IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 21 Haziran 2020, 10:20   #1
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Bulaşıcı olan 4 mutluluk hissi

Soğuk havalarda soğuk algınlığı çok yaygındır ve zaman zaman bulaşıcı olur. Peki ya duyguların da bulaşıcı olduğunu biliyor musunuz? İnsanlar, çevrelerindeki insanların duygularından etkilenir. İyi ya da kötü fark etmez. Beynimiz empati kuracak şekilde çalışır ve esnemek ya da kıkırdamak bize de bulaşır. Aşağıda, bulaşıcı olan dört duyguyu bulabilirsiniz. Büyük bir grup içindeyken bunları yaymayı unutmayın.

Kahkaha
2006 yılında yapılan bir çalışmaya göre kahkaha bulaşıcıdır. Sohbetin içeriğini bilmeseniz bile, beyniniz kahkaha sesine otomatik olarak yanıt verir ve yüz kaslarını gülümsemeye hazırlar.

Merhamet
Birbirimize merhamet ve sevgiyle bağlıyız. Bu duyguyu başka insanlarda da gördüğümüzde mutlu oluruz. Birisi, iyilik gördüğü zaman genellikle o da başkalarına iyilik yapmak zorunda hisseder.

Neşe
Moraliniz mi bozuk? Neşeli arkadaşlarınızın arasına katılın. İnsanların neşesi, çevrelerindeki en yakın insanlara göre değişir. Etrafınızda mutlu insanlar varsa, siz de kendinizi daha mutlu hissedersiniz.

İyimserlik
İyimserlik, genellikle bulaşıcı bir duygudur. Pozitif insanlar genellikle çevrelerine ışık saçan kaynaklar olarak görülür. Karamsar insanlar ise, 'enerji vampiri' olarak kabul edilir.

alinti
________________

Hope. . . ✨
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:00.