IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


8Beğeni(ler)
  • 4 Post By Jasper
  • 2 Post By Jasper
  • 1 Post By Jasper
  • 1 Post By Jasper


 
 
Makale Ayarları Stil
  #1  
Alt
Jasper Editör
Jasper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Zorlu Hayat 4.Bölüm
yazan Jasper 31 Aralık 2022, 22:43

Ayçil Bu Haberi Duyduktan Sonra Nefesi Kesilerek Oracıkta Diz Çökerkene Rabia Ve Saruhan Ona Destek Olur.Ayçil Rabia Yardımı İle Yerinden Kalkar Ve Evine Giderken Hıçkıra Hıçkıra Ağlamaya Başlar Ama Rabia İyi Gününde De Kötü Gününde De Yanında Olup Onu Yalnız Bırakmamıştır.
Berkan`in Ameliyatı Sürerken Umut Herkesi Göndermiştir Ve O Bakacaktır Herşeyine Çünkü Berkan`in Ailesinin Durumunu Bilir.Berkan`in Ameliyat Zor Da Olsa Başarılı Geçer Ve Doktor Dışarı Çıkarkene Umut Onu Bekliyordur:
+Doktor: Berkan`in Yakını Siz Misiniz?
+Umut: Evet Benim Doktor Bey
+Doktor: Berkan`in Ameliyatı İyi Geçti Ancak Koma Durumundan Dolayı Onu Uyutacaz Geçmiş Olsun .
Doktor Umutun Yanından Ayrılırken Saat Gecenin 1:00 `inde Uzunlu Mahallesi'nde Şunlar Yaşanmıştır: `Vandalizm` Sonucu 15 Kişi Hayatını Kaybettiğinde Dair Haberler Geçerkene Umut Haberi Görür Ve Bu Kişiler Açıklanırken Berkan`in Anne Ve Babası Bu Listede Yer Almaktadır.Listenin Tamamı Açıklandığında Umut Elini Gözlerine Götürür Ve Gözyaşlarını Siler Ancak Berkan Şuan Komada Olduğu İçin Bu Olaydan Habersiz Olacaktır.Umut Ne Yapacağını Düşünürken Uyuyakalmıştir.Sabah Olduğunda Berkan`in Odasına Hareketlenen Doktorlar Berkan`in Hayati Değerlerinin Yükseldiğini Görür Ve Uyandıracak Hamleyi Yaparlar Ancak Berkan`in Duygu Merkezi Çarpma Sonucu En Sevdiği Kişilere Karşı Nefret Başlayacaktır. Ayçil Ve Rabia Tarafında Durum Şu Şekilde İlerler Ayçil Gönlünü Berkan`a Kaptırmaz Ancak Ondan Hoşlanır Ancak Berkan`in Durumu Da Bellidir Ayçil Rabia Yoldan Burak`i Da Alarak Hastaneye Geçerler.Rabia Burak`a Olayları Anlatmış Olup Burak Da Bunun Üstüne Gelmek İsteyince Ayçil De Onay Verince Hastaneye Gelirler.
Berkan İse Hala Uykudadır. Asena İse Umut`u Merak Edip Hastaneye Geldiginde Berkan`in Odasından Doktorlar Çıkar Ve Asena Onları Çevirir:
+Asena: Doktor Bey Berkan Nasıl Acaba.
+Doktor: Şuanda Hala Komada Ancak Şöyle Diyebilirim Boşuna Beklemeyin Derim 1 Aydan Önce Uyanması Mucize.
+Asena: Ne.
Doktor: Geçmiş Olsun Sizlere Elimizden Geleni Yaptık Berkan`in Durumunu Bizzat Takip Edecem.
Doktor Yanlarından Ayrildiktan Sonra Umut Uyanır Ve Gözleri Kan Çanağı Halde Karşısında Asena`yi Görür.Umut Dünkü Haber Olayının Üstünden Hala Atamazken Asena Yardımıyla Dışarı Çıkar. Danışmadan Yardım Alarak Ayçil Rabia Ve Burak Berkan`i Görmeye Gelince Ayçil Berkan`i Kafası Ve Sağ El Tarafı Komple Sargılı Şekilde Görünce Morali Bozulur Ve Dışarı Çıkar Rabia - Burak İkilisi Onu Takip Ederek Ayçil`in Arabasına Binerler Ve Okula Giderler.
