IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Motorlu Taşıtlar Bölümü Motorlu taşıtlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 25 Mayıs 2023, 18:39   #1
dae
Les yeux sans visage
dae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Bugüne Kadarki En İyi Renault Otomobil ‘Austral’ Türkiye’de: İşte Fiyatı ve Bilmeniz Gereken Her Şey

Renault'un geçen yıl tanıttığı Austral isimli SUV modeli, 1 Haziran itibarıyla Türkiye'deki resmi satışlarına başlayacak. Peki "bugüne kadarki en iyi Renault" olarak ifade edilen SUV, sürücülere neler sunuyor ve fiyatı ne kadar?
Renault, geçtiğimiz yıl tanıttığı Austral isimli SUV modelini birkaç ay önce Türkiye'de ön sipariş kapsamında satın alınabilir hale getirdi. Artık bu süreç sona erdi ve Renault, resmi satışların 1 Haziran 2023 tarihi itibarıyla başlayacağını duyurdu. Peki bu otomobilin güncel fiyatı ne kadar ve tüketicilere neler vadediyor?

Austral, Renault'un son yıllardaki en dikkat çekici otomobillerinden bir tanesi. Zira Renault, Nissan ve Mitsubishi'nin ortak olarak geliştirdiği CMF-CD isimli bir platform üzerine inşa edilen otomobil, daha ilk aylarında "Avrupa'da Yılın Otomobili Ödülü" listesinde kendisine yer buldu. Ayrıca bu C-SUV, AUTOBEST tarafından "2023 yılının en satın almaya değer otomobili" olarak seçildi. Hal böyle olunca Renault, yeni SUV'unu "bugüne kadarki en iyi Renault" olarak lanse ediyor.

Karşınızda Renault Austral!



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Renault Austral, oldukça şık bir görünüme sahip. Markanın yeni logosuna ev sahipliği yapan SUV, Renault'un yeni nesil araçlarında kullandığı LED far tasarımını bünyesinde barındırıyor. Krom detaylı ızgara ve tamponla donatılan otomobil, daha ilk bakışta dikkatleri üzerine toplayan bir görünüm sunuyor.



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Aracın arka kısmı da en az ön kısım kadar şık. Bagaj kapağını neredeyse tamamen kaplayan aydınlatma ile donatılan Austral, arka kısımda da yeni logoyu barındırıyor. Oldukça şık çizgilere sahip araç, görenlere bir kez daha baktıracak türden.



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Renault Austral'ın iç kısmı da oldukça lüks. Araçtaki 12.3 inç boyutlu gösterge ekranı tamamen dijital olarak tasarlandı ve 3 boyutlu görüntü desteğine sahip. Gösterge ekranıyla aynı panelde bulunan bilgi-eğlence ekranı ise sürücü odaklı bir duruşa sahip. 9 inç büyüklüğündeki bu ekran, eğlence özelliklerine ek olarak, aracın 48 farklı renkte destek veren ambiyans aydınlatmanın ayarlanması gibi teknik özellikler için de kullanılabiliyor.



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Renault'un yeni SUV'u, yeni nesil teknolojilerle donatıldı. Bu bağlamda; araçta 20 adet sürüş destek sistemi bulunuyor. Bunlardan öne çıkanlar, Aktif Acil Fren Destek Sistemi (yaya ve bisiklet algılamalı), Gelişmiş Şerit Takip Sistemi, Güvenli Mesafe Uyarı Sistemi, Kör Nokta Uyarı Sistemi, Güvenli Çıkış Asistanı ve geri görüş kameralı ön, arka ve yan Park Sensörü. Araçtaki Multi-Sense teknolojisi ise eco, comfort ve sport olmak üzere 3 farklı sürüş sistemi için destek sağlıyor. "Perso" isimli dördüncü sürüş modu ise tüm ayarları sürücüye bırakıyor.



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Kaputun altına baktığımızda ise 160 beygir ve 270 Nm tork değeri sunan 12V hafif hibrit motor teknolojisi ile karşılaşıyoruz. Geri kazanım teknolojisine sahip olan Austral, frene basıldığında ortaya çıkan enerji ile aracı şarj edebiliyor. Böylelikle yakıt tüketimi düşürülmüş oluyor.



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


işte tüm bu özelliklerle donatılan bir Renault Austral sahibi olmak isterseniz, 1 milyon 190 bin TL'den başlayan fiyatları gözden çıkarıyor. Satışların 1 Haziran'da başlayacağını yeniden hatırlatalım.


kaynak:[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:22.