IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Otomobil Haberleri Otomobil Dünyası

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By ZeyNa


 
 
Seçenekler Stil
Alt 12 Ocak 2023, 00:22   #1
Standart Hayalleri Süsleyen 2023 Jaguar I-Pace Tanıtıldı

Jaguar, 2023 model tam elektrikli crossover modeli I-Pace'i tanıttı. Türkiye'de de satılan otomobil, artık çok daha şık bir tasarıma sahip.

Ödüllü Tasarım, Artık Çok Daha Karizmatik (Türkiye'de de Satışa Sunulacak)

İngiliz otomobil devi Jaguar, Türkiye'de de aktif olarak sattığı elektrikli crossover "I-Pace"i yeniledi. Gerçekleştirilen bir etkinlikte tanıtılan crossover, şık tasarımı ve teknik özellikleriyle kendine hayran bırakmayı başaracak gibi görünüyor.

Jaguar I-Pace, marka ile özdeşleşen ızgara tasarımına sahip. Ancak bu kez kapalı tasarım edilmiş ki bu da aracın elektrikli olduğunu anlamamıza yardımcı oluyor. Oldukça sert bir görünüme sahip olan elektrikli crossover otomobilin şerit LED farları ve kaputundaki havalandırma bölümü, araca doğal bir modifiye havası katmış durumda.

Hayalleri Süsleyen 2023 Jaguar I-Pace Tanıtıldı

Ön kısımdaki etkileyici far tasarımı, arka kısımda da izlerini gösteriyor. Crossover, incecik arka aydınlatmalara sahip ve oldukça şık görünüyor. Aracın geçmişte ödül alan tasarımı, artık çok daha iyi bir seviyeye ulaşmış durumda.

Hayalleri Süsleyen 2023 Jaguar I-Pace Tanıtıldı

Aracın iç tasarımına baktığımızda lüks bir yaşam alanı ile karşılaşıyoruz. Araçtaki multimedya ekranı, kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto desteği sunuyor. Spotify, Amazon Alexa what3words ile navigasyon özelliğine sahip olan multimedya ekranı, uzaktan güncellenebilecek şekilde dizayn edildi. Tüm bunlara ek olarak; araçta panoramik cam tavan opsiyonu da bulunacak.

Hayalleri Süsleyen 2023 Jaguar I-Pace Tanıtıldı

Tasarımı yenilenen I-Pace'in kaputunun altında ise geçmiş yıllarda kullanılan motor var. 394 beygir gücündeki çift elektrik motoru, bu crossover otomobilin 4,5 saniyede 0-100 km/sa hızlanmasını tamamlamasını sağlıyor. Aracın bataryası ise 470 kilometre civarında menzil sunacak. 100kW DC şarj cihazına bağlanan araç, 15 dakikada 127 kilometre menzil sunacak kadar şarj olacak.
 
Alt 12 Ocak 2023, 00:28   #2
Standart

Gerçekten çok şık, efsane görünüyor.

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:58.