IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Telefon Dünyasından Son Haberler Telefon Dünyasından Haberler , Gelişmeler, Yenilikler , Akıllı Telefonlar Hakkında Paylaşımlar

 
 
Seçenekler Stil
Alt 23 Şubat 2021, 03:00   #1
Standart Tinder'a Rakip Olacak Snack, 3.5 Milyon Dolar Yatırım Aldı

TikTok ve Tinder karması bir uygulama olan Snack, pandemi döneminde artan hatta ihtiyaç haline gelen online flört uygulamalar içerisindeki en yüksek yatırımlardan birini aldı.
Covid-19 nedeniyle insanların online flört uygulamalarına ilgi göstermesi mobil uygulama pazarını hareketlendirdi. TikTok’un flört uygulamasına benzeyen Snack bu pazarda hızlı yükselen uygulamalar arasına girdi.

Kimberly Kaplan tarafından kurulan Snack, TikTok’un popülerliği ve Tinder’ın flört dünyasını buluşturmayı planlıyor. Plenty of Fish’in pazarlama ve yönetim ekibinde yer alan Kaplan’ın ekibi, PoF’u 2015’te 575 milyon dolara Match Group’a satmıştı.

Snack’le Snapchat veya Instagram’a gerek kalmayacak

Tinder'a Rakip Olacak Snack, 3.5 Milyon Dolar Yatırım Aldı

Kimberly Kaplan, popüler flört uygulamaları Bumble ve Tinder’da gözlemlediği Gen Z demografisinin farklı platformlara kullanıcı beslemesi yaptığını fark etti. Bu noktada kullanıcılar Bumble veya Tinder’da eşleşiyorlar ancak sohbetlerinin devamlılığını Instagram ya da Snapchat’te yapıyorlar. Snapchat ve Instagram’da sohbetlerine devam eden çiftler birbirlerinin hikayelerini izliyor, flörtlerini DM’den yapıyorlar.

Snack, aynı TikTok gibi kullanıcıların videolar oluşturup birbirlerinin videolarını beğendiklerinde DM özelliğinin açıldığı bir uygulama. Bu noktada aslında “eşleşme” karşılıklı video beğenisiyle mümkün oluyor. Şu anda Snack için TikTok’a benzer bir video düzenleme özelliği geliştiriliyor.

Snack, 3.5 milyon dolar yatırımın sahibi oldu

Tinder'a Rakip Olacak Snack, 3.5 Milyon Dolar Yatırım Aldı

Elbette online flört uygulamalarının popülerliği sadece girişimcilerin değil, yatırımcıların da dikkatinden kaçmıyor. Golden Ventures, Garage Capital, Panache Ventures ve N49P’nin katılımıyla Kindred Ventures ve Coelius Capital liderliğinde 3.5 milyon dolarlık fon aldı.

Kimberly Kaplan ve ekibi, uygulama içinden para kazanma modellemesini Premium üyelikler ve uygulama içi reklamlarla yaptıklarını söylüyor. Snack ekibinde şu anda 10 kişi bulunuyor ve bu ekibin yüzde 40’ının azınlıklardan oluştuğu biliniyor. 3.5 milyon dolarlık fon alan bir ekibe göre küçük sayılabilecek bir Startup olan Snack projesinin Tinder’ı geride bırakıp piyasa hakimiyetini ele geçirip geçirmeyeceğini ilerleyen dönemde göreceğiz.

Kaynak ; WebTekno
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:32.