IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi

IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi (https://www.ircrehberi.net/)
-   Magazin Haberleri (https://www.ircrehberi.net/magazin-haberleri/)
-   -   Haluk Levent apar topar hastaneye kaldırıldı (https://www.ircrehberi.net/magazin-haberleri/206528-haluk-levent-apar-topar-hastaneye-kaldirildi.html)

Sean 23 Aralık 2024 17:12

Haluk Levent apar topar hastaneye kaldırıldı
 
Ünlü sanatçı Haluk Levent, bu sabah göğüs ağrısı şikayetiyle hastaneye kaldırıldı. Tedbir olarak müşahede altına alınan Haluk Levent'in durumu yarın sabah yapılacak anjiyo sonrası belli olacak.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Ahbap Derneği'nin kurucusu sanatçı Haluk Levent'ten sevenlerini üzen haber geldi. Haluk Levent bu sabah göğüs ağrısı şikayetiyle hastaneye kaldırıldı. Doktoru Prof. Dr. Mehmet Vefik Yazıcıoğlu'nun yaptığı açıklamaya göre; 56 yaşındaki Haluk Levent, bu sabah göğüs ağrıları nedeniyle hastanede müşahede altına alındı.

DURUMU YARIN SABAH BELLİ OLACAK


Tedbir olarak müşahede altına alınan Haluk Levent'in sağlık durumu, yarın sabah yapılacak anjiyo sonrası belli olacak. Hayranlarına korkulacak bir şey olmadığı mesajı da doktoru aracılığıyla ileten Haluk Levent'in sağlık durumu, birkaç gün içinde netleşecek.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Raina 23 Aralık 2024 17:25

Iyı insanlara ıhtıyac var ölme Haluk ıyılık yaptıkça sana rabbım omur versın

Pure 23 Aralık 2024 17:38

Geçmiş olsun.

Merve 23 Aralık 2024 17:39

Çok geçmiş olsun.. Acil şifalar diliyorum..

guastafeste 23 Aralık 2024 17:40

umarım bir an önce sağlığına kavuşur, geçmiş olsun.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:41.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©2019 - 2025 | IRCRehberi.Net