IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


84Beğeni(ler)


 
Seçenekler Stil
Alt 16 Şubat 2021, 17:33   #1
Ben şarap kadınıyım, şarap bir kültürdür. O sever bu sevmez, beni ilgilendirmez.
Lareina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Talking IR-Uzayın Derinliklerinde.

Merhabalar ! @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hikaye yazınca benim neyim eksik dedim.
Aldım klavyemi elime.
Uzayda olursak napa biliriz diye düşündüm malum dünya artık göz gözü görmüyor , insan insana.. kalabalık mı kalabalık..
Hastalıklar bir yandan , doğal afetler bir yandan hepimiz de bir gitme isteği var evet..
Aman dünyadan bahsetmeyelim artık..

Haberlere göre RTE uzay programı kapsamında gönderecek ekip arıyorken @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] beyi arıyor ve bizim IR EDİTÖR ekibini istiyor.. Diyalogdan kısa bir parça bu ;
RTE: Sizin editör ekibini uzaya gönderip hedef 2023 tamamlayacağız diyor.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Hayhay Reyiz diyor ( Alırım Cumhurbaşkanlığı Külliyesini diyor )
Devam edelim tüm anlaşmalar yapılıyor ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yada uzay yolculuğunun liderliği görevi vererek ; @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @Kıvanc @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dan oluşan mürettebat ile yola çıkmak için hazırlıklara tamam onayı veriliyor.
Duyurularda ve basında haberlere çıkıyoruz ekip bir mutlu..Bunu duyan forumuz üyelerinden @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] beyler dünyadan kurtulmak içim Omen e PM atıyorlar bizde gelelim mi diye mesajlar...Kabul ediyoruz tabi ki.
Kalkış günündeyiz..
Uğurlama komitesin de @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] en önde bize bakıyordu çünkü işleri yoğun gelemiyorlardı..
Yoksa uzay a bizden önce gidecekler di..

Bir bakıyoruz ki forum üyelerimiz den @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bey elinde bir pankart , ilahi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bey.. Bizi uğurlamaya gelmiş oda çok özlemiş ama parti var sanmış galiba..

IR-Uzayın Derinliklerinde.

O arada @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bey çok da oyalanmayın forumda işler sizi bekler diye bizi tembihliyor..
Peki diyoruz hepimiz napalım dimi..

Tüm kameralar bizi çekerken @L oradan en büyük forum IR diye bağırıyor. Ama şimdi @L bey yani onu herkes biliyor zaten...

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bey yok ama o uzaktan izlemeyi seviyormuş

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] o arada bizim uzay gemimize logo yapmıştı ;d

Heyecan dorukta..
Uzay gemisinde biz..
3..2..1..
IR-Uzayın Derinliklerinde.

Havalandık..


Uzay gemisinde neler oluyor ? Kaçak var gizlice @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gelmiş..
Gelen gelene.Ben bir bakıyorum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dörtlüsü uzay gemisinin kapısı açmış gezmeye gideceklermiş daha neler ? @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] zaten civciv gibi bir astronot kıyafeti giymiş @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] desen cici bebe ile uzay gemisini doldurmuş @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kitaplarını almış @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yemek tariflerini etrafa yapıştırmış.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] korkudan bayılmış...@Kıvanc uzay gemisinin sağlam olmadığını iddia edip @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımı darlıyor ;d
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bey zaten uzay hakkında çıkarımlar bulanıyor ona ellemiyoruz..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mangal yapıyor
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bey herşey den huzursuz olduğu için ben gidiyorum artık diye isyan ediyor..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ben burada nasıl yayın alırım diyor ?
Dünya da ise bizi özleyen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hasta oluyor
Öylece yolumuza devam ederken..
Mars da mola veriyoruz..


Not : Devamı reklamlardan sonra..
Hemen bir yazıda bitirmek istemedim.
Tamamen eğlence amaçlı yazılmıştır.
Makale falan değildir,teşekkürler

Konu Lareina tarafından (16 Şubat 2021 Saat 18:04 ) değiştirilmiştir..
 
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:03.