Aradan Tam 35 Gün Geçer Berkan Sonunda Uyanmıştır. Berkan`i Kontrole Gelen Doktor Bir Anda Berkan`i Uyanık Görünce Kontrol Yapmaya Başlar Ve Berkan Oksijen Maskesini Çıkarır:
+Berkan: Doktor Bey Rica Etsem Bana Neler Oldu Anlatır Misiniz?
+Doktor: Anlatayım Tabi Berkan Bey Bayılma Sonucu Kafanızı Masaya Vurdunuz Ve 36 Gündur Komadasınız Ancak Bugün Taburcu Olacaksınız Değerleriniz Normal Geçmiş Olsun Der Ve Çıkar.
Berkan Yavaşça Ayağa Kalkar Ve Yürümeye Başlar Kendini Aynaya Doğru Sürüklerkene Doktor Umut Ve Asena`ya Haber Verir.Umut Ve Asena Bu Haber Sonucu Hızlıca Yola Çıkarken Berkan İse Aynada Kendini Saçı Kazınmış Dikiş İzini Ama Yanık İzinin Hafif Geçtiğini Fark Eder.
Berkan Yavaşça Üstünü Değiştirdikten Sonra Hastaneden Taburcu İşlemlerini Yaptirip Çıkarkene Berkan`in Önünde Hızlıca Bir Ford Ranger Durur Ve Bu Umutun Ta Kendisidir Camı Açar:
+Berkan: Umut Abi Ve Asena Abla
+Umut: Kardeşim Berkan .
+Asena: Berkan İyi Misin?
+Berkan: Evet.
+Umut: İyi Atla Gidiyoruz.
Berkan: Nereye Abi Ailemi Görmem Lazım Benim.
Umut: Tamam Görürsün Kardeşim.
Berkan Çantasıni Koltuğa Atar Ve Umutunda Yardımi İle Arabaya Biner.Umut Evine Doğru Sürerkene Asena Ve Umut Birbirlerine Bakar Durumu Berkan`a Nasıl Anlatacagina Dair Bir Şekilde Yol Bulmaya Çalışırlar Ancak Anlatamazlar.Berkan Cama Kafasını Dayar Düşünmeye Başlar Ama Bu Haldeyken Duyguları Paramparça Haldeyken Uykuya Dalar Ve Rüyasında Biri Karşısına Dikilir Siyah Saçlı Kumral Mavi Gözlü Biridir Ancak Bu Kişi Rüyasında Ona Saldırmaya Başlayınca Berkan Uyanır .
Bu Kişi Yakında Karşısına Çıkacağından Habersiz Olan Berkan Uyandığında Umutun Evine Gelmiştir.Umut Ve Asena Arabadan İnerken Berkan İse Onları Takip Ederek Güzel Yemek Kokuları Alarak İçeri Girer. Tıpkı Annesinin Yemekleri Gibi Ancak Maalesef Berkan Bu Durumdan Habersiz Bir Şekilde Bir Hizmetçi Berkanin Elinden Çantasını Alır Ve Odasına Kadar Eşlik Eder.Berkan Odasına Çıktığında Herşey Tertemiz Edilmiş Olup Ona Özel Elbiseler Vardır.
Hizmetçi Berkan`in Çantasını Bırakıp Çıkar Ve Berkan O Anda Duşa Girerek Okul İçin Hazırlık Yapmaya Başlarkene Herkes Hala Derstedir. Öğle Suları Olup Berkan Spor Bir Şapka Tarz Bir Elbise İle Umutun Yanına Gelir Ve Arabanin Anahtari İster:
+Umut: Hayırdır Nereye Kardeşim.
+Berkan: Umut Abi Okula Nereye Başka .
+Umut: Tamam Ama Sen Sürmeyeceksin Seni Benim Şoför Götürsün Yeni İyileşme Durumundasın Hatta Benim Arkadaşım Var O Eşlik Etsin.
+Berkan: Arkadaşın Derken Kim Yani?
+Umut: Serenay Diye Biri Tanımazsin Ancak Kendisi Türkiye De Derece Yapmış Sporculardan Biri.
Berkan: Tamamdır Gelsin Sen Güveniyorsan Sıkıntı Yok.
Berkan Evden Yavaşça Çıkar Ve Kafası Hala Ağrı Durumunda İken Yeterince Uzak Kaldığı Okuluna Doğru Gider. Şoför Berkan`in Sağlığı İçin Dikkatli Ve Yavaş Yavaş Kullanarak Okulun Önünde Onu İndirir Ve Gitmiştir.Şoförden Sonra Berkan`in Telefonu Çalar Ve Berkan Ekrana Baktığı Anda Yabancı Bir Numara Arar Ancak Berkan Kapatmıştır.Berkan Bir Bank Görür Ve Yavaş Adımlarla Oraya Otururkene Bir Kez Daha Telefonu Çalar Ancak Yine Aynı Numaradır Kapatır.3.Kez Aradığında Berkan Bu Sefer Sinirlenir Ve Açar:
