IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Telefon Dünyasından Son Haberler Telefon Dünyasından Haberler , Gelişmeler, Yenilikler , Akıllı Telefonlar Hakkında Paylaşımlar

 
 
Seçenekler Stil
Alt 19 Ocak 2022, 16:29   #1
dae
Les yeux sans visage
dae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart OPPO Reno 8 Pro’nun render görüntüleri sızdırıldı

OPPO'nun önümüzdeki aylarda kullanıcıların beğenisine sunmaya hazırlandığı Reno 8 Pro'nun render görselleri sızdırıldı.

Huawei’nin ABD tarafından kara listeye alınması ve akıllı telefon sektöründeki ağırlığını kaybetmesinin ardından sahneye çıkan şirketlerden biri de OPPO. Şirket, bu süreçte yeni teknolojileri ve ürünleriyle kullanıcılarının karşısına çıkarken, günümüz itibariyle dünyanın en büyük dördüncü akıllı telefon üreticisi konumunda.

Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren OPPO, aralık ayında kullanıcıların beğenisine sunduğu Reno 7 serisini önümüzdeki aylarda küresel pazarlara da getirmek için geri sayıma geçti. Öte yandan şirketin vakit kaybetmeden serinin halefi Reno 8 serisi üzerinde çalışmalara başladığı ortaya çıktı.

OPPO Reno 8 Pro’nun render görselleri ortaya çıktı
Akıllı telefon sektörünün güvenilir kaynaklarından LetsGoDigital, OPPO’nun önümüzdeki aylarda piyasaya sürmeye hazırlandığı Reno 8 Pro modelinin render görsellerini sızdırdı. Böylelikle cihazın nasıl bir tasarım çizgisi benimseyeceği de büyük ölçüde belli oldu.

Sızıntıya göre akıllı telefonun siyah, gümüş ve mavi degrade renk seçenekleri ile satışa çıkması bekleniyor. Arka tarafta dikdörtgen şeklinde konumlandırılmış üçlü kamera kurulumu ve ön panelde ise sol üst köşeye yerleştirilmiş bir selfie kamerası mevcut. Telefonun yandan görünümlerine bakacak olursak söz konusu kamera kurulumunun kullanıcı deneyimini azaltacak derece bir çıkıntı yapmadığını söyleyebiliriz. Bunun dışında sol tarafta ses tuşları, sağda ise güç tuşu bulunuyor.

Son olarak güvenlik yöntemi olarak belirlenen parmak izi okuyucunun ekranın altına konumlandırıldığını belirtmekte fayda var. Aynı zamanda yüz tanıma özelliği de kullanıcılara sunulacak.

OPPO Reno 8 serisinin tanıtım tarihi şu an için bilinmiyor. Ancak sızıntılara göre, akıllı telefonların bu yılın ikinci yarısında vitrine çıkması bekleniyor.


alıntıdır.


OPPO Reno 8 Pro’nun render görüntüleri sızdırıldı
________________

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:49.