiz oranlı ihtiyaç kredisi için 35 yaş üzerinden örnek olarak hesaplanmış olup; kredi tutarı, kredi vadesi, faiz oranı ve müşterinin yaşına göre değişiklik gösterecektir.
________________

Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . .
Bırak elinde ki kalemi diyorlar,
bırak şeytan doldurur.
Ve bugün imge dediğin her şey,
bir anda bizim gibi bir katil olur.
.


hepSi bir yaLan . . .
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:19.