IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat


Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
1Beğeni(ler)
  • 1 Gönderen BerduŞ


 
 
Seçenekler Stil
Alt 02 Ocak 2023, 14:18   #1
Guest
Saruhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Özge Ulusoy: Tehdit ediliyorum

Özge Ulusoy: Tehdit ediliyorum

Oyuncu ve manken Özge Ulusoy'un babası emekli albay Haydar Ulusoy (73), Ankara'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Manken ve oyuncu Özge Ulusoy'un babası emekli Albay Haydar Ulusoy'a, geçtiğimiz haftalarda Ankara'nın Çankaya ilçesindeki Turan Güneş Bulvarı'nda araç çarpmıştı.

Elif N. yönetimindeki cip, Milli Savunma Bakanlığı lojmanları önünden yolun karşısına geçmek isteyen emekli Albay Haydar Ulusoy'a çarparak hayatının kaybetmesine sebep olmuştu.

"Kaza değil, cinayet"
Ünlü oyuncu ve manken Özge Ulusoy'un babası Haydar Ulusoy'un, emekli olduktan sonra avukatlık yaptığı öğrenildi. Babasının ani ölümüyle yıkılan Özge Ulusoy ise ana haber bültenine çıkarak "Kaza değil, cinayet." diyerek isyan etti. Açıklamalarından dolayı gündemden düşmeyen Ulusoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, tehdit edildiğini ileri sürdü.

"Ben Elif'in dayısıyım"
Babasına çarpan sürücünün dayısı olduğunu iddia eden bir kişi, Ulusoy'a Instagram üzerinden gönderdiği mesajlarda, "Vicdansız sensin. Ukala ne haddine senin herkese iftira atmak. Ben Elif'in dayısıyım. Haddini bil artık. Bilmezsen ben sana bildiririm hadsiz seni." dedi.

"Korkunç"
Gelen mesajları yayınlayan Ulusoy ise şu sözlerle isyan etti: "Bak sen bir de bana haddimi bildirecekmiş. Babamı öldürüp türlü yalanlar söylemişsiniz. Ben gerçeği söyleyip babamın hakkını arayıp adalet isteyince bir de tehdit ediyorsunuz? Sen kimsin ha kimsin? Allah'ım sen bizleri koru bu insanlardan korkunç! Hala şoku ve korkuyu atamıyorum üzerimden. Tehdit etmek nedir ya?"

Kaynak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 02 Ocak 2023, 19:46   #2
Standart

tegdit edilmeyen mi var

________________

No MoRe DramA
 
Alt 03 Ocak 2023, 03:05   #3
People who touch your heart are always with you.
MarjinaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Şeyi Ara O Halleder Özge

________________

𝗟𝗼𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗶𝘃𝗲. 𝗟𝗶𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗼𝘃𝗲.

Özge Ulusoy: Tehdit ediliyorum
 
Alt 06 Ocak 2023, 06:38   #4
Standart

Alıntı:
MarjinaL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Şeyi Ara O Halleder Özge
Ben de tam bunu yazacaktım
Bakınburasıçokomelli

👍 1
________________

 
Alt 06 Ocak 2023, 06:28   #5
Standart

Kızın acısı yetmiyor sanki bide tehditlerle uğraşıyor.

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:05.