IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi

IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi (https://www.ircrehberi.net/)
-   LadyBird (https://www.ircrehberi.net/ladybird/)
-   -   Sevincime ortak olmak ister misin? (https://www.ircrehberi.net/ladybird/68133-sevincime-ortak-olmak-ister-misin.html)

PeLin 04 Mayıs 2021 19:01

Sevincime ortak olmak ister misin?
 
Bayram sevincime eşlik etmek ister misin?
Çocuk olmak : Heleki bir bayram sabahını bekliyorsanız dünyanın en mutlu insansınız. O kıpır kıpır hallerin , o kadar tatlıdır ki anlatmak hic bir kelimenin haddi değildir. " ben 7 yaşlarında uzun saçlı tatlı bir çocuktum. Kendimide cok övdüm ) konu dışına çıkmayalım. Bayrama sadece 4 gün kalmıştı. Günler su gibi geçip gidiyordu ama hala bayramlık alamamıştık ben yüzü asik morali bozuk bayrama hüzünlü girecektim. Içimdeki huzursuzluk, yarım kalan hevesimle kalakalmıştım. Cam kenarında oturup, hayallerini cama çiziyordum. Babam o gün eve gelmedi. Arkadaşlarımdan ayrı düşmenin burukluğu , beni iyice olumsuz etkilemişti. Dışarı çıktım kara lastiklerini giydim. Koşarak evden uzaklastim.
Çocuk olunca hayal gücünün sınırı yoktu dimi? ""Allah'ım ne olur sabah olmasin" diye dua ettim. Şimdi hayal ederken gozlerimin dolduğunu fark ettim(( Ahh ahh! Geç olmuştu kapı çaldı , gelen babamdı.
Annem seslendi "Kızım koşş" dedi Allah'ımm uçtum. Babam elinde poşet eve geldi. O anki heyecanım, mutluluğum anlatılamazdı. Elbiseyi geçtim babam iki tane sari toka almıştı; uzunca kurdelası saçlarıma dolanıyordu. Sabaha kadar uyuyamamıştım hayal kura kura uyuyakalmışım.
Annemin sesiyle uyandim " Kızım! " uyandim kahvaltıyı görmedim bile aldım elime poşeti, cami kapısında başladım beklemeye.Hoca okuyacak namaz kılınacak ve bayram başlayacaktı o gün akşama kadar şeker topladım. Bisküvi arasına çikolatalı şekeri koyup sandiviç gibi yedim. Eminim hala benim gibi yapan var.
Eski bayramlar, eski ramazanlar yok hepimiz farkındayız Rabbim önce sağlık versin inşallah. Eski bayramları arıyorum Ramazan ayı heleki (Tamam farkındayım davulcu abiye cok kızıyorum))))

Yazgı 04 Mayıs 2021 20:47

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu heyecanını, neşeni hiç kaybetme olur mu? Anlatırken yeniden o günlere gittiğin ve yeniden o heyecanı yaşadığın o kadar hissediliyor ki yüreğine sağlık. :erk:

INFLaMeS 04 Mayıs 2021 21:00

konu guzel emegine saglik
simdi şöyle diyeyim 5 tele verdinde ortal olmadik mi :))

PeLin 04 Mayıs 2021 21:14

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanimicigimm tskr ederim okuyan yüreğine saglik inş.:coktatli:

PeLin 04 Mayıs 2021 21:16

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tskr ederm okuyan yüreğine saglik:)))

oMeN 12 Mayıs 2021 22:59

Kalemine saglik @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Başak 12 Mayıs 2021 23:01

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm Ne güzel Bir Yazı..Emeğine Sağlık Canimm

WildCat 12 Mayıs 2021 23:08

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mmm yavrum sevincine ortak olmaya geldim
diyorumki sen sen sen iyiki dostum,bacimsin .sev .saril @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mmm:yildizgozlu:
emegine yuregine saglik bitanem

PeLin 13 Mayıs 2021 11:28

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tskr ederim okuyan yüreğine saglik

PeLin 13 Mayıs 2021 11:28

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tskr ederm canim okuyan yüreğine saglik


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:01.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©2019 - 2023 | IRCRehberi