IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Oyun Dünyasından Son Haberler Oyunlarlar ile alakalı tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

2Beğeni(ler)
  • 1 Post By MarjinaL
  • 1 Post By Ada


 
 
Seçenekler Stil
Alt 24 Mayıs 2022, 05:37   #1
SendikaLı
MarjinaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Oyun Dünyasında Geçtiğimiz Hafta Neler Oldu..!

Bir Dönemin Efsanevi Oyunu Metin 2, Steam'den Kaldırılıyor: Tarih Belirlendi!


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bir dönem MMORPG oyunlar, oldukça büyük bir patlama yaşamış ve bu patlamanın merkezinde yer alan oyunlardan biri de Metin 2 olmuştu. Özellikle birçoğumuzun çocukluk yıllarında başından kalkamadığımız Metin 2, 2017 yılında Steam’e gelmişti.

Birçoğumuz o dönem oldukça heyecanlanmış ve hatta oyuna yeniden başlamıştık. Ancak oyunun Steam’e gelmesiyle birlikte beklentiler oldukça yükselmişti. Beklentilerin büyük birçoğunluğu ise maalesef karşılık bulmadı ve Metin 2’nin oyuncu sayısı giderek azalmaya devam etti.


Biraz önce de dediğimiz gibi, birçoğumuz Metin 2’yle büyüdük. Bu sebeple de oyunla ilgili yeni bir gelişme olduğunda ayrı bir gözle bakıp, umutlanabiliyoruz. Oyunun Steam’e gelmesiyle de bir miktar umutlanmıştık. Ancak biz yeni gelişmeler beklerken, oyunun Steam’den kaldırılacağı haberi geldi.

Bugün itibarıyla Steam’in Metin 2 sayfasında yayınlanan bir bildiriyle, oyunun 18 Ağustos tarihinde platformdan kaldırılacağı ve bugünden itibaren Steam üzerinden yeni kayıt yapılamayacağı açıklandı. Umuyoruz yakın bir zamanda Metin 3 veya benzer bir yeni oyunun Steam’e eklendiğini görebiliriz.


Cyberpunk 2077, Unreal Engine 5 ile Yeniden Oluşturuldu: İzleyince 'Keşke Böyle Olsaymış!' Diyeceksiniz

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


CD Projekt Red'in Cyberpunk 2077'si, Epic Games'in Unreal Engine 5 motoru ile yeniden oluşturuldu. Oyun, yapılan çalışmalarla benzersiz bir hale getirildi. Geliştirici ekibinse bu tür bir çalışması ne yazık ki bulunmuyor.
Beklentiyi tavan yaptırmış olmasına rağmen içerdiği hatalar nedeniyle piyasaya sürüldüğü 2020 yılında dünya genelindeki tüm oyun tutkunlarıın tepkisiyle karşılaşan Cyberpunk 2077, bir oyunsever tarafından yeniden ele alındı. Oyunu Epic Games'in "Unreal Engine 5" isimli oyun motoruna entegre eden oyun tutkunu, Cyberpunk 2077'yi benzersiz bir hale getirmeyi başardı.

Aslına bakacak olursak CD Projekt Red, Unreal Engine 5 üzerine kurulmuş oyunlar üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Hatta bu oyunlardan bir tanesi de The Witcher serisinin en son üyesi olacak. Bir oyunsever tarafından yapılan çalışma ise insana ister istemez "Keşke, böyle olsaymış!" dedirtiyor. Cyberpunk 2077, Unreal Engine 5'te tabiri caizse cayır cayır ışıldıyor.


Unreal Engine 5'le oluşturulmuş Cyberpunk 2077'den bir ekran görüntüsü

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Ubisoft'un Korsan Temalı Oyunu Skull and Bones'tan 'Geliyor Gelmekte Olan' Dedirten Gelişme: Derecelendirmesi Ortaya Çıktı

Ubisoft'un yıllardır üzerinde çalıştığı ve 'ha çıktı ha çıkacak' derken yılan hikayesine dönen oyunu 'Skull and Bones'ta yeni bir gelişme meydana geldi. Merakla beklenen oyunun derecelendirmesi, Güney Kore'de ortaya çıktı.
Ubisoft’un bir süredir geliştirmekte olduğu ‘korsan’ temalı açık dünya oyunu 'Skull and Bones'tan geçtiğimiz haftalarda yeni sızıntılar ortaya çıkmış; sızıntılar sonrası oyunu dört gözle bekleyen oyun severlerin heyecanı daha da artmıştı. Şimdiyse merakla beklenen oyunun çıkış tarihinin yaklaştığını gösteren yeni gelişmeler yaşandı.

Buna göre Güney Kore’de Skull and Bones’un PC sürümünün derecelendirmesi ortaya çıktı. Güney Kore’nin Oyun Derecelendirme ve Yönetim Komitesi web sitesinde görülen Skull and Bones derecelendirmesi, oyuna kavuşmamızın çok yakında gerçekleşebileceğinin sinyallerini verdi.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kaynak ; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________

𝗟𝗼𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗶𝘃𝗲. 𝗟𝗶𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗼𝘃𝗲.

Oyun Dünyasında Geçtiğimiz Hafta Neler Oldu..!
 
Alt 24 Mayıs 2022, 07:16   #2
Standart

Metin2 devri sona eriyor yani, üzücü

 
Alt 24 Mayıs 2022, 07:21   #3
Farklının Farkını Farklılar Fark Eder
Klaus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

knayt onlayn hayt oflayn

________________

whynot?
 
Alt 24 Mayıs 2022, 19:24   #4
Ada
Banlı Üye
Ada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeğine sağlık
Paylaşım için teşekkürler

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:37.