IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi

IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi (https://www.ircrehberi.net/)
-   Samsung (https://www.ircrehberi.net/samsung/)
-   -   Appla’dan sonra Samsung’da Kutusundan Sarj Aletini Çıkartabilir! (https://www.ircrehberi.net/samsung/45318-appla-dan-sonra-samsung-da-kutusundan-sarj-aletini-cikartabilir.html)

KivanC 11 Kasım 2020 07:03

Appla’dan sonra Samsung’da Kutusundan Sarj Aletini Çıkartabilir!
 
Apple’nin başlatmış olduğu iPhone 12 serisi ile telefon kutularından sarj aletini çıkarma kararına, Samsung’da uyacak. Kore’de bir haber sitesi olan ETNews’in yapmış olduğu haberlere göre Samsung, önümüzdeki 2021 yılı itibari ile telefon kutularından Sarj aletini çıkartabilir. Peki bunun nedeni ne?

Samsung gibi büyük teknoloji firmasının telefon kutularından sarj aletini çıkarmasının sebebi, birçok kişinin halihazırda şarj cihazı olduğu ve maliyetleri düşürmeye yardımcı olduğu için şirket böyle bir beyin fırtınasının içerisine girdi. Hemen hemen her evde bulunan telefonlardan daha fazla sarj cihazlarının bulunduğunu göz önüne alan Samsung, hem telefon satın alırken maliyetini düşürmek, hem de bu sarj aleti kargaşasını azaltmak için, Apple’ın başlattığı bu yolda gidecek gibi duruyor.

Diğer bir yandan baktığımızda ise, bazı telefon modellerinin 45W sarjı destekliyor olmasına rağmen telefon kutusunun içerisinde 25W’lık bir sarj aleti ile gelmesi. Bunun getirisi kullanıcıların beklediği firmanın açıklamış olduğu hızlı sarj performansını sunamıyor olmasıdır. Yani artık hali hazırda bir sarj aletiniz yoksa eğer, telefonunuzun desteklediği güçte bir sarj aleti almanız, daha mantıklı olacaktır.

Son yıllarda Black Friday indirimlerinin ülkemizde de yapılıyor olmasının ardından Trendyol online satış platformunun da her yıl yapmakta olduğu Trendyol Efsane günleri oldukça merak edilmeye başladı. Kozmetikten giyime, ev eşyalarından teknolojik eşyalara kadar çok farklı kategorilerde satış yapan online alışveriş marketinin, merakla beklenen Trendyol Efsane günleri ne zaman?

ALINTIDIR..

PeLin 11 Kasım 2020 07:15

Emegine saglik


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:43.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©2019 - 2023 | IRCRehberi