Berkan: Kimsin Bilmiyorum Ancak Bu Numarayı Bir Daha Aramamani Tavsiye Ederim.
İnce Bir Ses Ona Karşılık Verir Ve Bu Kişi Serenay`dir.
+Serenay: Berkan Sen Misin Posta Koyma Sakin Şampiyon Ben Serenay Nerdesin.
+Berkan: Okulun Önünde Bankta Oturuyorum Spor Şapkalı Biri Gorürsen Benimdir.
+Serenay: Okey Geliyorum O Tarafa Yakınım.
Telefon Kapanır Ve Üniversite Öğrencilerinden Bazılari Berkan`a Dikkatlice Bakmaya Başlayınca Rahatsız Olmaya Başladığı Anda Berkan Okulun Karşısına Bir `Lotus Exige` Yanaşır Ve Berkan `in Gözüne Çarpar.Arabadan İse Güzel Bir Kız İner Ve Berkan`in Yaşlarındadir.Bu Kişi İse Serenaydir Ancak Berkan`in Pek De Umurunda Olmayacak Ki Kulaklıklarıni Takıp En Sevdiği Şarkılardan Biri Olan Karadeniz Türkülerinden `Koliva-Yuksek Dağlara Doğru ` Şarkısını Açarak Etrafa Tekrar Bakmaya Devam Eder. Serenay Etrafına Bakar Ve Berkan `a Doğru Yürümeye Başlar.Berkan İse Bunu Farkeder Ve Kulaklıklarıni Çıkartir.Serenay Tam Berkan`in Önünde Durur:
+Serenay:Berkan Sen Misin?
+Berkan: Serenay ?
Serenay: Evet Benim Tanıştığımıza Sevindim Umut Abinin Dediği Kadar Varmışsin.
Elini Uzatir Ve Berkan Karşılık Verir
+Serenay:Nereye Geçiyoruz.
+Berkan: Cafeye Gidelim İlk Buranın Kahvesi Güzeldir Benden Olsun.
+Serenay: Tamamdır.
Serenay Berkan`in Koluna Girer Ve Onlar Cafeye Giderken Cafede İse Ayçil Burak Ve Rabia Oturuyorlardı Ve Mehmet Onlara Sonradan Dahil Olacaktır.Mustafa Seda Şeyda İse Şuan Ayçil Tarafından Uzaklaştırılmış Olup Çok Zorda Kalmadığı Sürece Görüşmüyordur.
Mehmet Cafeye Girip Grubuna Dahil Olurken Berkan Ve Serenay Cafeye Giriş Yapar Cafeye Baktığı Anda Burak Ve Mehmet`i Görür Ancak Şuanlik Keyiflerini Bozmak İstemez. Cafenin Ön Bölümüne Geçen Berkan Serenay`in Koltuğunu Çeker Ve Serenay Oturur Sonra Kendisi Oturur. Güzelce A Dan Z Ye Tanışan Bu İkilimiz Sohbeti Koyu İken Ayçil Burak Rabia Ve Mehmet Konuları Hakkında Konuşurken Cafede Çıkarlarkene Berkan Bunu Farkeder Ve Onlardan 5 Dk Sonra Serenay İle Birlikte Çıkarlar.
Ayçil Rabia Burak Ve Mehmet Seda Şeyda Ve Mustafa Ayrı Yerlerde Otururken Ders Çoktan Başlamıştır.Berkan`in Hastaneden Çıkış Haberini İlk Çıktığı Anda Almışlardır.
Ders İse Yasemin Hocanindir.Yasemin Bir Açıklama Yapar:
+Yasemin: Evet Arkadaşlar Bizden Bir Süre Ayrı Kalan Bir Kişi Tekrar Aramizda.
Kapı Çalınır Ve Bu Berkan-Serenay İkilisidir.
+Yasemin: Gel .
Serenay Berkan`in Kolunu Tutarak Sıkıca Destek Vererek İçeri Girerler Ve Yasemin Hocanın Arkasında Dururlar:
Yasemin: Evet Arkadaşlar Sizi Dinliyoruz.
Berkan: Herkese Merhabalar.
Bu Sesi Anında Duyan Herkes Anında Suspus Olur. Karşılarında Kişi Berkan`dan Başkası Yasemin Hocanın Telefonu Çalar Ve Dışarı Çıkar Çıkmaz Burak Ve Mehmet Yerinden Kalkar:
+Burak: Kardeşim Şükür Rabbime Ayağa Kalkmışsin.
+Mehmet: Geçmiş Olsun Daha İyi Misin Bro.
