IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Otomobil Haberleri Otomobil Dünyası

 
 
Seçenekler Stil
Alt 25 Mayıs 2022, 19:16   #1
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Hyundai Staria Türkiye'de!

Hyundai Staria Türkiye yollarına geldi...
Hyundai, geçtiğimiz yıl örtüsünü kaldırdığı yeni ticarisi Staria'nın Türkiye lansmanını gerçekleştirdi. Peki, Hyundai'nin yeni aracı Staria'nin özellikleri neler? Hyundai Staria ücreti ne kadar?

HYUNDAİ STARİA ÖZELLİKLERİ

Yeni Hyundai Staria ilk etapta tek motor ve donanım seviyesi ile birlikte alıcısı ile buluşuyor. Staria'nın kaputu altında 2.2 CRDi dizel ünite görev yapıyor. Söz konusu motor, 177 PS güç ve 430 Nm tork üretimi sağlıyor.

Hyundai Staria Türkiye'de!

8 ileri otomatik şanzıman ile tercih edilebilen araçta sürüş modu seçimi de yer alıyor. Azami hızı 185 km/s olan Staria, 0-100 km/s hızlanmasını 12,4 saniyede tamamlıyor.

Aracın birleşik yakıt tüketimi de 8.5 lt/100 km olacak bir şekilde paylaşıldı.

Staria, iç mekanında farklı koltuk sayısı ile birlikte dikkat çekecek. İlk etap içerisinde Türkiye'ye gelen Prime donanım seviyesinde sürücü dahil 9 koltuk (8+1) standart.

Hyundai Staria Türkiye'de!

Koltuklarda kumaş döşeme mevcut. 2 ve 3. sıra koltuklar bagaj hacmini yükseltmek adına öne getirilebiliyor. Koltukların kullanımına göre Hyundai Staria'nın bagaj hacmi 831 ile 1,303 litre arasında değişiyor.

HYUNDAİ STARİA STANDART DONANIMLAR

2022 Hyundai Staria'da 18 inç alaşımlı jantlar standart. Diğer standart donanımlar içerisinde LED ön farlar, LED gündüz sürüş ve pozisyon lambaları, ısıtmalı ve elektrikli katlanabilir yan aynalar, elektrikli sağ ve sol kayar kapılar, LED spoyler, ön-arka park sensörü yukarı açılan arka kapı yer alıyor.

Staria'nın yaşam alanı içerisindeki standart donanımlar ise 4.2 inç gösterge bilgi ekranı, elektronik park freni, start&stop sistemi, otomatik klima, yolcu bölümüne ilave klima kontrol paneli, kendiliğinden kararan iç dikiz aynası, USB girişi ve 12V elektrik güç kaynağı, akıllı telefon şarj sistemi, 6 hoparlör, Bluetooth bağlantısı ve sesli komut, 8 inç dokunmatik multimedya ekranı, Apple CarPlay ve Android Auto, geri görüş kamerası ve otomatik yanan farlar yer alıyor.

Hyundai Staria Türkiye'de!

Yeni Hyundai Staria'da meraklısına sunulan güvenlik özelliklerini ele aldığımızda da yokuş kalkış destek sistemi, ikincil çarpışma freni, hız sabitleyici, acil çağrı sistemi, yan hava yastıkları, sürücü ve ön yolcu hava yastıkları ile arka yolcu/eşya uyarısı gibi özelliklerin standart donanım listesinde yer aldığını belirtmekte fayda bulunmakta.

HYUNDAİ STARİA ÜCRETİ

Bütün bu özellikleri okuduktan sonra Hyundai Staria ne kadar sorusu pek tabii merak edilen sorular arasında yerini alıyor. Yeni Hyundai Staria lansmana özel 659.900 TL olarak açıklandı.

Hyundai Staria Türkiye'de!

kaynak: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________

Hope. . . ✨
 
Alt 02 Haziran 2022, 06:43   #2
Standart

Görüntüsü uzaylı gibi

 
Alt 09 Haziran 2022, 18:58   #3
Mix
★ GeneraL ★
Mix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Dış görüntüsünü sevmedim.

 
Alt 09 Haziran 2022, 19:15   #4
Farklının Farkını Farklılar Fark Eder
Klaus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

begenemedim xs

________________

whynot?
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:08.