IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi

IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi (https://www.ircrehberi.net/)
-   IRCd Makaleler (https://www.ircrehberi.net/ircd-makaleler/)
-   -   Mobil Sohbet Neseliortam.com (https://www.ircrehberi.net/ircd-makaleler/94094-mobil-sohbet-neseliortam-com.html)

Flankes 24 Kasım 2021 04:03

Mobil Sohbet Neseliortam.com
 
Mobil-Sohbet günümüzde akıllı cihazlar sayesinde önemli bir yere gelmiş bulunmaktadır. İnsanlar yoğun iş temposu nedeniyle kendilerine zaman ayıramamaktadır. Hatta bazen yoğun iş temposu nedeniyle etrafındaki insanlar ile sohbet etmeyi bile unutmuş hale gelmektedir. Tamda bu noktada insanlara sosyalleşmek konusunda mobil sohbet siteleri devreye girmektedir. Yoğun iş temposundan fırsat bulamayan kişiler evlerinde mobil sohbet sitelerine girerek yeni insanlar ile tanışma fırsatını yakalama imkanı bulacaktır.

Mobil-sohbet bir çok farklı şehirde yaşayan kişileri bir araya getirir. İnsanların kendi aralarında zaman geçirmesini sağlayan bu siteler eskiye dayalı olarak günümüzde daha çok yaygınlaşmıştır. Mobil sohbet deiğimiz platformlar çok eğlenceli zamanların geçirildiği internet ortamlarıdır. İnsanlar son dönemlerde internet sitelerinde oyalanacak bir uygulama bulamadığı zamanlarda mobil sohbet sitelerine ilgi göstermekte. Hatta bazen bu ortamlarda sınır olmadan sohbet etmekte. Mobil sohbet siteleri bu özellikleri açısından günümüzde oldukça popüler bir hal almıştır.

Mobil-sohbet ortamları da tabiki her internet sayfasında olduğu gibi kuralları olan platformlardır. Buna örnek olarak mesela 18 yaş altı olan bireyler asla bu sitelerde yer alamaz. Bu önemli bir konu olup özellikle 18 yaş altı kardeşlerimiz bu sitelere giriş yaptığı zaman uyarılıp yaşının bu platformlara uygun olmadığı tatlı bir dil ile anlatılılmaktadır. Israr etmeleri halinde ise site yöneticileri tarafından uzaklaştırılmaktadır. Mobil sohbet siteleri 18 yaşını doldurmuş bütün bireyler için uygun platformlardır.

Akıllı telefonlar mobil sohbet sitelerine bağlanmak için muhteşem cihazlardır. Bildiğmiz üzere sadece akıllı telefonlar değil akıllı tabletler ile de bu platformlara bağlanmak mümkün. Bu uygulamara android, ios, olan bütün cihazlardan bağlanmak mümkün. Sohbet sitesi üzerinden tanıştığınız insanlarla ile öncelikle sayfa üzerinden görüşmeler devam eder ve bir süre sonra kişilerin birbirini en iyi şekilde tanıması ve beklentilerinin ortak olması sonucunda görüntülü görüşmeler veya mobil sohbet yerine yüz yüze görüşmelere dönecektir.

Yüzyüze görüşmeler için tabiki biraz zamana ihtiyaç duyulmaktadır .Bunun sebebi yeni tanıştığınız kişilerin sizinle güven sorununu ortadan kaldırması gerekir. Bunun için yapacağınız konuşmalar çok önemlidir.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:19.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©2019 - 2023 | IRCRehberi