IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


IRCd Makaleler IRCd hakkında her türlü makalelere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By BLuesea


 
 
Seçenekler Stil
Alt 15 Ocak 2021, 08:13   #1
Standart Etkileyici Sohbet

Etkileyici Sohbet

Etkileyici Sohbet İnsanlarla iletişim kurmanın ve kaliteli Sohbetler kurmanın en iyi yollarından birinin konuşma yapmak olduğunu hepimiz biliyoruz. Çoğu insan konuşabilse de, sadece birkaç kişi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] esnasında akıcı ve etkileyicidir.
Etkileyici Sohbet
Güzel ve etkileyici Sohbetin bir kaç ana unsuru vardır. Kullandığımız kelimeler, ses tonumuz ve vücut dilimizden oluşur. Etkili Sohbet etmek isterseniz öncelik olarak Sohbet esnasında karşınızdaki arkadaşınız ile göz temasından kaçınmayın. Unutmayalım ki göz teması karşınızdaki insanlara sizin ne kadar güven ve ilgili olduğunuzu yansıtacaktır.
Ses Tonu

Aslında en önemLi etkenlerden biridir ses tonu bulunduğunuz ortama göre herkesin sizi duyabilmesi için dikkat edilmesi gereken bir husustur. Örneğin kalabalık bir ortamda etkileyici bir sunum yapmak istiyorsanız bulunduğunuz ortama göre ses tonunuzu ayarlayıp karşınızdaki tüm bireylere hitap etmelisiniz.
Etkileyici Sohbet
İlginç olaylarla yaklaşım

Etkileci Sohbet etmek istiyorsanız herkeslerin bildiği konular değil misal hiç duyulmamış haberlere konu olmamış yada sosyal medyada dolaşmamış konular seçebilirsiniz bu insanların size daha da yoğunlaşmasına sebeb olacaktır.
Açıklayıcı olmak buda önemLi kurallardan biridir. Muhabbet esnasında bir kişiye bişiler anlatırken Net olmak en doğru bir seçimdir. Lafı uzatmamak, anlaşılabilecek basit cümleler kurmak daha mantıklıdır. Çünkü herkesin algılama yüzdesi birbirinden farklılık gösterebilir.
Etkileyi Sohbetler nerede yapılmalı ? Aslında sohbet etmenin herhangi bir yeri olmamakta olup bu kişinin yaşam biçimidir. Misal bi cafede arkadaş ortamında da etkileyci olunur yada bi aile birlikteliğinde yada sosyal bir Chat ortamında güzel ve etkileyici Sohbetin yeri ve zamanı yoktur.
Etkileyici Sohbet
Sanal ortamda etkileyici sohbet olur mu ?
Millet olarak sanal chat, mobilchat, ve buna benzer sitelerin sadece eş olma arayışında olan insanların katıldığı sunucular olarak düşünen insanlar günümüzde malesef çoktur. Aslında öyle bir söz konusu bile olamaz Mobil [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], Sohbet odalarında gercek hayatta olduğu gibi sanal ortamda da kendini bilen, kişiliği oturmuş, Sohbeti, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] güzel belkide yüzbinlerce birey vardır.
Misal Sekerim.net Sosyal muhabbet ortamında Siz değerli bireyler için birbirinden güzel ve değerli insanların beklediğini unutmayın. Bu platformda etkileyici sohbetleri ile gerek Yönetim kadrosu olsun gerekse sohbet kullanıcıları ile siz değerli okurları aralarında görmekten kıvanç duyarlar tüm Dostları Sekerim.net ailesine davet eder mükemmel dakikalar geçirmenizi temenni ederim.
________________

 
Alt 15 Ocak 2021, 22:45   #2
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğinize sağlık paylaşım için teşekkürler

________________

~ E & B ~
 
Alt 15 Ocak 2021, 22:51   #3
Standart

Emeginize saglık başarılar..

________________

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:16.