IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Mobil Oyunlar Mobil dünyaya ait tüm oyun konularına bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 10 Haziran 2020, 15:34   #1
Banlı Üye
Allecra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart PUBG Mobile için sızdırılan Erangel 2.0 haritası

PUBG Mobile için sızdırılan Erangel 2.0 haritası


PUBG Mobile için sızdırılan Erangel 2.0 haritası

PUBG Mobile hala çok konuşulan adımlar atmaya devam ediyor. Geçen günlerde Gizemli Orman Modu’ndaki put detayıyla kullanıcıların çok konuştuğu oyunun şimdi ise sızdırılan Erangel 2.0 haritası ile gündeme geldiğini söyleyebiliriz. Yeni güncellemeler ile oyun daha eğlenceli hale geliyor. İşte, PUBG Mobile Erangel 2.0 haritası için detaylar:

PUBG Mobile’dan puta tapma tepkileri için hamlePUBG Mobile’dan puta tapma tepkileri için hamle
Yeni PUBG Mobile Gizemli Orman Modu ile birlikte puta tapma ritüeli gelmişti. Oyuncuların tepkisiyle, PUBG Mobile'dan yeni bir hamle geldi.

PUBG Mobile’ın en sevilen haritası olan Erangel haritası için Tencent yeni geliştirmeler yapıyor. Erangel 2.0 ile yükseltilmiş bir versiyona kavuşacağı Çin’deki oyuncular tarafından sızdırıldı. Çin’de farklı bir adlandırma ile oyuncuların karşısına çıkan oyunun, küresel versiyonunda da benzer geliştirmelerin yer alacağı söyleniyor.

Beta güncellemesiyle Erangel 2.0 haritasında önemli iyileştirmelerin yanında grafik detaylarının düzeltileceği, yeni özelleştirmelerin ekleneceği ve yeni bir rota planlayıcısının oyuna ekleneceği söyleniyor. Söz konusu güncellemenin yakında oyunun küresel versiyonunda da yer alacağı aktarılıyor.

PUBG Mobile için sızdırılan Erangel 2.0 haritası

Erangel haritasına eklenecek yeni rota planlayıcısı ve yol noktası oyuncular için daha fonksiyonel hale geliyor. Mini haritada yönlendirme özelliği sunulacak. Bunun da rota planlayıcısı olarak adlandırılacağı söyleniyor. Bu özelliğin sunduğu şeyse, oyuncuların daha önceden birbiriyle eşleşmesini sağlamak. Oyuncular tıpkı PC versiyonunda olduğu gibi birkaç yeri işaretleyebilir ve atladıktan sonra da oyuna aktarılan rotalarını planlayabilir.

Oyunun grafikleri zaten seviliyor olsa da yine de Tencent oyunun grafiklerini daha rafine hale getirmeyi istiyor. Bunun yanında yeni tasarımların da geleceği aktarılıyor. Yeni tasarımlardan kasıt ise evlerin iç kısımlarındaki görünümler ve kulelerin değiştirilmesi olarak belirtiliyor.

Ultra HD modunun gelmesi bir süredir bekleniyor, gelecek yeni güncelleme ile birlikte bu desteğin sağlanacağı söyleniyor. Ultra HD grafik ayarlarının daha iyi işlemesi için güçlü bir CPU ve GPU’ya ihtiyacınız bulunuyor, yani bu özelliği kullanmak için amiral gemisi bir telefona sahip olmanız gerekiyor.

Kaynak ; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 10 Haziran 2020, 15:53   #2
Banlı Üye
Tupac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Çok kurcalamasalar keşke

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:00.