IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Otomobil Haberleri Otomobil Dünyası

 
 
Seçenekler Stil
Alt 24 Temmuz 2021, 16:04   #1
18-02-2020
Sterben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cool 2023 Model BMW M2 Yollarda Görüntülendi

2023 model BMW M2, casus fotoğraflarıyla karşımızda. 490 beygir gücüyle sadece arkadan itişli ve manuel olan versiyonuyla satılacağı düşünülen modelde ızgara tasarımının değiştiğini görüyoruz. Buna ek olarak aracın tasarımı, önceden paylaşılan ve resmi olmayan bilgileri doğruluyor.
Çoğunlukla performanslı araçlarıyla tanıdığımız BMW, M3 ve M4 modellerinin tasarımıyla tartışma konusu haline gelmişti. Bu tartışmalar, normalde araçların aerodinamiği için yapılan fakat alışılagelmiş BMW tasarımına yabancı olan ızgaralardan kaynaklanıyordu. Yakın zamanda paylaşılan 2023 model M2’nin casus fotoğrafları, BMW’nin performanslı yeni araçlarında bu ızgara tasarımından uzaklaştığını gösteriyor.
BMW M2, Aralık 2022’de üretileceğinden elimizdeki fotoğraflar sürüşe ve dağıtıma hazır bir araca değil, bir test aracına ait. Bu sebeple etrafında bulunan kamuflaj, tüm detayları görmemizi engelliyor. Yine de kayda değer miktarda detaya erişebiliyoruz. İşte 2023 model BMW M2:
Köşeli hatlara sahip ızgarada geniş hava girişleri bulunuyor:

2023 Model BMW M2 Yollarda Görüntülendi
Fotoğrafa baktığımızda gözümüze çarpan ilk şey, M3 ve M4 modelleriyle karşımıza çıkan ızgara tasarımının M2’de kullanılmadığı oluyor. Köşeli hatlara ve geniş hava girişlerine sahip olanın ızgaranın değişiminin neredeyse tüm ön yerleşimi etkilediğini de görüyoruz. Özellikle far noktasında diğer modellerden farklı bir yol izlendiği görülse de kamuflajın yanıltabileceğini de hesaba katmak gerek.
Arka tarafa geçtiğimizde ise yatay olarak konumlandırılmış dört adet egzoz bizleri karşılıyor. Bunun yanında geniş tekerlekleri görürken aracın yere yakınlığı da dikkat çekiyor.
2023 Model BMW M2 Yollarda Görüntülendi
M240i modeline aynaları ve bagaj kapağındaki spoiler’ı bakımından oldukça benzeyen kamuflajlı araçta tavanı göremiyoruz. Fakat karbon tavanın üst modellerde opsiyon olarak sunulacağı düşünülüyor.
2023 Model BMW M2 Yollarda Görüntülendi
İç kısmın detaylıca gösterildiği fotoğraflar bulunmuyor fakat sürücü kısmını dışarıdan gösteren fotoğraflarda kayda değer bir detay bulunuyor. Burada yan yana iki ekran düzenini görüyoruz. Normalde daha büyük BMW modellerinde görülen bu düzen, 2023 model M2’de de tercih edilecek.
2023 Model BMW M2 Yollarda Görüntülendi

Özellikleri hakkında net bir bilgi bulunmasa da M2 modelinin sadece manuel vites ve arkadan itişe sahip olan versiyonuyla geleceği tahmin ediliyor. Buna ek olarak 490 beygir gücüne sahip olması beklenen aracın 550 Nm tork sunması bekleniyor.
Alıntıdır.
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:53.