IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Motorsiklet ve ATV Motorsiklet ve ATV Dünyası

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Furkan


 
 
Seçenekler Stil
Alt 07 Nisan 2020, 20:01   #1
Lâ Tahzen innALLÂHe Meâna
Furkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Elektrikli motosikletin en hızlısı Super SOCO TC Max Türkiye'de

Kuralkan tarafından motosiklet sektörüne sunulacak olan Super SOCO TC Max, 110 kilometrelik menzili ve maksimum 90 km/s hızıyla elektrikli motosiklet dünyasına yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor. 220 V ile sadece 8 saatte tam şarja ulaşan Super SOCO TC Max, 25.900 TL'den başlayan ulaşılabilir fiyatıyla da dikkat çekiyor.

Türkiye'nin en eski ve en köklü motosiklet üreticisi ve dağıtıcısı Kuralkan, Türkiye'nin en yüzsek hıza çıkabilen ve en uzun menzile ulaşan elektrikli motosikleti Super SOCO TC Max'ın satışına başlıyor. 25 bin 900 TL'den başlayan fiyatla satılan elektrikli motosikletin Türkiye lansmanı, 20-23 Şubat'taki Motobike 2020 Fuarı'nda gerçekleştirilecek.

Cafe Racer tarzına sahip TC modelinin geliştirilmiş bir versiyonu olan TC Max, retro tasarım detaylarını modern unsurlarla buluşturuyor. Klasik motosiklet kavramını LED farlar ve LCD göstergesiyle günümüze taşıyan TC platformunun en yeni ve gelişmiş versiyonu olan TC Max'ta, 1900 yerine 3500 W'lık kayış aktarmalı güçlü bir motor bulunuyor. Böylece 3,5 kW sürekli güç (5 kW tepe değer) ile hem yüzde 17'lik eğimi kolayca tırmanabiliyor hem de 90 km/s gibi yüksek bir hıza rahatça ulaşabiliyor. Ayrıca motosikletin denge merkezine göre konumlandırılmış olan motor bloğu güvenli bir sürüş imkanı sunuyor.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Super SOCO TC Max

Tüm Super SOCO modellerini özel kılan taşınabilir batarya, TC Max modeline de taşındı. 72V-45 mA'lik taşınabilir batarya, standart 220V prizin olduğu her yerde rahatlıkla şarj edilebiliyor. 110 km'lik menzil verisine sahip TC Max'ın Li-Ion bataryasını 8 saatte yüzde 100 doldurmak mümkün.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

2018 yılında gerçekleştirdiği anlaşma ile Super SOCO markasının distribütörlüğüne başlayan Kuralkan, şu anda Super SOCO'nun TS, TC, TC Max ve Cux modellerinin satışını da gerçekleştiriyor.

2019 yılından itibaren internet üzerinden satışa imkan veren e-ticaret sitesi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ‘ı da devreye alan Kuralkan, Türkiye'nin her tarafına satış ve dağıtım imkanı da sunuyor. Motobike 2020 Fuar'ı ziyaretçileri, Kuralkan tarafından satılan motosikletlere kredi kartına tek çekim, yarısı peşin-kalanı kredi kartına tek çekim veya taksit ve yüzde 40'ı peşin – kalanı 36 aya kadar vadeli ve senetli satış şekliyle sahip olabilecekler.


Alıntı
________________

Düştüğüm her kuyudan mücadele ederek çıkmayı çocukken öğrendim.

"Aslolan hayattır, hayat da BEŞİKTAŞ"

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:02.