IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Mobil Oyunlar Mobil dünyaya ait tüm oyun konularına bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Allecra


 
 
Seçenekler Stil
Alt 07 Mayıs 2020, 16:09   #1
Banlı Üye
Allecra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart PUBG Mobile 0.18.0 ile gelen Miramar detayı!

PUBG Mobile 0.18.0 ile gelen Miramar detayı!


PUBG Mobile 0.18.0 ile gelen Miramar detayı!

Güncellemeler oyunları ayakta tutan ve kullanıcıların da oyunlarda geçirdiği süreyi artıran gelişmeleri içinde barındırıyor. PUBG Mobile güncellemeleri de keza en çok beklenen güncellemeler arasında yer alıyor. Tencent tarafından sunulan oyunun en yeni geliştirmesi PUBG Mobile 0.18.0 güncellemesi bir süredir kullanıcılar tarafından bekleniyor. 24 Nisan tarihinde geleceği söylenen güncellemenin en son 7 Mayıs 2020 tarihinde geleceği duyurulmuştu. İşte bu güncellemeyle birlikte Miramar haritası biraz değişiyor!

PUBG Mobile 0.18.0 güncellemesi ile gelecek yeni Miramar haritası
Yeni güncellemenin oyuncular tarafından heyecanla beklendiğini aktaralım. Bunun yanında yeni güncelleme ile gelecekler arasında sevilen harita Miramar için de bir değişim geliyor. PUBG Mobile 0.18.0 güncellemesi birçok kullanıcı için yavaş yavaş dağıtılmaya başlandı. PUBG Mobile’ın uygulama sayfası güncellendi. Sürüm adlandırması ”Cihaza göre değişir” şeklinde değiştirildi.

Geliştirilmiş bir Miramar haritası ile oyunseverlerin karşısına çıkan PUBG Mobile için Mad Miramar geliyor. Miramar haritasının ikinci versiyonunda bizleri farklı yarış modları ve farklı rampalar karşılıyor. Haritada genel anlamda görsel değişikliklerin yaşanıyor.

Miramar Güncellemesi ile birlikte, haritaya yeni kaynaklar eklendi, bu yeniliklerin arasında ögeler ve geliştirilmiş grafikler de bulunuyor. Oyuncuların çölde becerilerini gösterebilmesi için bir yarış pisti ve Altın Mirado yeni eklenen öğeler arasında yer alıyor.

Elbette PUBG Mobile, Miramar haritası güncellemesinin sadece görünen kısmı. Geliştirilmiş Miramar haritasına ek olarak kullanıcılara yeni silahlar da geliyor. Oyuncuların performanslarını daha iyi görecekleri bir gösterge ile birlikte savaş metriklerinin de biraz değişeceğini söylemek mümkün.

Kum Fırtınası ise bir sonraki zorluk olacak. Bu zorlu koşullarda hayatta kalmak için iyi oyuncuların hazırlanması gerekiyor. Ayrıca temadan dolalı lobi için bir kum fırtınası teması seçilebiliyor.

Bunların yanında elbette oyunun en son güncellemede Cheer Park adlı yeni bir sosyal işlev kazanıyor. Güzel bir sosyal işlev olacağı söylenen Cheer Park eklemesi kullanıcılar tarafından merakla bekleniyordu. Oyuncularla gerçek zamanlı olarak buluşabilecekleri bir sosyal alan olan bu özellik de nihayet geldi. Böylelikle kullanıcılar birbirleriyle daha kolay etkileşime girebilecek.

Cheer Park, oyuncuların çeşitli istatistiklerini ve diğer ayrıntılarını görmek için birbirleriyle etkileşime girmesine, çeşitli oyun modlarında takım kurmak ve oynamak için buluşmasına ve hatta gruba davet ettikten sonra arkadaşlarıyla birlikte farklı aktiviteler yapmasına olanak tanıyor. Yeni güncelleme ile birlikte Bluehole Modu da oyuncular için sunuluyor. Bu karantina günlerinde oldukça eğlenceli olacak gibi duruyor.


Kaynak ; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 07 Mayıs 2020, 16:09   #2
Banlı Üye
Tupac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Deneyeceğim

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:10.