IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

 
 
Seçenekler Stil
Alt 27 Mayıs 2021, 10:04   #1
Felsefe.Net
CarlsBerg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Unhappy Yine Kadın Cinayeti!!

Yine Kadın Cinayeti!!

Elhan Atıfı, aile içi şiddete dayanamadığı için Afganistan’dan Türkiye’ye kaçtı. Kocası Muhammedullah Raihan bir yıl sonra 4 bin 500 kilometre uzaktan kaçak yollarla İstanbul’a gelip, eşini canice öldürdü.

Afganistan’ın başkenti Kabil’de Elham Atıfı (27) üniversitede eğitim görürken tanıştığı Muhammedullah Raihan ile 2015 yılında evlendi. İki yıl süren evlilikleri boyunca eşinden şiddet gören Atıfı, ülkesinde polise başvurdu ancak sonuç alamadı. 2017 yılında eşinden kaçtı, Viyana’da yaşayan annesinin ısrarıyla Avrupa yolculuğunda ilk durak olacak Türkiye’ye geldi. İstanbul Sultangazi’de bir ev tuttu, gündelik işlerde çalışmaya başladı. Raihan sosyal medyada izini bulduğu eşinin peşine düştü. İlk olarak İran üzerinden resmi yollarla Türkiye’ye gelmeye çalıştı ancak başaramadı. Ardından da 4 bin 500 kilometrelik kaçak bir yolculuğa çıktı. Önce İran sınırını, ardından da Türkiye sınırını kaçak yollardan geçti ve İstanbul’a ulaştı. Atıfı’nın kendini affetmesi için günlerce yalvardı. Kötü şeylerin ailesinin baskısıyla olduğunu, birlikte Avrupa’ya gidip yeni bir yaşam kurmak istediğini söyledi.

Atıfı eşine inandı ve 16 Ocak 2018 gecesi evinin adresini söyledi. Ertesi sabah Raihan eşinin başına demirle vurdu, bağırdığı için de elektrik kablosuyla boğarak öldürdü. Kendisini Türkiye’ye getiren kaçakçılarla yeniden irtibat kuran Raihan, İran sınırını geçmeye hazırlanırken yakalanarak gözaltına alındı.

Muhammedullah Raihan, ilk duruşmada kendisi şöyle savundu:

“Onun gidişi nedeniyle aileme karşı ve çevreme karşı mahcup oldum. Burada bir erkek arkadaşı varmış. Bunları duyunca kızdım ve ‘Sen bunları nasıl söylersin, namusumsun’ dedim. Bana saldırdığı muştayı alıp başına vurdum. Yerden kalkıp yine saldırdı. İtince elektrikli sobanın üzerine düştü. Bağırmaya başlayınca kabloyu boğazına sardım. Bayıldığını fark edince evden uzaklaştım.”

Mahkeme heyeti duruşmayı erteledi.

Duruşmaya katılan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın avukatı sanıktan şikâyetçi olduklarını ve davalara katılmak istediklerini söyledi.


kaynak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________

 
Alt 27 Mayıs 2021, 10:09   #2
Okkalı bir gülüş lazım, buradan bir güleceksin taa oradakine koyacak...
PeLin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Ayhhh urperdimm keske keske boyle olmasa

________________

Sabrımın sınırları taştığında hayatımdan silemeyeceğim insan yoktur.
Kimsenin ardından koşmayın çünkü seven insan yan yana yürür
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:28.