IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


7Beğeni(ler)
  • 1 Post By BoSs
  • 1 Post By PeLin
  • 1 Post By BoSs
  • 1 Post By PeLin
  • 1 Post By BoSs
  • 1 Post By Prencies
  • 1 Post By YGT


 
 
Seçenekler Stil
Alt 09 Haziran 2021, 10:03   #1
Standart 9 Haziran 2021 Burç Yorumları

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

9 Haziran 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu


Koç burcu günlük yorumu ne kadar kırgın ne kadar yorgun ve aslında pes etmek üzere olduğumuzu söyler. Sakın pes etmeyin. Çünkü yaşadığınız sıkıntılar eşinizin desteği sayesinde yakında bitecek. Size karşı beslediği aşk ve sevgi o kadar çok ki tüm sıkıntıları yakında geride bırakacaksınız. Farklı bir plan kurabileceğinizi görüyorum. Eşinizle bir yola çıkmak ya da aile ziyaretleri gibi düşüncelerde olabilirsiniz. Yola çıkma amacınız her ne olursa olsun sonucu istediğiniz kadar özel ve mutluluk dolu olacak. Eşiniz sizi çok seviyor ve bu durum hayatınızın her tarafına yansımış.

9 Haziran 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu


Boğa burcu günlük yorumu güzellikleri yaşamak için çok az zamana ihtiyacınız olduğunu haber verir. Ne kadar sakin ve sabırlı olursanız her istediğiniz olay ona göre yakında yanınızda yer alacak. Eşiniz ile bir karar alarak evin şeklinde ya da eşyalarınızda değişiklik yapma kararı alabilirsiniz. Adeta evinize yeniden aşık olabileceğiniz kadar güzellikleri getirmek için de sanki hazırsınız diyebilirim. Bu ara eşinizin maaşında ya da kendi maaşınız varsa bir artış yaşamanızın yakın olduğunu hissediyorum. Maddi konularda da rahatlıkların gelmesi istediğiniz kadar özel bir şekilde devam etmenize yardımcı olacaktır.

9 Haziran 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu


İkizler burcu günlük yorumu hayatınızda yaşadığınız sıkıntıların yakın zamanda ortadan kalkacağına sizlere gösterir. En keyif dolu anlarda yaşamak için biraz daha sabır ile yaklaşmanız ve bu süreleri tatmak için beklemeniz gerekir. Eşiniz ile aranızda farklı sorunlar yaşamak istemediğinize sizlere gösterir. Son zamanlarda sürekli tartışma yaşıyor olmanız içinizdeki sorunların daha da çok büyümesine etki eder. Keyif dolu anlarda olmak ve aşk dolu hareket etmek için biraz eşinize karşı sevgi dolu yaklaşmanız gerekir. İçinizde olan sevgiyi tam göstermeniz ve bu sevginin ışığında tekrar aranızdaki sorunları çözmeniz için etki edecek diyebilirim.

9 Haziran 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu


Yengeç burcu günlük yorumu içinize attığınız her şeyi yakın zamanda atacak olduğunuza sizlere gösterir. Ne gibi sorunlarınız olur ise olsun yakında bitecek ve eşinizle aranızdaki durumların ortadan kalkmasına yardımcı olacak. Bu ara bir yola çıkmanız ve bu yol ışığında her şeyin istediğiniz gibi sonuçlanmasına etki edecek. Kalbinizdeki sevgiyi tam ortaya çıkarmak için uygun bir zamandasınız. Evinizde misafir olacağını görüyorum. Bu misafir hem eşinizin hem de kendi kariyer hayatınız için birçok olayları beraberinde getirir. Keyif dolu anlar yaşamak için harekete geçmeli ve içinizdeki gücü ortaya çıkarmalısınız.

