IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Telefon Dünyasından Son Haberler Telefon Dünyasından Haberler , Gelişmeler, Yenilikler , Akıllı Telefonlar Hakkında Paylaşımlar

 
 
Seçenekler Stil
Alt 23 Ocak 2022, 16:56   #1
dae
Les yeux sans visage
dae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Android ve iOS Cihazlar Arasında WhatsApp Sohbet Geçmişi Taşınabilecek

Yakın zamanda WhatsApp kullanıcıları için Android ve iOS cihazlar arasında sohbet geçmişinin aktarılmasına imkan tanıyan bir özelliğin kullanıma sunulacağı ifade ediliyor. GSM Arena tarafından paylaşılan habere göre, bu yeni özellik, iOS için WhatsApp 22.2.74 beta sürümünün kaynak kodu sayesinde ortaya çıktı.

Yine de bu sohbet geçmişi aktarma işlemi, basit bir süreç olmayacak gibi görünüyor. Öncelikle taşıma işlemi, her iki cihazda da uygulamanın yüklü olmasını gerektiriyor ve büyük bir olasılıkla bir kablo ya da özel Wi-Fi bağlantısına ihtiyaç duyuyor. Buna karşılık diğer mesajlaşma uygulamaları ise Google Drive, iCloud veya kendi bulut hizmetlerini kullanarak kullanıcı verilerini depoluyor ve senkronize ediyorlar.

Şu an itibarıyla WhatsApp verilerinizi bir iOS ve Android telefon arasında senkronize etmenin tek resmi yolu, Samsung marka bir cihaza sahip olmaktır. Böyle bir durumda veri aktarımı, bir kablo ve Samsung’un SmartSwitch uygulaması aracılığıyla bir iPhone’dan Samsung’a olmak üzere tek yönlü çalışır.

Bunun yanı sıra birkaç gün önce de WhatsApp’ın kullanıcılarına resimler ve videolar üzerinde kullanmaları için bazı yeni çizim araçları sunacağına dair haberler ortaya çıkmıştı.

alıntıdır.


Android ve iOS Cihazlar Arasında WhatsApp Sohbet Geçmişi Taşınabilecek
________________

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:56.