IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi

IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi (https://www.ircrehberi.net/)
-   IR-SOSYAL FARKINDALIK (https://www.ircrehberi.net/ir-sosyal-farkindalik/)
-   -   Erkegide eğiten bir kadın..Dünya kadınlar günü kutlu olsun mu ??? (https://www.ircrehberi.net/ir-sosyal-farkindalik/95670-erkegide-egiten-bir-kadin-dunya-kadinlar-gunu-kutlu-olsun-mu.html)

Raina 05 Aralık 2021 09:48

Erkegide eğiten bir kadın..Dünya kadınlar günü kutlu olsun mu ???
 
Kadın hamile.. Bebek erkek miş herkez mutlu,bebek doğdu pipisi amcalara gösterildi,amcalarda bayram sevinci,dünyanın engerekli organını gördüler çünkü...Bebek terledi çırılçıplak soydular öyle gezdi evde,pipisi vardı ve hakka sahip ti...Bebek büyüdü sünnet olacak...Davullar,zurnalar hediyeler !!!
Çocuk düşündü "sanırım bu çok önemli bir organ " ucbes kız vardı mahallede...Hangisi i sana alalım dediler..Çocuk düşündü " sanırım karşı tarafa sormadan secebiliyorum".. Çocuk açıktı sofrayı kız kardeşleri ve annesi hazırladı ve topladı Çocuk düşündü " sanırım kadınlar bana hizmet etmekle yükümlü"... Kalabalık bir akşam yemeği herkez masaya sığmayacak erkekler ve çocuk masaya, kadınlar yere oturdu..
Çocuk düşündü "sanırım önemli olan erkeklerin konforu " servis yapıldı önce erkeklere yemek verildi.. Çocuk düşündü " sanırım öncelikli olan etkenlerin karnının doyması" Çocuğun kız arkadaşı oldu,bütün sülale duydu, herkes mutlu...
Densiz bir amca" neler yapacan yegenn bakayim kızlara" dedi...
Anne ve baba " oğlundan iyisini mi bulacak " dediler... Çocuk düşündü " sanırım en iyisi benim"ve kızlara onların rızası olmadan istediğimi yapabilirim"...Çocuk büyüdü, arkadaşlarıyla gezmeye gitti,eve geç geldi...Kız kardeşleri eve geç geldiğinde azarlanip dövülürken o paşalar gibi karşılandı..Çocuk düşündü"sanırım ben eve istediğim saatte girip çıkabilirim.."kavga etti ,ağzı burnu kan içinde geldi.. Anneve babası"helal olsun oğluma, koçum benim"dediler.. Çocuk düşündü"sanırım güçlüyüm vesorunlarimi şiddetle haletmeliyim" Çocuk bu düşüncelerini aklının en karanlık köşesine kazıdı.. Çocuk büyüdü,evlendi,iş güç parasahini oldu...Ama bir türlü adam olamadı... bu kültür herkeste olmasa da ülkenin çoğunda bu böyle,bu yüzden birey yetiştirmek yahut güzel bir hayat miras bırakmak harcanan parayla değil, çocuğa sevgiyi aşılamak la olmalıdır,ve bu sevgi sadece insan sevmekle sinirlandirilamaz..

Eraycem 05 Aralık 2021 09:53

Emeğine sağlık

ZaLim 05 Aralık 2021 10:16

kadinlarin onemine farkli ancak dogru bir sekilde yer vermissiniz, asirlardir suregelen kadin erkek esitsizligi malesef bizim ve geri kalmis ulkelerin dogasinda var. Tum kadinlarin kadinlar gunu kutlu olsun.

PnR 05 Aralık 2021 10:33

Emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cim :Mavi

Sim 05 Aralık 2021 11:53

emegine saglik

Lyra 05 Aralık 2021 15:32

Her yerde gördüğüm o meşhur paragraf. Kopyala yapıştır yapan ellerinize sağlık :*

Reyhan 07 Aralık 2021 19:34

Emeğine sağlık :gul:

WildCat 14 Aralık 2021 18:55

emegine saglik gercekten severek begenerek okudum :sarilmakisteyen:

Artist 14 Aralık 2021 18:59

Her gün dünya kadınlar günü olmalı ama altın gününe cevirmezler ise iyi :gulmektencatlayan: şaka maka bir yana gerçekten güzel bir konu emeğinize sağlık

Raina 17 Aralık 2021 15:51

Teşekkürler arkadaşlar


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:31.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©2019 - 2023 | IRCRehberi