+Berkan: Sağolun İyiyim .
+Mustafa: Fakir Köpek Geçmiş Olsun.
+Serenay: Ne Dedin Sen Bir Daha Desene Bakayım.
+Mustafa: Fakir Köpek Diyorum Varmı Bir Diyeceğin.
+Serenay: Berkan`i Bir Tutar Misiniz Arkadaşlar.
Ayçil Ordan Serenay`i Durdurmaya Çalışırken Şöyle Bir Söz Der:
+Ayçil: Dur Yapma Lütfen Berkan Yeterince Dersini Verdi.
Serenay Yinede Durmaz Ve Mustafa`nin Karşısına Geçer Ve Onu Ayağa Kaldırır.Mustafanin Yüzünde Bir Gülümseme Oluşmuştur Ve Serenay Tekmeyi Vurduğu Anda Bu Gülümseme Anından Yüzünden Silinir Ve Mustafa Tekmenin Etkisi Sonucu Bayılıp Yere Düşer Ve Onu Son Anda Şeyda Tutar.
Berkan Serenaydan Etkilenmiştir Ancak Gönlü Ayçil İle Serenay Arasında Gidip Gelecektir.Serenay Bu Yaptığı Hareketten Sonra Berkan`i Sınıftan Yavaşça Dışarı Çıkararak Onu Bir Yere Götürür Ardından Ayçil Rabia Ve Burak Onları Takip Ederler Ancak Serenay Arabayı Hızlı Kullandığı Ayçil İzini Kaybetmiştir.
Berkan`i Bir Orman Kulübesine Götüren Serenay Güzel Bir Yemek Hazırlatmis Olup Serenay İle Baş Başa Yemek Yiyerek İlk Defa Bir Günü Güzel Geçen Berkan`in Duyguları Bu Hamle Sonucu Karmaşıklamistir. Çünkü Ayçil Tarafından Bir Hamle Gelmeyince Berkan Artık Vazgeçmiştir Ancak Ayçil - Serenay Düellosunun Kazananı Şuanlik Serenay Tarafıdır.
Günler Böyle Gecerken Aradan Yaklaşık 3 Ay Geçer Berkan Mezun Olur Bu Aylar İçerisinde Berkan Ayçili Kendinden Uzak Tutmuş Okuldan Güzel Bir Derece Mezun Olmuştur Ancak Serenay İle Sevgili Olmuş Olup O Da Berkan `a İhanet Etmiş Umut Asena Saruhan Ve İrem İse Berkan`in Karşısında Durup Serenay`in Yanında Durumda Berkan İşten Çıkartıldığında Ailesinin Ölümünü İse Berru Dan Öğrenmiş Olup İyice Dünyası Çöken Berkan Pes Etmemekte Kararlıdır.Bu Olaylardan Sonra Bir Türk Asıllı Amerikada Profesörlük Yapan Genel Cerrahi Vincent Santos Tarafından Keşfedilip Doktorluğa İlk Adımını Atar.
Berkan`in Bu Olay Sayesinde Hayatı Bir Nebze Düzelir Ve Bu Çökük Şehir Ona Dar Gelmeye Başladığı İçin Doktorluk İçin Ohio Şehrinde Vincent Santos`un Yanında Doktor Olarak İşe Başlamak Üzere İstanbul'dan Ayrılırken Sadece Burak `a Amerika'da Kullanacağı Olan Telefon Numarasını Verir Vedasini Eder Ve Uçağa Biner.Tam 18 Saat Sürecek Bu Yolculukta Berkan Herşeyi Düşünür Bu 3 Ayda Neleri Yanlış Yaptığını Kimler İçin Kimleri Harcadığını Vs. Gibi Konuları Mantığı İle Düşününce Boş Tercihler Ve İnsanlar Yaptığını Anlar Ve İntikam Alacağı Kişileri Bir Kağıda Sıralar:
1- Serenay
2- Saruhan Ve İrem
3- Mustafa
4- Umut Ve Asena
5- Ayçil Seda Şeyda Ve Rabia
Herkese Merhabalar Sonraki Bölüm Zorlu Hayatın FİNAL Bölümü Olup Yeni Seri Olan İkiz Bela Serisi Sizlerle Olacak Kadro Aşaması Hala Devam Ediyor
Hikaye Tamamen Hayal Gücümün Ürünüdür Keyifli Okumalar.
__________________
11.08.1998 - 01.01.2023
( Baki Serdar Çınarlıoğlu Anısına. )
`` Biz Kardeşliği Bedenen Değil Ruhen Yaşadık Ve Yaşayacağız.``
جسم بشري وبداخله شخصان
Görüntüleme 187 Yorumlar 7
Toplam Yorumlar 7

