IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 21 Aralık 2021, 11:09   #1
Standart Sivilceyi ne kurutur?

Sivilceyi ne kurutur? Sivilceleri Kurutmak İçin Hızlı Etkili Sivilce Kurutucu 12 Yöntem
Diş Macunu
Parmağınıza alacağınız ufak bir parça diş macununu sivilcenin üzerine yedirdiğinizde sivilcenin dışarı çıkarak daha hızlı kurumasına yardımcı olursunuz.
Limon
Yarım bir limonu yatmadan önce yüzünüze ovarak uygulayın. Durulamadan gece boyunca ciltte kalan limon aknelerin kurumasını sağlayacaktır.
Beyaz Sirke
Bir pamuk topuna biraz beyaz sirke damlatın. Pamuğu yavaşça sivilcenizin üzerinde gezdirin. Bu işlem sivilcedeki iltihabın daha kolay atılmasını sağlayacaktır.
Sarımsak
Bir diş sarımsağı soyun ve ezin. Kızarık ve sivilcelerinizin olduğu bölgeye uygulayın. 20 dakika kadar yüzünüzde bekleyen sarımsağı su ile durulayın.
Üzüm
Buzdolabında soğutulmuş üzümler bu işlem için daha etkili olacaktır. Üzümleri ikiye böldükten sonra yüzünüzü üzümlerle ovalayın. 10 -15 dakika beklettikten sonra yüzünüzü soğuk suyla yıkayın.
Yumurta Beyazı
Sivilcelerin üzerine yumurta beyazını sürün ve 20 – 25 dakika kadar bunu yüzünüzde bekletin. Soğuk suyla durulayacağınız yumurta beyazı, sivilcelerden en hızlı şekilde kurtulma yöntemlerinden biridir.
Papatya Çayı
Papatya çayına bir tutam kuru maya ekleyerek karıştırın. Bu karışımı yüzünüze sürün ve kuruyana kadar bekleyin. Ilık suyla durulayın.
Nane Suyu
Nanenin suyunu çıkardıktan sonra bir pamuk yardımı ile çıkan nane suyunu yüzünüze sürün. Sivilcelerin kurumasına yardım edecektir.
Karbonat
Karbonat ve suyu karıştırarak krem kıvamında bir karışım elde edin. Gece yatmadan önce bu karışımı yüzünüze sürün ve gece boyu böyle kalmasını sağlayın Kalktığınızda ılık su ile durulayın.
Portakal Kabuğu
Bir portakalın kabuklarını güneşte kurutun. Kurumuş portakal kabuklarını toz haline gelene kadar rendeleyin. Su ekleyerek kıvam alana kadar karıştırın. Karışım uygulandıktan 15 dakika sonra ılık su ile durulanabilir.
Çilek
4 – 5 adet çileği ezerek püze haline getirin. Püreyi yüzünüze sürerek 30 dakika kadar bekleyin. Su ile temizleyebileceğiniz bu maske sizi sivilcelerinizden kurtaracaktır.
Buz Küpleri
Buz küpleri sivilcelerin ve kızarıklıkların üstüne uygulandığında gözeneklerin daralıp sıkılaşması ve aknelerin kurumasını sağlar.
________________

 
Alt 21 Aralık 2021, 11:13   #2
hun
hun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

sivilcelerde bazı luzumsuz kişilergibi istenmeden çıkıyolar ortaya dokunmamak lazım :d:d:d

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:57.