IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi

IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi (https://www.ircrehberi.net/)
-   Serbest Kürsü (https://www.ircrehberi.net/serbest-kursu/)
-   -   Rock Market (https://www.ircrehberi.net/serbest-kursu/16464-rock-market.html)

Loverman 29 Nisan 2020 22:09

büyük bir uyanışıma eşlik etmiş, bununla yetinmeyerek bu uyanışa sembol olmuş bir şarkıdır. o zaman uykudaki rüyaya atfetmiştim, şimdi ise hayata uyanışa. 4 bileşenimi her şeyin teorisinde buluşturdum. 4. bileşenimi, ağacından logia meyvesi kafama düşünce buldum, logia meyvemin awakening'ini tamamladım.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


if you're down and out and you feel real hurt
come on over to the place where i live
and all your loneliness i'll try to soothe
i'll play the blues for you
don't be afraid come on in
you might run across some of your old friends
all your loneliness i gotta soothe
i'll play the blues for you
i got no big name and i ain't no big star
i play the blues for you on my guitar
all your loneliness i'll try to soothe
i'll play the blues for you

inanılmaz bir parça. hikayenin içinde alıyor götürüyor insanı. bir anda kendini amerikada veya artık olay nerde geçiyorsa ordaki bir jazz barda buluyorsun. loş ışık, kopkoyu masalar sahneye ışık verilmiş sadece, millet viskisini yudumluyor. canı sıkkın kızımızın giyinmiş ama tatsız bir şekilde bara girişi. gitarist abimizin onu görüp tatlı gülüşü. kızın hafiften keyfinin yerine gelmesi gülümsemesi. tüm bunlar olurken enstrumanların şahane ezgileri. ne parça be.

Loverman 30 Nisan 2020 22:46

1999 senesinde alman plak şirketi enola records tarafından almanya'da basılmış ünlü materyali. o ve z hikayesi albümünün en güzel parçalarından biri olan susan'ın 4 farklı versiyonunu içermekte.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Loverman 01 Mayıs 2020 20:59

Bir sebepten dolayı, bu müzik videosu evli ve birbirine yeminli iki ölümsüz düşüncesini çağrıştırıyor, ancak binlerce yıl boyunca tutkuyu kaybettiler. Sonra aniden yaklaşan kıyametle karşı karşıya kalırlar ve ölmeden önce sahip olduklarını yeniden canlandırmaya çalışırlar.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Loverman 01 Mayıs 2020 21:09

marco ile tarja'nın birbirine iyi uyduğu şarkılardan biridir.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

floor jansen'in bu şarkıda anette olzon'a göre daha başarılı bir performans göstermesine rağmen nakarat kısmını ikisinin de katlettiği parça. tarja turunen isimli mükemmeliyetin arkadan yaptığı vokal sanki melek sesi gibiydi, floor ve anette'de sadece "oooooo oooo oooo ooooo" duyuyorum. güzelim şarkı manasını kaybediyor resmen.

Loverman 01 Mayıs 2020 22:21

sessiz bir sekilde dinlenmesi imkansiz bu sarkinin. hele ki rock band de baterisi calinirsa, butun gucuyle bagirasi geliyor insanin.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

dinleyenin hayata bakış açısını 4 dakika 9 saniye içerisinde değiştirebilecek güçte, bir şarkının çok çok ötesine geçmiş klasik. eksik olmasın.

dipnot : en iyi dinlenis sekli gece, bos bir otoban ve hiz gostergesinde en az 160. bridge kisminda yavasca viraji alacaksiniz, ikinci whoaaa living on a prayer kisminda gazi kokleyeceksiniz. daha buyuk bir heyecan icin

Loverman 01 Mayıs 2020 22:42

hangisi olduğu belirtilmediyse de, pink floyd'un comfortably numb şarkısının david gilmour tarafından çalınan iki solosundan biridir. gilmour bu sololardan ilkini her konserde notası notasına aynen çaldığını, diğer soloyu ise kendisini konser anındaki duygularının akışına teslim ederek, doğaçlama çaldığını söylemiştir.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

sayın gilmour, bu soloyu yazarken şöyle bir yol izlemiş.. stüdyoya girip, solonun akorları üzerine 5-6 tane farklı solo çalmış, sonra hepsini birer birer tekrar dinleyerek her bir ölçüye not vermiştir. çok iyi olan ölçülere iki tane tik atmış, iyi olanlara bir tane, kötü olanlara da çarpı koymuş.. sonra mikserin başına geçerek, iyi olarak seçilmiş olan ölçülerin ait olduğu track'lere geldikçe diğerlerini susturup onun sesini açmış ve böylece bir çok farklı solonun en iyi ölçülerinden mürekkep bu nadide eseri ortaya çıkarmıştır..

Loverman 02 Mayıs 2020 21:21

kimi kaynaklara göre tanrı ve/veya isa aşkını anlatan, başka kaynaklara göre bono'nun hayranlarına sevgisini anlatan şarkı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

müzik konusunda kesin yargılar koymak ne kadar huyum olmasa da, with or without you hayatımda dinlediğim en güzel şarkı sanırım.

Loverman 02 Mayıs 2020 23:38

oldukça eğlenceli bir klibe sahip stirling eseri.

violumpet leri silah gibi kullanarak haydutla savaşan lindsey göz kamaştırıyor.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

müziğine, tipine filan zaten aşık olunası; bir de insanlık için bir şeyler yapmaya uğraşıyor olması tapınalacak mertebeye ulaştırdı kendisini gözümde.

Loverman 03 Mayıs 2020 20:44

ağrı kesici almak yerine bir doz bu şarkıdan alınınca hiçbir şeyi kalmıyor insanın. oradan oraya götürüyor, götürdüğü yerde de bırakıyor.

çok naif, çok huzurlu, sonbaharı karşılamak için ideal bir şarkıdır. anılarla yalnız olan adamlar için tabii.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

kısaca; norveçliler, alternative rock türü bir şey yapıyorlar. her neyse birader, bazen bazı olaylar olur hayata tekrar bağlanırsın, hiç ölmek istemezsin ya.. o durumlardan biri de bu grubun albümünü başından itibaren dinlemeye başladığım andır. nasıl tarif etsem bilmiyorum, tok sesli bir vokal.. akustik bir altyapı.. harika melodiler.. vokale doydum desem yeridir. ayrıca grubun adının ispanyolca'da "early mourning" anlamına geliyor oluşu da bu grubu özel yapan şeyler arasında...

Loverman 03 Mayıs 2020 21:33

metallica'nin yorumuyla daha da guzellesen parca. ama klibi cok moral bozucu. duygusal

insanın klipte oyanayan küçük kıza ister istemez üzüldüğü parça. bu şarkının televiyonlarda gösterilmeyen sansürsüz bir versiyonu daha vardır. kadının acısını bir kat daha artırır yüreğinizde.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:51.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©2019 - 2024 | IRCRehberi.Net