IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi

IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi (https://www.ircrehberi.net/)
-   Merak Ettikleriniz (https://www.ircrehberi.net/merak-ettikleriniz/)
-   -   Çalışırken Müzik Dinlemek Dikkatimizi Dağıtır mı? (https://www.ircrehberi.net/merak-ettikleriniz/105928-calisirken-muzik-dinlemek-dikkatimizi-dagitir-mi.html)

LeoPardeSs 13 Haziran 2023 16:03

evet, dağıtıyor

BuKLe 13 Haziran 2023 16:07

Aksine motive ediyor ameliyathane de bile müzik açtıklarında şahit oldum (:

No Pasaran 13 Haziran 2023 17:52

Konsantrasyon gerektiren bir işte asla müzik dinleyemem. Örneğin kitap okurken anlamaya çalışmak, not almak, kimi sonuçlar çıkarmaya çalışırken vs… “Okuyabilirim ve gayet de iyi anlarım” diyeni de hayretle karşılıyorum. Fakat çok yoğun konsantrasyon gerektirmeyen durumlarda evet, bunu yapabilirim, yapanı da anlamlandırabilirim. Örneğim araba kullanmak gibi.

[C}e{Y] 13 Haziran 2023 17:57

Nasıl bir işle uğraştığına bağlı, dikkat ve anlama odaklı bir hususta dikkat dağıtabilir tabi olarak ancak bedenen yapılan bir çalışmada aksine motive edecek ve pozitif etkide bulunacaktır. Sonuç olarak müzik ruhun gıdasıdır.

MühüR 13 Haziran 2023 18:07

Aksine Motive Edici ßenim İçin ,Enerji Veriyor İş Performansimi Artırıyor :yumoş:


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:51.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©2019 - 2025 | IRCRehberi.Net