IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi

IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi (https://www.ircrehberi.net/)
-   Seo Danışmanlığı (https://www.ircrehberi.net/seo-danismanligi/)
-   -   Siyah Şapka SEO Teknikleri (https://www.ircrehberi.net/seo-danismanligi/74254-siyah-sapka-search-engine-optimization-teknikleri.html)

Artist 16 Haziran 2021 17:30

Siyah Şapka SEO Teknikleri
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tekniklerinde hedef kitle doğrudan arama motorlarıdır. SEO uzun vadeli bir yatırım olmasına karşın, daha hızlı bir şekilde dönüş sağlamak amacında olan kullanıcılar tarafından kullanılan tekniklerdir. Anahtar kelime doldurma (günümüzde önemini yitirdi), gizli metinler (yalnızca arama motorlarının görebildiği), gizli bağlantılar, haclink (rakibin sitesin hackleme yoluyla bağlantı sağlama), yüzlerce backlink (eskiden işe yarayan yöntemlerden) gibi teknikleri vardır.

Google arama motoru olarak, kullanıcılarına aradığı bir konuda en faydalı içeriği sunmayı hedeflemektedir. Siyah şapka SEO teknikleri kullanan siteler arama motorunun açıklarından faydalanarak üst sıraya çıkmaktadır. Ve bu açıklar kapatıldığında tekrar arama motorlarında düşüş yaşamaktadır. Hatta tespiti halinde siteniz arama motorlarından tamamen silinebilir. Bu sebeple Lisa Yazılım ekibi olarak siyah şapka SEO tekniklerinden uzak durmanız gerektiği konusunda sizleri uyarıyoruz.

Alıntı..

She 03 Temmuz 2021 08:35

Paylaşım için teşekkür ederiz

PeLin 04 Temmuz 2021 05:31

Emegine saglik eniste


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:41.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©2019 - 2023 | IRCRehberi