IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Siyahizm


 
 
Seçenekler Stil
Alt 18 Ekim 2021, 19:43   #1
Banlı Üye
Siyahizm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Dün akşam yaşanan “operasyonla” ilgili yazımı bugüne saklamıştım, başlıyorum.

Bu hafta öyle kritik bir haftaydı ki;

• bjk kaybetti ve biz kazansaydık puan farkı 5’e çıkacaktı.
• gs zaten 5 puan gerimizdeydi.
• ts 1 puan gerimizdeydi ve onlara da 4 puan fark atmış olacaktık.
• Tüm bunların üstüne haftaya bjk-gs derbisi var. Biri yara alacak ve o yara alanla farkı daha da artıracaktık.

Yani zirvede kopup gideceğimiz bir hafta olacaktı. Liderliğimiz daha da pekişecekti. Sizce 38 yıldır varolan kirli sistem buna izin verir miydi? Vermedi.

Adını anmak istemediğim hakem kıyafeti giymiş kişinin futbolcularımıza karşı mimik hareketleri, konuşma üslubu, kart göstermek için resmen depara kalkması ve buna benzer daha bir çok hareketi zaten niyetini ve Fenerbahçe nefretini gözler önüne serdi.

Gustavo’nun elleri arkada gayet sakince ettiği itiraza hiç tereddütsüz sarı kart çıkaran ve bu olay sırasında “adeta rakip oyuncu edasıyla” Gustavo’yla kafasını tokuşturan bu hakem, Nwakeme’nin defalarca müthiş bir şiddetle ve gözlerini aça aça ettiği itirazlara sarı kart vermedi.

Taç çizgisi kenarında ts’li oyuncunun Valencia’ya yaptığı sert faulde sarı kartı hemen çıkarıp olayı kapatmak varken bekledi ve konu uzayınca hem Valencia’ya hem de ts’li oyuncuya sarı kart verdi.

Kırmızı kart pozisyonu yıllardır bize karşı yapılan operasyonların bir kez daha somut hale bürünmesiydi. Yahu faul olması dahi tartışılan pozisyonda sen nasıl ikinci sarı kartı verebiliyorsun? Milyonlarca insanın ahını hangi cesaretle alabiliyorsun? Maç 11-11 devam etseydi çok rahat 2’ye 3’e giderdik. Oyun tamamen bizdeydi.

Geçen yıl Kadıköy’de Konyaspor’la oynadığımız maçta Valencia topu omzuyla indirip Pelkas’a asist yapmıştı ancak bu hakem bozuntusu el kararı verip golü iptal etmişti ve biz o maç galibiyeti kaçırmıştık. Şampiyonluğu ucu ucuna kaçırdığımızı düşününce ne kadar önemli bir golmüş değil mi?

Artık yeter. üzerinde bu mücadeleyi tüm gücümle sürdüreceğim. Yapılan hiç bir şeyi unutmayacağım ve unutturmayacağım. Başkanımız Ali Koç’un dün havalimanında başlattığı hareket son derece yerinde. Bir şampiyonluğumuzun daha çalınmasını istemiyorsak bu duruma karşı yasal sınırlar dahilinde bir isyan başlatmalıyız. Rakiplerimiz hakem sayesinde kazandığı maçlarda bile ağlaya ağlaya defalarca şampiyon oldu.

Dün akşam havalimanında yankılanan şu tezahürat mücadelemizin sloganı olmalı.

ŞAMPİYON OLMAMIZ ENGELLENEMEZ !
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:41.