IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi

IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi (https://www.ircrehberi.net/)
-   Oyun Dünyasından Son Haberler (https://www.ircrehberi.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/)
-   -   Crusader Kings III, iki milyon satış rakamına ulaştı (https://www.ircrehberi.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/108443-crusader-kings-iii-iki-milyon-satis-rakamina-ulasti.html)

dae 19 Mart 2022 15:44

Crusader Kings III, iki milyon satış rakamına ulaştı
 
Türünün en iyi örneklerinden biri olan Crusader Kings III'ün iki milyon satış rakamını geride bıraktığı resmi olarak açıklandı.
Eylül 2020'de piyasaya sürülmesinden bir buçuk yıl sonra, Paradox Interactive'in Orta Çağ temalı strateji oyunu Crusader Kings III, iki milyon adet kopya sattı ve bu rakam onu en hızlı satılan Paradox oyunlarından biri haline getirdi. Neredeyse sonsuz çeşitliliğe ve hikaye potansiyeline sahip bir oyun olan Crusader Kings III, eleştirmenlerden geçer oy aldı ve yeni nesil strateji oyuncularına ulaşmayı başardı.

Crusader Kings III, iki milyon satış rakamına ulaştı
Crusader Kings III'ün ilk büyük genişleme paketi olan Royal Court'un geçen ay piyasaya çıkışı da bir kutlama sebebiydi, çünkü bu genişleme şimdiden bir milyon satış rakamını aştı. Bu genişleme paketi, oyunun kültür sisteminde yapılan büyük değişiklikler ve eserlerin de eklenmesi ile beraber, krallığınızı kendi taht odanızdan yönetmenin yeni yollarını oyuna kattı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kaynak ; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:31.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©2019 - 2023 | IRCRehberi