IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 29 Haziran 2020, 14:34   #1
✰ ÖzeL..
oMeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Ersin Korkut: Elenen arkadaşlarım benimle konuşmadı

Ersin Korkut: Elenen arkadaşlarım benimle konuşmadı

Yaşadığı talihsiz sakatlık sonrası Survivor'a veda etmek zorunda kalan Ersin Korkut, Türkiye'ye döndü.

Ersin Korkut: Elenen arkadaşlarım benimle konuşmadı

Sakatlığı nedeniyle Survivor'a veda ettikten sonra Dominik'te kalan ve geçtiğimiz gün Türkiye'ye dönen Ersin Korkut, Survivor'da yaşadıklarını anlattı.

Yarışmayla ilgili birçok konuda yorum yapan Korkut, köpeği Mes'in ölüm haberini kimden nasıl aldığını detaylarıyla da paylaştı.

"ŞANSIM VARDI"

Survivor'a gitmeden önce biraz egzersiz yaptığını anlatan Ersin Korkut, ilk iki hafta çok zorlandığını ancak sonrasında yarışmaya adapte olduğunu söyledi. Survivor'dan gitmek zorunda kalmasa çeyrek finali kesin göreceğini, hatta final dörtlüsünün arasında bile yer alabileceğini söyleyen Ersin, "Benim olduğum dönemde oynanan bireysel oyunlarda ben bayağı iyiydim. Birçok yarışmacıyı da yenmiştim. O yüzden şansım yüksek olurdu." dedi.

Elendikten sonra yaşadıklarını anlatan Ersin, ağladığı videoya da açıklık getirdi. İlk elendiği an köpeğinin öldüğünü bilmediğini söyleyen Ersin, elenen arkadaşlarının yanına gittiğini ancak kimsenin kendisiyle fazla samimi olmadığını söyledi.

"ACUN MEDYA UYARMIŞ"

Bu duruma içerlediğini anlatan Ersin, ağlarken çekilen videonun da sebebinin bu olduğunu, o an bir duygu patlaması yaşadığını açıkladı. Korkut daha sonra arkadaşlarının kendisiyle neden konuşmadığını da "Acun Medya ekibi elenen yarışmacıları uyarmış, 'Ersin'in köpeği öldü ve onunla konuşurken ağzınızdan kaçırabilirsiniz' demişler nedeni buymuş." şeklinde açıkladı.

"MES SANDIM"

Eleme konseyinin yayınladığı gün Acun Ilıcalı'nın evine gittiğini söyleyen Ersin, "Evde Mes'in aynısını gördüm. Acun ağabeyin bana sürpriz yaptığını düşündüm. Hemen 'Mes, oğlum' diye seslendim. Ancak sakallarım olduğu için beni tanıyamadı diye düşündüm. Sonra Acun ağabey bana 'O senin köpeğin değil Ersin, bir Yılmaz Erdoğan'ı arar mısın?' dedi. Ben de bahçeye çıkıp Yılmaz ağabeyimi aradım" dedi.

"ÇOK KÖTÜ OLDUM"

Üzücü haberi o an aldığını söyleyen Ersin, "Mes zaten 13 yaşındaydı, bıraktığım arkadaşım Mesut bir sabah kalktığında ölü bulmuş, veterinere götürmüşler ama vefat etmiş. Haberi aldıktan sonraki günler çok kötü oldum. Başta Acun ağabey olmak üzere herkes bana çok destek oldu." ifadelerini kullandı.

Ersin Korkut: Elenen arkadaşlarım benimle konuşmadı

kaynak;[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________

Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive..




~ E & B ~
 
Alt 29 Haziran 2020, 15:11   #2
Banlı Üye
Siyahizm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Korona dan her gun biri öluyor bunlar derdi de bunun köpeyi olmus yazin sunu bir köseye sehidin evine gidip hal hatir eksigi var mi bir soraydiniz sunun köpeyini haber edeceyinize değerli basin mensuplari insanin değer bu kadar ucuz mu bu ülkede polis fakire ceza yazar maske takmadi diye zenginin hic biri takmaz ona birsey demezler haspinallah ya valla soyle haber gördükce kendime hakim olamiyorum

 
Alt 29 Haziran 2020, 15:58   #3
Pope Pius XIII
Swat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

la bir bitin be kurban olayım bir bitin ya.

________________

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:16.