IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Telefon Dünyasından Son Haberler Telefon Dünyasından Haberler , Gelişmeler, Yenilikler , Akıllı Telefonlar Hakkında Paylaşımlar

 
 
Seçenekler Stil
Alt 19 Ocak 2022, 15:41   #1
dae
Les yeux sans visage
dae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Bütçe dostu Nokia G21’in bazı özellikleri ortaya çıktı

Bir dönem telefon sektörünün en başarılı şirketleri arasında gösterilen, ancak 2010 yılından itibaren sektörde yaşanan köklü değişime ayak uyduramayarak eski günlerinden bir hayli uzaklaşan Nokia, şu sıralar giriş ve orta segment modelleri ile kullanıcılarına hitap ediyor. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren şirket, geçtiğimiz yılın temmuz ayında tanıtılan Nokia G20’nin halefini yakın zamanda piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Nokia G21 teknik özellikleri
Daha önce çeşitli sertifikasyon ve perakende web sitelerinde ortaya çıkan Nokia G21’in teknik özellikleri belli olmaya başladı. Buna göre akıllı telefon, 6,5 inç HD+ çözünürlüklü 20:9 en boy oranı sunan LCD panelle gelecek.

Nokia G21’in işlemcisi ise şu an için bilinmiyor. Ancak daha önceki sızıntılar ve raporlar, akıllı telefonun 4G destekli ve sekiz çekirdekli bir UNISOC yonga setinden güç alacağı yönünde.

Cihaz, 3/4 GB RAM ve 64/128 GB seçenekleriyle satışa çıkacak. Kullanıcılar dilerse, microSD desteği sayesinde depolamada artırıma gidebilecek.

Ön tarafta damla çentik içine konumlandırılmış 8 Megapiksel selfie kamerası yer alırken, arka tarafta 50 Megapiksel + 2 Megapiksel + 2 Megapiksel şeklinde üçlü kamera kurulumu bulunacak.

USB-C üzerinden şarj olabilen akıllı telefon, 5.050 mAh’lik bataryadan beslenecek. Aynı zamanda hızlı şarj desteği de mevcut olacak.

Siyah ve pembe renk seçenekleri ile kullanıcıların karşısına çıkması beklenen Nokia G21’in tanıtım tarihi ise şu an için net değil. Ancak sektörde güvenilir sızıntıları ile bilinen Mukul Sharma’ya göre akıllı telefonun şubat ayında vitrine çıkması bekleniyor.

alıntıdır.


Bütçe dostu Nokia G21’in bazı özellikleri ortaya çıktı
________________

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:42.