IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi

IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi (https://www.ircrehberi.net/)
-   Magazin Haberleri (https://www.ircrehberi.net/magazin-haberleri/)
-   -   Kerem Bürsin-Yağmur Tanrısevsin aşkı yeniden mi? (https://www.ircrehberi.net/magazin-haberleri/108044-kerem-bursin-yagmur-tanrisevsin-aski-yeniden-mi.html)

MarjinaL 16 Mart 2022 08:49

Kerem Bürsin-Yağmur Tanrısevsin aşkı yeniden mi?
 
Dizi setinde tanışıp, sevgili olduğu Hande Erçel ile birlikteliği sessiz sedasız sonra eren Kerem Bürsin hakkında çok konuşulacak bir iddia gündeme geldi. 2014 yılında ilişkilerini noktalayan Yağmur Tanrısevsin ile yakışıklı oyuncunun sosyal medyada takipleşmesi, akıllara "Aşk yeniden mi?" sorusunu getirdi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kerem Bürsin'in (34), final yapan romantik komedi türündeki 'Sen Çal Kapımı' dizisinde başrolü paylaştığı Hande Erçel'den ayrıldıktan sonra eski sevgilisi Yağmur Tanrısevsin'le (31) sosyal medyada yeniden takipleşmesi kafaları karıştırdı.

DİZİ AŞKI GERÇEK OLDU

Kanal D'de 2013-2014 yıllarında yayınlanan ve fenomen olan 'Güneşi Beklerken' dizisindeki arkadaşlıkları aşka dönüşen ikilinin, Twitter'da yeniden takipleşmesi hayranlarını sevindirdi.

Bir yıl birlikte olan oyuncular, 2014 yılında ilişkilerini noktalamıştı. O dönem evlenecekleri konuşulan çiftin, başka projelerde yer almaları nedeniyle birbirlerine zaman ayıramadıkları için ayrıldığı iddia edilmişti. Tanrısevsin ve Bürsin'in takipleşmesi, "Aşk yeniden mi?" sorusunu akıllara getirdi.

KEREM BÜRSİN CEPHESİNDEN İLK AÇIKLAMA

Magazin gündemine bomba gibi düşen Hande Erçel ayrılığı aşk iddiasının ardından Kerem Bürsin'in ajansından basın açıklaması yapıldı: Son zamanlarda basında yer alan haberler için maalesef böyle bir dönemde bir açıklama yapma gereği duymaktayız. Dünyanın ve ülkemizin geçtiği bu sancılı ve hoş olmayan süreçte gündemin bu şekilde meşgul edilmemesini isteriz. Kerem Bürsin adının geçtiği haberler hiçbir şekilde doğru değildir. Ajansı ve kendisi dışında çıkan haberlerin hiçbir doğruluk payı yoktur.

Kaynak;[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Noctura 16 Mart 2022 08:51

Ben hiç yetişemiyorum bu durumlara.
Ne zaman ayrıldılar Hande ile :sasirmis:

She 16 Mart 2022 08:54

Ne zaman ayrıldılar hande ile bu ne hız.

ZeyNa 16 Mart 2022 08:59

Hande ile ayrılalı bayağı oldu da, Yağmur ne alaka şimdi ya.

MarjinaL 16 Mart 2022 09:50

Bu adam kimle dizi çekse aşk yaşıyor. :dusunen:

Hesna 16 Mart 2022 09:53

Bu ünlülerin aşkları da forum chat aşklarına döndü, ondan ona ondan ona:sas

ihaveanidea 16 Mart 2022 09:55

ya bırak o kızı, onu tanrı sevsin tanrı...

Reyhan 16 Mart 2022 10:02

Ben o kızı Oğuzhan Koç ile saniyorum, Kerem'i de Hande ile saniyorum ahaha :elleagzinikapatan:

MarjinaL 16 Mart 2022 10:07

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] hadise murat bozla zaten sana göre sjsjsk

Reyhan 16 Mart 2022 10:09

Alıntı:

MarjinaL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 835079)
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] hadise murat bozla zaten sana göre sjsjsk

Ay yok onlara tam olarak hakimim xjxdj
Kerem'i pek sevmem zaten Hande iyi yapmış ayrilarak ;djx


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:54.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©2019 - 2025 | IRCRehberi.Net