IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Rüya Tabirleri Gördüğünüz rüyaların cevapları burada! tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 30 Kasım 2021, 20:02   #1
Standart Rüyada yılan görmek ne anlama gelir?

"Rüyada yılan görmek, çeşitli rivayetlere gebedir. Rüyada altından, yeşil, kırmızı ve beyaz yılan görmek farklı olarak tabir edilmektedir. Altından yılan görmek maddi ve manevi tüm problemlerin sona ereceğine delaletken, yeşil yılan görmek günah işlemekten keyif alma olarak yorumlanmaktadır. Rüyada siyah yılan görmek cesaretli kimseleri ifade etmektedir. İşte, rüyada büyük yılan görmek hakkında detaylı bilgiler "
Rüyada gördüğümüz durumlar gerçek hayatta farklı anlamlar taşıyabilmektedir. Gündelik yaşantımızda görmüyor olsak bile yılan gibi canlıları rüyamızda görebiliyoruz. Sizler için rüyada yılan görmek detaylarını aşağıda bir araya getirdik.

Rüyada yılan görmek ne anlama gelir?
Rüyada yılan görmek, en genel yorumu ile çocuğa, saltanata, gizli düşmanlara, kadına, beyliklere ve bireyin geçimine işaret eder. Rüyada yılan, rüyayı gören kişinin etrafında onun kötülüğünü isteyen düşmana yorumlanır. Bunun dışında yalnızca iyi günlerde yanında bulunan, menfaat sahibi arkadaşlara da işaret eden bir rüya anlamına gelir. Kimi rüya yorumcularına göre, rüya içerisinde görülen yılanın maddi ve manevi olarak zor günlerin başlaması anlamına gelmektedir.
Rüyada siyah yılan görmek ne demektir?
Rüyada siyah yılan görmek; kaybedecek bir şeyi bulunmayan, gözü kara, bir şeyi aklına koyduğu zaman kimseden çekinmeyerek onu sağlamak adına her şeyi yapacak kadar cesaretli olan kimi kişilerin varlığına işaret eder. Kötü kişilere ve onlardan gelecek belalara yorulur. Rüyada siyah yılan görmek, korku salacak kadar tehlikeli insanlara ve onlardan gelecek tehlikelere işarettir.

Rüyada beyaz yılan görmek ne demektir?
Rüyada beyaz yılan görmek, rüyayı gören kişinin çevresindeki kişilere hatta çok sevdiği kişilere karşı takınmış olduğu olumsuz ve kötü tavırların değişmesine işarettir. Normal bir hale gelmek anlamına gelir. Rüyayı gören bireyin, insanlara karşı duymuş olduğu güvensizlikten yavaşça kurtulmaya başladığına ve yakın zamanda da düzeleceğine tabir edilmektedir.
Rüyada Yeşil Yılan Görmek

Rüyada yeşil yılan görmek, dini görevlerini yerine getirmeyip, günah işlemekten keyif alan birine işarettir. Bu birey, rüyayı gören kişinin kendisi olacağı gibi etrafındaki yakın arkadaşlarından birisi de olabilir. Bu rüyayı gören bireyin davranışlarını düzene sokması veya kötü davranışları olan bireyden ileride zarar görmemek için uzaklaşması konusunda uyarı aldığı söylenebilir.

Rüyada Sarı Yılan Görmek

Rüyada sarı yılan görmek, iyi anlamlar taşımaz. Maddi manada kuvvetli, etrafı kalabalık, ismi ve sözü her yerde geçen birine, onun şerrine işarettir. Genel manasıyla art niyete, kem gözlere, hileye, fenalığa, kötülüğe düşünen birine rivayettir. Bu bireyden gelecek olan zarar şeklinde yorumlanır. Rüya içerisinde sarı yılan görmek, iyi biçimlerde tabir edilmez ve uğursuzluk anlamını taşır.
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:21.