IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


4Beğeni(ler)
  • 3 Post By Hilal
  • 1 Post By She


 
 
Seçenekler Stil
Alt 01 Haziran 2020, 14:15   #1
Standart Korona günlerinden

KORONA GÜNLERİNDE YAŞANAN İLGİNÇ OLAYLAR
.
Sıkıntılı günler yaşıyoruz. İnşallah en kısa sürede atlatırız bu süreci. O zaman geriye dönüp bakınca göreceğiz ki, onlarca film senaryosuna yetecek ilginç olaylar da yaşamışız. İşte bazıları; ;haha
.
Eskiden hacı amcaların ‘’anarşik’’ olarak nitelediği binlerce üniversite öğrencisi gece yarısı yataklarından kaldırılarak yurtlarından çıkarılmasına rağmen hiçbiri –olayın bilinci içinde oldukları için- isyan etmedi ve protesto gösterisinde bulunmadı. Ama buna karşı onların çıkarıldığı bu yurtlara yerleştirilen hacı amcalar polise karşı mukavemet gösterdiler ve protestolar yaptılar. Yani hafiften de olsa ‘’anarşik’’ oldular. Anarşik hacı amcalar*:)
.
Yine ellerinden cep telefonu düşmeyen ve sosyal medyadan ayrılmayan bu gençler yaşadıkları bu olay nedeniyle herhangi bir protest video yayınlamadıkları halde, cep telefonlarına ve sosyal medyaya mesafeli oldukları sanılan hacı amcalar, ‘’bu ne biçim oda böyle…’’ içerikli protest videolar yayınladılar. Asi hacı amcalar*:)
.
Normalde ev ziyaretlerinde uzatılan kolonyaları ‘’kolonya abdesti bozar evladım, abdestliyim’’ diyerek geri çeviren hacı amcalar/teyzeler neredeyse 5 vakit kolonya ile abdest almaya başladılar. Reformist hacı amcalar/teyzeler*:)
.
Urfa’da bir grup diyanetin namazla ilgili kararına karşı ‘’bu diyanetin kararı, bizi bağlamaz, korona değil koronanın hası gelse dinlemeyiz, biz cemaatle kılacağız’’ diyerek meydan okudular. İsyankâr cemaat*:)
.
Deprem nedeniyle haftalardır Elazığ'da geceleyen ve salgın nedeniyle Ankara'ya dönmek zorunda kalan, günlerdir doğru düzgün uyuyamayan, yorgunluktan ve uykusuzluktan gözleri kan çanağına dönen Sağlık Bakanı basın açıklaması yapıyor, soru soran bir gazeteci ''neden herkese mikrofon dağıtmıyorsunuz...'' diye çemkiriyor, bakan da ''tamam kızım, kusura bakma'' diyor ona. Artist gazeteci :)
.
Zamanında burun kıvırarak ve ‘’bu ülkede yaşanmaz’’ diyerek Avrupa’ya giden bazı Türkler, Avrupa’dan Türkiye’ye dönebilmek için kuyruklara girdiler. Dönek -bağzı- Türkler*:)
.
Vaktiyle bir kesim için –dalga geçerek- makarna muhabbeti yapanlar, semtlerindeki market raflarında bulunan bütün makarnaları silip süpürdüler. Makarnacı sosyetikler*:)
.
Hakikaten Allah insanı iddiasından vuruyormuş…:)
 
Alt 01 Haziran 2020, 14:24   #2
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Normalde ev ziyaretlerinde uzatılan kolonyaları ‘’kolonya abdesti bozar evladım, abdestliyim’’ diyerek geri çeviren hacı amcalar/teyzeler neredeyse 5 vakit kolonya ile abdest almaya başladılar. Reformist hacı amcalar/teyzeler*

Bu çok doğru işte ;b6

________________

~ E & B ~
 
Alt 01 Haziran 2020, 14:59   #3
Standart

Kolonyanın abdest bozduğunu da şimdi öğrendim. Ne uyduruk şeyler var...

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:19.