IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi

IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi (https://www.ircrehberi.net/)
-   Sunucular Özel Forum Röportajları (https://www.ircrehberi.net/sunucular-ozel-forum-roportajlari/)
-   -   Mevsim.Org Sunucu Sahibi Me`va ile Röportajımız (https://www.ircrehberi.net/sunucular-ozel-forum-roportajlari/62773-mevsim-org-sunucu-sahibi-me-va-ile-roportajimiz.html)

LaviNia 27 Mart 2021 11:16

Mevsim.Org Sunucu Sahibi Me`va ile Röportajımız
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

LaviNia : Merhaba Me`va cım röportaj teklifimi kabul ettiğin için kendi adıma ve IrcRehberi ailesi adına teşekkür ederim.

Me`va : Merhaba canım ben teşekkür ederim.

LaviNia : Öncelikle seni tanımayanlar için kendinden bahseder misin ? Me`va kimdir ? Neler yapar ?

Me`va : Me`va 32 yaşında evli organic ürünler ile kendi işini kuran çalışan çalışmadan duramayan biri.

LaviNia : Peki Me`va cım kimi zaman nerden girdik bu ortamlara dediğimiz kimi zaman da keyifli sohbetler edip güzel dostluklar edindiğimiz bu sanala sen ne zaman ? Nasıl başladın ?

Me`va : 2017 yılının başlarında bir arkadaş sayesinde girdim girdiğim yerde kaldım kendi evim gibi hissettim zamanım kaldığında sohbet etmeyi seviyorum insanları tanımayı yeni insanlar ile iletişimde olmayı seviyorum köyde yaşadığım sağlığından dolayı köyde kalmak zorunda olduğum için çevre olarak küçük ve arkadaş ortamı olmayan bir yer sohbette bir nevi benim için çok iyi oldu kendimi yalnız hissetmiyorum ve kaldığım yeri başladığım yeri satın aldım.

LaviNia : Ben de tam şuan sahibi olduğun Mevsim.Org a değinecektim :) Benim de ara ara gelip sohbet ettiğim güzel bir aile ortamı olan Mevsim.Org'u satın alma fikrin nasıl oluştu ?

Me`va : Başta da dediğim gibi evim gibi rahat hissediyorum satılıcağından haber alır almaz başka birisi gelir alır huzursuzluk olur ortam bozulur diye istemedim ben alayım dedim bizde ben sen diye birşey yok oraya gelen herkes oranın sahibidir.

LaviNia : Evet birkaç kez gelip sohbet etmiş biri olarak bunu hissettim. Gerçekten aile ortamı var

LaviNia : Peki canım Mevsim.Org için ileriye dönük planların neler ?

Me`va : Mevsim.org başlı basınca bir marka olsun istiyorum sohbet diyince ilk akla gelen zirvede bir sunucu ona buna gel demiyeceğimiz toplama bir yer değil organik kullanıcı gelen herkesin kendi yeri gibi görüp sahip çıktığı güzel bir marka.

LaviNia : Umarım en kısa zaman da istediğiniz yerlere gelirsiniz canım

LaviNia : Mevsim.Org yönetimin de görev almak isteyen arkadaşlar da ne gibi özellikler arıyorsunuz ?

Me`va : Amin inşallah.
Mevsim.org yönetim de başta mümkünse yetkili diye insanlara üsten konuşmayan egosuz aklı başında kimse olmadığında sorunların üstesinden gele bilen kendinden emin samimi biri olmalı.


LaviNia : Peki canım bir sunucu sahibi olarak yeni sunucu açmayı düşünen arkadaşlar için tavsiyelerin nelerdir ?

Me`va : Başlı basınca bir sorumluluk isteyen maddi manevi emek verilmesi gerekir.
Bebek gibi ilgi isteyen bir şey insanlar ile iletişimde olmak bir yandan çok iyi gelişim görenek öğrenim her din ırk mesepten düşünceden insanlar geliyor ve her meslekten. Öğrenmenin yaşı yok . Zamanı varsa emek vericekse sorumluluk sahibiyse buyursunlar yoksa ağrısız başlarını ağrıya sokmasılar :)


LaviNia : Mevsim.Org dan kısaca bahsettik. Dilersen seni daha iyi tanımak için seninle ilgili kısa kısa sorulara geçelim

Me`va : Tabi ki :)

LaviNia : Kendini üç kelimeyle tanımlar mısın ?

