IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Mobil Oyunlar Mobil dünyaya ait tüm oyun konularına bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

2Beğeni(ler)
  • 1 Post By 1903
  • 1 Post By Malefiz


 
 
Seçenekler Stil
Alt 24 Ocak 2023, 22:52   #1
Standart 18 Yaşından Küçükler, Fortnite Mobile Oynayamayacak (Oyuna Servet Harcama Devri de Bitiyor)

Fortnite'ın mobil sürümü ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Geliştirici ekip, 30 Ocak itibarıyla oyuna bazı kısıtlamalar getirileceğini açıkladı.
Dünyanın en popüler hayatta kalma oyunlarından bir tanesi olan Fortnite, oyun içi ödeme yöntemleri yüzünden Google ve Apple ile karşı karşıya geldi. Oyunun ardındaki ekip olan Epic Games, Apple ile Google'ın komisyon oranlarına karşı savaş açtı ve taraflar, 2020'den beri devam eden bir mahkeme sürecine girdiler. Epic Games'in restine karşılık olarak Google ile Apple, Fortnite'ın mobil sürümünü uygulama mağazalarından kaldırmışlardı.

Fortnite'ın mobil sürümünü yıllar önce telefonuna indiren kullanıcılar, oyunu hala oynayabiliyorlar. Ancak güncelleme yapılamıyor, yeni sezonlara geçilemiyor. Gelen son haberler ise Fortnite Mobile için yeni bir dönemin başlamak üzere olduğunu gözler önüne seriyor. Zira Fortnite Mobile, artık çok daha işlevsiz hale gelecek.

Güncelleme almayan Fortnite mobile, artık daha da sınırlı bir oyun olacak

18 Yaşından Küçükler, Fortnite Mobile Oynayamayacak (Oyuna Servet Harcama Devri de Bitiyor)

Fortnite'ın destek sayfasından yapılan bir açıklamaya göre Fortnite Mobile oynamak isteyen oyuncuların, 18 yaşından büyük olmaları gerekecek. Üstelik tek mesele bu da değil. Artık oyuncular, uygulama içinde V-Papel harcaması yapamayacaklar. Yapılan açıklamaya göre yeni dönem, 30 Ocak itibarıyla resmen başlayacak.

Fortnite'ın resmi açıklaması şöyle:

"30 Ocak itibarıyla, daha önce iOS, Mac ve Google Play'de bulunan Ağustos 2020 13.40 uygulama derlemesini kullanan Fortnite oyuncuları artık V-Papel harcayamazlar. Oynamak için de 18 yaşından büyük olmaları gerekmektedir. Oyunlarımızın tüm sürümlerinin; ebeveyn denetimleri, varsayılan satın alma ayarları ve ebeveyn doğrulama özellikleri dahil olmak üzere mevcut Epic Çevrimiçi Hizmetleri paketini kullanmasını istiyoruz. Apple ve Google'ın Fortnite üzerindeki kısıtlamaları nedeniyle bu platformlarda uygulamayı güncelleyemiyoruz."

18 Yaşından Küçükler, Fortnite Mobile Oynayamayacak (Oyuna Servet Harcama Devri de Bitiyor)

Epic Games, yeni dönem ile ilgili olarak Google ve Apple'ı suçluyor gibi görünüyor. Ancak işin aslı pek de böyle değil. Şirket, bundan birkaç ay önce bir karar aldı ve belirli bir yaşın altındaki oyuncular için kısıtlama uygulamaya başladı. Bu sayede çocukların oyun güvenliğinin sağlanmasına yönelik adımlar atılmış oldu. İşte Fortnite Mobile'a yönelik kısıtlamanın nedeni de bu.

Bu arada; Fortnite Mobile'ın bir gün yeniden App Store veya Google Play Store'a dönüp dönmeyeceğinin netleşmediğini söyleyelim. Ancak Xbox Cloud Gaming, NVIDIA GeForce Now veya Samsung Galaxy Store aracılığıyla Fortnite'a akıllı telefon üzerinden erişim sağlayabileceğinizi hatırlatalım.



Kaynak ; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].
 
Alt 25 Ocak 2023, 03:13   #2
Standart

Yerinde bir karar olmuş hayatta kalabilmek adına öldürmenin hedef haline getirildiği oyunda şiddetin desteklendiğini ve çocukları kötü etkilediğini düşünüyorum.

________________

İnsan bütün sıkıntılarını tek başına atlatınca,
kimseye ihtiyaç duymuyor.


18 Yaşından Küçükler, Fortnite Mobile Oynayamayacak (Oyuna Servet Harcama Devri de Bitiyor)
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:22.