9 Haziran 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu


Aslan burcu günlük yorumu aslında hayatımızda en güzel olan anları elde edecek ve rahat bir nefes alacağız diyebilirim. İnsanlar ile güzel etkileşimlerde olacak ve maddi kazanımları çok iyi biri olacaksınız. Bu kadar aktif olarak yer aldığınız süreçlerde eşiniz ile istemeden de olsa farklı ve sizi üzen diyaloglarda yer alabilirsiniz. Bu daha çok ilgisiz kalmanızdan şikayet etmesi ya da bazı olayları haddinden çok fazla büyütüyor olmanızdan kaynaklanabilir. Bu noktalarda aslında olaylara karşı sakin bir yapıda kalmak ve tam anlamadan karşı bir saldırıya geçmemek gerekir. Ne kadar sakin kalmayı başarırsanız o kadar kısa sürede aranızda oluşması söz konusu olan sorunlar kalkacaktır.

9 Haziran 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu


Başak burcu günlük yorumu son zamanlarda yaşadığınız ne gibi sorunlar olursa olsun her birinden kurtulacaksınız. Ardından daha rahat edecek ve hayatınız için olması gereken mutlulukları elde edeceksiniz. Eşinizden size karşı gelen bir hediye olduğunu ve bu hediye ile adeta ayaklarınızın yerden kesilecek olduğunu görüyorum. Bir şeyleri her zaman eşinizden beklemek yerine ona karşı biraz harekete geçebilir ve daha duygu dolu anları yaşamak için çaba sarf edebilirsiniz. Bu ara biraz sağlığınıza dikkat etmeniz gerektiğini de görüyorum. Bunun ardından hayatınızda olan sorunlar çorap söküğü gibi gelecek ve her zaman mutlu olacaksınız.

9 Haziran 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu


Terazi burcu günlük yorumu yakın zamanda yaşamış olduğunuz sıkıntıların hayatınızda ne gibi etkiler bıraktığını sizlere gösterir. Ne kadar yorgun ve bitkin olsanız bile yakında her şeyin bir son bulacağını ve hak ettiğiniz mutlulukları göreceğinizin habercisi olur. O zamana kadar sakin olan yapının korunması ve her şey için mutlu anları hareket için beklemek yeterli olacaktır. Eşinizle sorunları haber eden anlar oluyor. Bu süreçlerde sakin kalmayı başarmanızda fayda olacak.

9 Haziran 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu


Akrep burcu günlük yorumu artık tüm kötülükleri geride bırakacak olduğunuzun haberleri verilir. Eşinizle o kadar farklı ve heyecan verici anlarda yer alacaksınız ki adeta kalbiniz ilk günkü gibi yeniden hareketlenecek diyebilirim. Gördüğünüz ve sahip olmak istediğiniz her ne varsa yakın zamanda teker teker sahibi olacaksınız. Kalbinizin arkadaş çevresindeki insanlara kırgın olması muhtemel. Eşinizle sizin aranızda laf taşımak ve aranızı bozmak isteyebilirler. Fakat bu konuda kim ne yaparsa yapsın aranızdaki aşkı gölgelemek konusunda başarılı olamayacaklar. Aranızdaki sevgi ve bağın her geçen gün daha çok artacağının da müjdesini vermek isterim. Sona doğru geldikçe aşkın ve huzurun asla peşinizi bırakmamasını diliyorum. Hayatınızda olmasını istediğiniz ne varsa her birinin sahibi olursunuz.

9 Haziran 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu


Yay burcu günlük yorumu ne kadar sakin olursanız olun hayatınızda her an farklı sorunlar ile yüz yüze olduğunuza sizlere gösterir. Biraz sakin kalın ve aslında hayatın sadece size uygun olan noktalarında yer alın. Eşinizle aranızda farklı noktaların yer aldığını görüyorum. O ana kadar ne kadar dikkatli olursanız eşinizle aranızda olan durumlar da ona göre ortadan kalkacak. Eşiniz ile aranıza girmek ve bu noktalarda hayatınızda derin yara bırakmak isteyen kişiler yer aldığını görüyorum. Böylesi günler için her zaman sabırlı ve aşk dolu olmayı başarmak gerekir. Ne kadar çok ilgi gösterirseniz o kadar farklı günlerin tadına varabileceksiniz.

