IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 01 Kasım 2021, 18:28   #1
Banlı Üye
Siyahizm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Exclamation Makale part 4 okey oyunu

Okey oyunu geçmişi çok olsa da lisans olarak 1930’larda belirli kurallara göre oynanmaya başlanmıştır. Okey oyna kelimesine göre internette yer alan bu oyunun modern dünyaya uyumu da oldukça hızlı olmuştur.

İnternette şu anda en aktif şekilde oynanan oyunlardan bir tanesi olan okey oyunu toplamda 2 veya 4 kişiyle oynanabilmektedir. İnternet üzerinde çeşitli sitelerde online olarak bu hizmeti sunan birçok web sitesi bulunsa da OKEYHD, hem sunmuş olduğu görsel kaliteyle hem de oyun zevkine zevk katan etkinlikler ve radyo yayınıyla oldukça popüler bir okey sitesi olmayı başarmıştır.

Okey oyna denildiği zaman Google tarafından karşımıza sunulan siteler arasında OKEYHD, üyelerin birlikte keyifli vakit geçirebilecekleri hem de moderatör onaylı şekilde fotoğraf yükleyecekleri harika bir oyun hizmeti sunmaktadır.

Okey oyunu genellikle sâde bir şekilde keyif vermez. Okey oynarken oyuncularla sohbet edilmesi, radyo dinlenmesi, yönetici sisteminin olması, çeşitli görsel rumuz efektlerinin olması, puanlama sistemini olması, fotoğraf sisteminin olması gibi birçok özellikle beraber daha keyifli bir hale gelir.

Okey oyununda bir masa açıldığında fazla şekilde beklememek de önemlidir. Bu da aktiflik ile alakalı bir durum olduğu için OKEYHD, bu noktada da botlar yardımıyla elinden geleni yapmıştır. Çeşitli oyun masalarında herhangi bir oyuncunun düşmesi durumunda yerine bilgisayar tarafından yapay zeka ile üretilmiş botlar geçmektedir. Bu botlar oyun başlangıcında da oyunun başlaması için yer alabilirler.

Siz de okey oynamayı seviyorsanız ve okey oynamanın keyfini çeşitli etkinliklerle ve muhteşem müziklerle çıkarmak istiyorsanız okey oyna sitesini ziyaret edebilirsiniz.
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:36.