IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Telefon Dünyasından Son Haberler Telefon Dünyasından Haberler , Gelişmeler, Yenilikler , Akıllı Telefonlar Hakkında Paylaşımlar

 
 
Seçenekler Stil
Alt 17 Ocak 2022, 15:04   #1
dae
Les yeux sans visage
dae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart A15 Çipli Yeni iPad Air İlkbahar’da Satışa Sunulabilir

Apple’ın A15 Bonic çipli yeni iPad Air modelinin ilkbahar aylarında satışa sunulacağı iddia edildi. Cihazın üçüncü nesil iPhone SE ile birlikte duyurulabileceği de iddialar arasında. Mac Otakara’ya göre tablet, Center Stage destekli 12 megapiksel Ultra Geniş ön kamera, hücresel modeller için 5G ve Quad-LED True Tone flaş gibi altıncı nesil iPad mini ile benzer özelliklere sahip olacak.

Raporlar, iPad Air’in tek lensli arka kamera da dahil olmak üzere mevcut modelle aynı genel tasarıma sahip olacağını söylüyor. Ekim 2020’de piyasaya sürülen mevcut iPad Air, ince çerçeveli 10,9 inç ekrana, Touch ID güç düğmesine ve Uzay Grisi, Gümüş, Yeşil, Gül Altın ve Gök Mavisi gibi renk seçenekleriyle birlikte bir USB-C bağlantı noktasına sahip.

Bloomberg’den Mark Gurman’a göre, Apple’ın yılın ilk ürün etkinliği muhtemelen her zamanki gibi Mart veya Nisan aylarında gerçekleşecek, dolayısıyla yeni iPad Air ve iPhone SE modellerinin bu etkinlikte duyurulması mümkün.

Mac Otakara, dördüncü nesil iPad Air’in bir USB-C bağlantı noktasıyla donatılacağını ve en yeni 12.9 inç iPad Pro’nun bir mini LED ekrana uyum sağlamak için 0,5 mm daha kalın olacağını doğru bir şekilde bildirmişti.



alıntıdır.


A15 Çipli Yeni iPad Air İlkbahar’da Satışa Sunulabilir
________________

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:38.