9 Haziran 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu


Oğlak burcu günlük yorumu hayatınızdaki sevimli anlara sizlere gösterir. Bu ara sabırlı olun. Çünkü en farklı anlar hayatın en özel geçmesi ile yer alacak. Her şeyi daha çok yaşamak ve aşk için savaş vermek gerekecek. İçinizde olan durumlar için savaş vermeyi ve bu hayatın en dolu olan anlarında yer almayı tercih edin. En güzel geceleri bile sadece eşiniz ile tadacak aşkın en güzel hallerinde yer alacaksınız.

9 Haziran 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu


Kova burcu günlük yorumu en kırgın olan anların ne kadar yorgunlukları ile geldiği ve ömrünüzün adeta en zorlu süreçlerinde olduğunu görüyorum. Biraz sakin kalın. Aslında kalbinizde yer alan gücün sembolü olan anlar oluyor. İnandığınız şeyler için daha çok savaşmalı ve her savaş için içinizdeki enerjiyi kullanmanız gerekiyor. Her ne kadar eşiniz ile bu noktada olmak tüm enerjinizi alıyor gibi hissetseniz bile yakın zamanda geçecek olduğunu da iletmek istiyorum. Salın ve gideyim dediğiniz anlardasınız. Fakat unutmayın bu sıkıntılar yakın zamanda yerini mutlu olan günlere bırakacak.

9 Haziran 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu aşk hayatınızda sıkıntılı dönemlerin bir anda ortadan kalkması için mucizevi bir enerji diyebilirim. Her ne olur ise olsun yakında aklınızda kalbinizde olan tüm sorunlar yerini huzura bırakıyor. Eşinizin maddi sıkıntılar ile yüz yüze olduğunu da görüyorum. Bu noktalarda ona destek olmak ve gereken enerjiyi kendinizin ona sunması gerektiğini de hissediyorum. Hayat paylaşımlar ile her an daha güzel olacağı için ona karşı biraz yapıcı davranmayı tercih edin. Aşk ondan sonra daha da güzel bir hal alacak diyebilirim.
________________

AY, GÜNEŞTEN DAHA GÜZEL.
 
Alt 09 Haziran 2021, 10:06   #2
Okkalı bir gülüş lazım, buradan bir güleceksin taa oradakine koyacak...
PeLin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Benim yorumum hic olmadı hjhjhhjh

________________

Sabrımın sınırları taştığında hayatımdan silemeyeceğim insan yoktur.
Kimsenin ardından koşmayın çünkü seven insan yan yana yürür
 
Alt 09 Haziran 2021, 10:07   #3
Standart

Alıntı:
LadyBird Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim yorumum hic olmadı hjhjhhjh
ne yazıyorsa o bizde yalan yok

________________

AY, GÜNEŞTEN DAHA GÜZEL.
 
Alt 09 Haziran 2021, 10:10   #4
Okkalı bir gülüş lazım, buradan bir güleceksin taa oradakine koyacak...
PeLin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
BoSs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ne yazıyorsa o bizde yalan yok
Hayir yani daha guzel seyler yazin hep yaklasiyoruz ama yok

________________

Sabrımın sınırları taştığında hayatımdan silemeyeceğim insan yoktur.
Kimsenin ardından koşmayın çünkü seven insan yan yana yürür
 
Alt 09 Haziran 2021, 10:17   #5
Standart

Alıntı:
LadyBird Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hayir yani daha guzel seyler yazin hep yaklasiyoruz ama yok
yarına artık .d

________________

AY, GÜNEŞTEN DAHA GÜZEL.
 
Alt 09 Haziran 2021, 10:28   #6
Standart

Eşinizden size karşı gelen bir hediye olduğunu ve bu hediye ile adeta ayaklarınızın yerden kesilecek olduğunu görüyorum.

Canım Başak burcu, hangi eş?

 
Alt 12 Haziran 2021, 14:28   #7
1903 ∞
Prencies - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu yorum yıllar yıllar sonra olsaydı neyse de.. Karavana oldu bu sefer.

Olur arada öyle şeyler jsjsjs


Konu BoSs tarafından (13 Haziran 2021 Saat 11:04 ) değiştirilmiştir..
 
Alt 12 Haziran 2021, 15:39   #8
YGT
YGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Tutmadı yine

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:41.