IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Otomobil Haberleri Otomobil Dünyası

 
 
Seçenekler Stil
Alt 12 Temmuz 2020, 16:48   #1
Banlı Üye
Siyahizm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Peugeot'nun "Şimdi al 3 ay sonra ödemeye başla" kampanyası geri döndü

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Fırsatlar sınırlı sayıda modeli kapsıyor. Bu araçlar arasında bazı ticari modeller de var.

Peugeot da sunduğu fırsatlara devam ediyor. Öncelikle tüm Peugeot Yetkili Satıcı ve Servislerini hijyen açısından en son teknolojilerle koruyup, tesislerde bulunan tüm araçlar en güncel yöntemlerle dezenfekte eden marka ve hijyen açısından showroom’larda aynı anda sınırlı sayıda misafir ağırlıyor.

İsteyen Peugeot severler araç tanıtımından kredi başvurusuna kadar tüm işlemlerini markanın web sitesi üzerinden gerçekleştirirken sınırlı sayıda Peugeot modeline de çok özel fırsatlarla sahip oluyor. Üstelik Temmuz ayında araç satın alanlar ödemelerine Ekim ayında başlıyor ve otomobilleri talep doğrultusunda dezenfekte edilmiş bir şekilde adreslerine teslim ediliyor.

Temmuz ayına özel sınırlı sayıda Peugeot’da şimdi al Ekim’de ödemeye başla kampanyası sunuluyor. Bu araçlar arasında 1.2 PureTech benzinli motor seçeneği ile sunulan, yeni 2008 de bulunuyor.

1.5 lt BlueHDi Dizel motoruyla 66 adet uluslararası ödülün sahibi Peugeot 3008 ve standart olarak yedi koltuklu, segmentinde tek 1.5 lt BlueHDi Dizel motora sahip Peugeot 5008, D segmentindeki standartları yeniden belirleyen yeni 508, 1.5 lt BlueHDi Dizel motor, cam tavan, ve geri görüş kamerası ile Peugeot 208 Signature, i-Cockpit ve EAT8 Tam otomatik şanzıman ile Peugeot 308 kampanyaya katılan binek araçları tamamlıyor.

Güçlü SUV görünümü, Zenith cam tavan ve EAT8 8 ileri tam otomatik şanzıman ile segmentinde kuralları değiştiren Peugeot Rifter ve üstün yakıt ekonomisi ve efektif yükleme hacimleriyle beğeni toplayan Peugeot hafif ticari ailesi de fırsatlardan yararlanabiliyor.


Alıntı
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:55.