IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi

IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi (https://www.ircrehberi.net/)
-   Netflix (https://www.ircrehberi.net/netflix/)
-   -   The Witcher’ın 2. Sezonundan İlk Fragman Geldi (https://www.ircrehberi.net/netflix/77160-witcher-2-sezonundan-ilk-fragman-geldi.html)

Sterben 10 Temmuz 2021 15:36

The Witcher’ın 2. Sezonundan İlk Fragman Geldi
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
The Witcher hayranları için bugün oldukça hareketli geçiyor. Önce dizinin yeni sezonunun yayın tarihi açıklandı, şimdi de ikinci sezondan ilk fragman yayınlandı.
2019 yılının sonlarında Netflix ekranlarında yayın hayatına başlayan The Witcher, yayınlandığı günden bugüne gündemde kalmayı başarıyor. Henüz ilk sezonu yayınlanmış olsa da bu tek sezonla izleyicilerin gönlünde taht kuran yapım, özellikle son bir senedir sürekli yeni dedikodularla karşımıza çıkıyordu.
İlk sezondan bugüne kadar süren uzun süreli bekleyiş nihayet bugün akşam saatlerinde son bulmuş ve Netflix, dizinin ikinci sezonunun 17 Aralık tarihinde yayınlanacağını açıklamıştı. Witcher hayranları henüz bu haberin sevincini yaşamaya devam ederken şimdi de dizinin merakla beklenen yeni sezonundan ilk fragman geldi.
The Witcher: 2. Sezon Tanıtım Fragmanı | Türkçe alt yazılı

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


CD PROJEKT RED ile Netflix ortaklığında gerçekleştirilen WitcherCon etkinliğinde dizinin yeni sezonundan detaylar gelmeye devam ediyor. WitcherCon'da paylaşılan bilgilere göre ikinci sezondaki bölüm isimleri. 'A Grain of Truth', 'Kaer Morhen', 'What Is Lost', 'Redanian Intelligence', 'Back Your Back', 'Dear Friend' ve 'Voleth Meir' şeklinde olacak. Bunun dışında ismi açıklanmayan bir de gizemli bölüm bulunuyor.The Witcher’ın hayranların gözünü yollarda bırakan yeni sezonu 17 Aralık 2021’de Netflix ekranlarında yayınlanacak. Yeni sezonda kahramanlarımızın başına neler geleceğine dair henüz elimizde fazla bilgi yok ancak Geralt ve Ciri'nin ilişkisine odaklanacak bir sezon olacağını biliyoruz. Bunun dışında Witcherların eğitildiği kadim bir kale olan Kaer Morhen'in de sezonda önemli bir yeri olacağı düşünülüyor.
Alıntıdır.

ZaLim 10 Temmuz 2021 21:40

epey uzun bir zaman oldu, yayınlansa da izlesek

Artist 10 Temmuz 2021 21:42

Ilk sezonu damakta kaldi ve bekliyorum. Ne zaman gelecek bilmiyorum.

brooklyn 11 Temmuz 2021 00:27

son zamanlarda yapılan dizilerin sezon aralarının 3 yıl sürmesine kimse dur demeyecek mi? Tüm diziyi baştan izletmek zorunda kalıyorlar. Ki çoğu buna değecek yapımlar da değil.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:08.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©2019 - 2023 | IRCRehberi