Yorumlar

Alt 31 Aralık 2022, 22:57   #2
Standart

Dipnot:Yılın Son Hikayelerinden Biridir 5.Bölümde Final Yapıyoruz...2023 Hepiniz İçin Sağlıklı Huzurlu Ve Mutlu Geçmesi Dileğiyle ...

________________

11.08.1998 - 01.01.2023
( Baki Serdar Çınarlıoğlu Anısına. )
`` Biz Kardeşliği Bedenen Değil Ruhen Yaşadık Ve Yaşayacağız.``
جسم بشري وبداخله شخصان
 
Alt 31 Aralık 2022, 23:11   #3
Co Admin
BuKLe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

artık Berkan ı biraz olsun mutlu görmek istiyorum bu kadar yük çok fazla kaleminize sağlık güzel bir bölümdü

 
Alt 31 Aralık 2022, 23:13   #4
Standart

Alıntı:
BuKLe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
artık Berkan ı biraz olsun mutlu görmek istiyorum bu kadar yük çok fazla kaleminize sağlık güzel bir bölümdü
Rica Ederim Ne Demek Okuyan Yüreğinize Sağlık

________________

11.08.1998 - 01.01.2023
( Baki Serdar Çınarlıoğlu Anısına. )
`` Biz Kardeşliği Bedenen Değil Ruhen Yaşadık Ve Yaşayacağız.``
جسم بشري وبداخله شخصان
 
Alt 31 Aralık 2022, 23:23   #5
Standart

Çok etkileyici emeğinize sağlık, diğer bölümlere de mutlaka okuyacağım.

 
Alt 31 Aralık 2022, 23:26   #6
Standart

Alıntı:
yeSa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok etkileyici emeğinize sağlık, diğer bölümlere de mutlaka okuyacağım.
Okuyan Yüreğinize Sağlık Tabikide Okuyun :)

________________

11.08.1998 - 01.01.2023
( Baki Serdar Çınarlıoğlu Anısına. )
`` Biz Kardeşliği Bedenen Değil Ruhen Yaşadık Ve Yaşayacağız.``
جسم بشري وبداخله شخصان
 
Alt 01 Ocak 2023, 15:21   #7
MobilOkey.Org
aZze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

berkan kesinlikle intikam almamasi lazım .. intikam yerine basarısıyla gereken kişilere gereken dersi cevabı vermeli :) kalemine saglık Ustad 'm ..

________________

Söylemediğim sözler yüzünden kendini masum sanma!! ‘Sustuklarım bile seni ziyan etmeye yetecek’
 
Alt 08 Ocak 2023, 08:29   #8
Standart

Berkanı çok yorduk bu hikayede, mutlu olsun azcık. Final bölümü merakla bekliyorum.
Kalemine yüreğine sağlık.

 


Şu Anda Bu Makale Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 
Makale Ayarları
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:59.