IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi

IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi (https://www.ircrehberi.net/)
-   IRCd Makaleler (https://www.ircrehberi.net/ircd-makaleler/)
-   -   TADINDA SOHBET ODALARI - Sohbetkeyfim.com (https://www.ircrehberi.net/ircd-makaleler/72869-tadinda-sohbet-odalari-sohbetkeyfim-com.html)

Selma 07 Haziran 2021 05:21

TADINDA SOHBET ODALARI - Sohbetkeyfim.com
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Sohbet tadında [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile bir sohbete bizim ile beraber sohbet, muhabbet, chat kurmaya varmısınız. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Türkiye’de ve her yörede olan bir şeydir. Sohbet ile anlaşmak, sohbet ile kaynaşmak biz lerin doğal bir ihtiyacıdır. Bu sohbet ihtiyacı kimisine çok huzur verir. Bu huzur gün boyu yaşadığı güne yansıma eder. Bu yüzden sohbet inizi ederken sohbet ci olan arkadaşınızı iyi seçmenizi öneririz.

NEGATİF SOHBET POZİTİF CHAT
Sizinle sohbet ederken negatif sohbet enerjisi verenden uzak durmanızı tavsiye ederiz. Çünkü negatif olan insanlar bizi üzmeye ve germeye yaramaktan fazla bişi deiller. Gergin bir sohbet eden herkes günü o gün moralsiz geçirir ve sohbet etmek isteğide sıfıra düşer. O yüzden chat sohbet arkadaşınızın aklı başında olması pozitif olmasını tercih etmelisiniz. Sizlere buradan sohbet etmekte ki anlayış yönündeki bir kaç şeyden bahsedeceğim. Arkadaşlar insanı insan gibi yapan güzel sohbet edendir. Ahlak, edep, örf, adet lerine uyan herkes sohbet ederken çok düzenli ve düzeyli sohbet ederler unutmayınız. Kök demek bir ağacın nasıl iyi büyümesi ve yetişmesine nedense, aile bağı ve kök alt yapısı da insanların iyi veya kötü olarak büyümesi olgunlaşmasına bağlıdır.

Bu yüzden aile yapısına örf adetlerıne uyan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ci arkadaşınızı seçmenizi ve kaybetmemenizi öneririz. Değerli insanı bulmak bu zamanlarda zordur. Aile den gelen sohbet düzeni emin olun az çok sohbet chat muhabbet kurmaya da yansıma eder. Sakin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] etmek sakin chat kurmak bile alt yapı sayesindedir.. Sohbet siteleri ile sohbet chat kurmak tamamen bizim elimizdedir. Bir insanın diğer arkadaşlar ı ile veya kişiler ile bağ kurması bizce zor deil kolay sohbet le olur. Google üzerinden global bir [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ortamı olan candan sohbet odaları sizlerin tamamen varlık ları ile olan insan aklı selim sohbet eder. Bazı zaman iletişime geçmek zor olsada iletişim başladığı anda huzur ve mutluluk ile ruhunu huzur ile doldurur. Muhabbet etmek chat kurmak sohbet odalarımızda arkadaşlar herkesi oldukça mutlu eder ve rahatlatır. Muhabbet kurmak için sohbet etmek ve güzel bir sohbet konusu oluşturmak şarttır. Konu ne olursa olsun bu konu üzerindeki tez ve açıklamalar sohbet i uzatır. Bu uzatmadan sohbet günümüz güzel geçer.

GÜZEL SOHBETLER GERÇEK HAYAT
Güzel bir sohbet sadece gerçek hayatta olmaz. Sohbet ortamında tamda sohbet etmek ve arkadaş bulmak için geç kalmayın. Bir arkadaş ve iyi bir dost sizi mutlu edecektir. Sohbet chat odalarımızda iyi sohbet arkadaşı ise oldukça mümkündür. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bizim sizler ile sizin bizler ile kaynaşma noktasında iyi diyalok ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] aracıdır. Bizleri mutlu eden ve bize çok iyi gelen en iyi şey fikirlerde anlaşmak ve o fikirde ortak bir yere değinmektir. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sizlere seslenmekte olduğumuz makalemizden iyi günler diler, hepsohbet ederek aramızda kalmanızı temenni ederiz. Fulsohbet edenler daima geveze olarak anılırlar ve en çok onlar sevinirler. Bizlerde sizlere geveze tadında sohbet dileriz. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olarak Sevgi saygı ile esenkalın.

EDİTÖR: ScanX

Artist 07 Haziran 2021 07:06

Emeğinize sağlık başarılar dilerim.

Selma 07 Haziran 2021 07:34

Alıntı:

SanalizasyonFaresi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 507783)
Emeğinize sağlık başarılar dilerim.

çok teşekkür ederim eksik olmayın. :)

Lareina 07 Haziran 2021 07:56

Emeğinize sağlık , başarılar sizinle olsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ablacım.

Selma 08 Haziran 2021 05:11

Alıntı:

Lareina Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 507800)
Emeğinize sağlık , başarılar sizinle olsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ablacım.

canısı teşekkür ederim. :)

Reyhan 08 Haziran 2021 11:01

Emeğine sağlık ablacım :romantik:

Selma 08 Haziran 2021 18:42

Alıntı:

Reyhan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 508919)
Emeğine sağlık ablacım :romantik:

canısı teşekkür ederim eksik olma... :sarilmakisteyen:

WildCat 08 Haziran 2021 18:47

tadinda sohbet
guzel paylasim tsk ederiz

Selma 09 Haziran 2021 01:30

Alıntı:

WildCat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 509223)
tadinda sohbet
guzel paylasim tsk ederiz

:) rica ederim. bende yorumuna teşekkür ederim..


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:30.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©2019 - 2023 | IRCRehberi