Me`va : Kendim diye demiyorum kötü huylarımı söylim
Duygusal inatçı meraklı bilmiş


LaviNia : Ah ah o inat fazlasıyla bende de var .d

LaviNia : Kendin de sevdiğin ve sevmediğin birer özelliğin neler ?

Me`va : Dediğim dedik :) yani yapamıcağım bir iş yok seviyorum bu huyumu
Sevmediğim ise çok duygusalım


LaviNia : Aynı durum bende de var maalesef en ufak şeyde gözler doluyor hemen

LaviNia : Peki canım boş zamanların da nelerle vakit geçirmeyi tercih ediyorsun ?

Me`va : Valla boş zamanım yok diyecek kadar dolu biriyim ben işim üretim çünkü bunun içine A'dan Z'ye gıda olarak herşey giriyor. Sabah 7 de uyanırım hayvanların var keçilerim oğlaklarım onlara bakarım süt sağarım onları yemler sonra tepeye sürerim meraya yani. Gelir süt ile peynir mayalar sonra bir kahvaltı yaparım. Sonra hayvanlara bakıp döner ve peynir yapımına başlarım. Bu ve bunun gibi gün boyu işlerim var kargolama vs gibi de uğraşlar yapıyorum gün içinde :)

LaviNia : Aslında hepimizin hayal ettiği o doğal ve güzel hayatı yaşıyorsun ne mutlu

LaviNia : Me'va cım son olarak IrcRehberi hakkında düşüncelerin nelerdir ?

Me`va : İrcRehberi ile @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sayensinde tanıştım çok güzel dostlukların olduğu çok şanslı olduğunuzu düşünüyorum çünkü sanal da böyle dostluklar çok nadirdir sizde o nadir olana sahipsiniz samimi huzur dolu neşeli insanların olduğu güzel bir ortam emeği geçen herkese teşekkür ederim.

LaviNia : Çok teşekkür ederiz canım siz de iyi ki Mevsim.Org ailesi olarak bizim aramızdasınız hep var olun.

Me`va : Her zaman olucagımıza emin olabilirsiniz. inşallah daim olur. Ve sana çok çok teşekkür ederim zamanını ayırıp böyle güzel bir röportaj i hazırladığın için.

LaviNia : Ben teşekkür ederim Me`va cım keyifli bir röportaj oldu benim de için de

ZeyNa 27 Mart 2021 11:22

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cım seni yakından tanımak güzel. Sana ve ekibine başarılar dilerim. Daha iyi yerlere gelirsiniz inşAllah.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , harika bir röportaj olmuş Canım. Emeğine sağlık :opucuk:

Me`va 27 Mart 2021 11:25

Alıntı:

ZeyNa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 402639)
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cım seni yakından tanımak güzel. Sana ve ekibine başarılar dilerim. Daha iyi yerlere gelirsiniz inşAllah.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , harika bir röportaj olmuş Canım. Emeğine sağlık :opucuk:


Ben teşekkür ederim .

KuzenKit 27 Mart 2021 11:32

Keyifle okudum, güzel röportaj. Emeğinize sağlık.

SuMBuL 27 Mart 2021 11:32

@Me'va @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok güzel ve keyifli bir röportaj olmuş emeğinize sağlık :romantik: Bu güzel sohbeti bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ederim :romantik:

She 27 Mart 2021 11:52

Güzel bir röportaj olmuş emeğinize sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] & @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cım keyifle okudum. İyi ki tanıştık ve aramıza geldiniz. Başarılar diliyorum sana ve güzel ekibine.

Lareina 27 Mart 2021 12:15

. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hoşgeldiniz tekrardan, başarılar dilerim.
. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeğine sağlık çok şeker olmuş.:sarilmakisteyen:

ASMAR 27 Mart 2021 12:23

Bu guzel keyifli sohbet icin tesekkurler Emeginize saglik @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] seni yakindan tanimak guzeldi misafirperver evsahibi bayan Rabbim butun yollarini acik edip yar ve yardimcin olsun insallah ...

Me`va 27 Mart 2021 12:39

Alıntı:

CodeR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 402650)
Keyifle okudum, güzel röportaj. Emeğinize sağlık.

Teşekkür ederim :gulumseme:

Me`va 27 Mart 2021 12:40

Alıntı:

SuMBuL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 402652)
@Me'va @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok güzel ve keyifli bir röportaj olmuş emeğinize sağlık :romantik: Bu güzel sohbeti bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ederim :romantik:

Cnm benim.ben teşekkür ederim:romantik:


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:12.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©2019 - 2023 | IRCRehberi