IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi

IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi (https://www.ircrehberi.net/)
-   Rima (https://www.ircrehberi.net/rima/)
-   -   Kendime yeni bir BEN lazım... (https://www.ircrehberi.net/rima/116014-kendime-yeni-bir-ben-lazim.html)

Rima 28 Haziran 2022 02:19

Kendime yeni bir BEN lazım...
 
Hayat insanı öyle bir noktaya getiriyor ki bazen kendini bile tanıyamıyorsun. Oturuyorsun başını alıyorsun ellerinin arasına düşünmeye başlıyorsun. Aslında içten içe yabancılaşmış olan kendine isyan ediyorsun. Değer miydi diyorsun? Değer miydi?
Bunca vefasızlıklara sessiz kalıp kendini bu kadar yıpratmaya değer miydi?

Bu içinden çıkılması güç, berbat hallere defalarca düştüm ben. Kendi kendime ne savaşlar verdim, ne taarruzlardan çıktım kazazede olarak. Aslında kendimle ilgili olan problemimi çok iyi bildiğim halde hep düştüm aynı hatalara. Asla yapmam dediğim şeyleri defalarca yaptım. Defalarca kendimden ödün verdim.

Kendime her yenilgide biraz daha çok kızdım ama aynı yenilgiyi yaşamaktan hiç kaçmadım. İnsanlara hep şans verdim kendime vermediğim kadar. Herkesin kötü olmayacağını düşündüm ama hep yanıldım. Sen kendini düşünmezken bir başkası seni neden düşünsün? Neden senin için çabalasın ki?

İşte ben hep bunu bekledim etrafımdaki insancıklardan. Beni benden çok sevsin, benden çok düşünsün istedim. Yok öyle yağma! Sen kendini sevmezken başkası seni niye sevsin? Sen kendini zerre düşünmezken başkası seni ne için düşünsün? Yok öyle bir dünya! İnsanlardan önce sen kendini seveceksin! Kendine güveneceksin ki; insanlarda senin kendine olan saygının farkına varıp sana saygı duysun. Sevgi falan zaten sonra olacak şeyler.

Artık değişmeliyim. Artık kendimi yenilemeliyim. Bir ben daha gelmeyecek bu dünyaya. Bir ben daha olmayacak. Kendimi sevmeliyim artık. Kendime güvenmeliyim. Önceliğim kendim olmalıyım. Bu zamana kadar önceliklerim hep başkalarıydı da ne oldu? Koca bir HİÇ. Bundan sonra ben önce kendim demeliyim. Artık kendime yeni bir ben lazım..!

MarjinaL 28 Haziran 2022 10:58

Kimseyi değiştiremezsin hayatta .. ve kimse için de değişmemelisin ! kimliğini kaybettiğin an , yaşamını çope attın demektir .. bırak hayatına eşlik etmek isteyenler gelsin seninle .. ne sen başkası için mecburi istikametsin , ne de bir başkası senin için .. yanındakiler seni mutlu ettiği sürece kalsın hayatında .. istediklerin yanında olsunn .. istemediklerin yolundaaaa..:gul

MarjinaL 28 Haziran 2022 11:00

ßir Çok İnsanın Kendisi İle İlgili Düşüncelerini Kaleme Almışsın.Emeğine Sağlık Dile Getirdiğin İçin.

SosiN 28 Haziran 2022 11:09

"Artık değişmeliyim. Artık kendimi yenilemeliyim. Bir ben daha gelmeyecek bu dünyaya. Bir ben daha olmayacak. Kendimi sevmeliyim artık. Kendime güvenmeliyim. Önceliğim kendim olmalıyım. Bu zamana kadar önceliklerim hep başkalarıydı da ne oldu? Koca bir HİÇ. Bundan sonra ben önce kendim demeliyim. Artık kendime yeni bir ben lazım..!"
Emeğine sağlık :gul:

oMeN 28 Haziran 2022 12:12

Çok güzel yazmışsın @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kalemine ve yüreğine sağlık

Mix 28 Haziran 2022 16:08

Emeğine, yüreğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Ayışığı 17 Aralık 2022 16:27

Artık değişmeliyim. Artık kendimi yenilemeliyim. Bir ben daha gelmeyecek bu dünyaya. Bir ben daha olmayacak. Kendimi sevmeliyim artık. Kendime güvenmeliyim. Önceliğim kendim olmalıyım. Bu zamana kadar önceliklerim hep başkalarıydı da ne oldu? Koca bir HİÇ. Bundan sonra ben önce kendim demeliyim. Artık kendime yeni bir ben lazım..!

Kendimi bulmam lazım.. Emeğine sağlık

Malefiz 17 Aralık 2022 18:12

Kendi kendime ne savaşlar verdim, ne taarruzlardan çıktım kazazede olarak.


Emeğine kalemine sağlık.

BuKLe 17 Aralık 2022 18:17

Her yaşanmışlık bize bir dönüş aslında ...
yüreğine kalemine sağlık ve umarım çıktığın o yolda mutlu olursun :gul

WildCat 17 Aralık 2022 18:33

Ayy banada lazim yeni bir ben :sarilmakisteyen:


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:14.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©2019 - 2023 | IRCRehberi