IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Şikayet ve Uzlaşma Katılımcılar, aleyhlerine olan Şikayet konularını ve davranışları kanıt sunmaları şartı ile bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

77Beğeni(ler)


Kilitli
 
 
Seçenekler Stil
Alt 28 Şubat 2021, 11:38   #21
Banlı Üye
LaTenT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

ANKARA CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINA
MÜŞTEKİ : BARIŞ YEŞİLÇİMEN
ADRES :
ŞÜPHELİ : İSMAİL KARĞIOĞLI
ADRES : ESENLER/iSTANBUL
TEL: 0545*
KONU: Hakaret (TCK 125/1 , TCK 125/3 ,TCK 53/1-2-3-4) Maddeleri
AÇIKLAMALARIMIZ :
Yukarıdaki kimlik bilgileri tarafıma aittir. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] isimli forum platformuna LaTenT rumuzunda üyeliğim mevcuttur. 26/02/2021 Tarih’inde aynı platform üzerinde bulunan DarK rumuzunu kullandığını bildiğim ismail KARĞIOĞLI ismindeki şüphelinin şahsıma hitaben yazmış olduğu kelimelerin hakaret sayılabileceğini dark@tutku.com adresine ait üye bilgileriyle birlikte kullanıcı tarafından şahsım adına paylaşmış olduğu yazılara istinaden ‘’ Degerli IRCRehberi Yazmış Oldugum Oncelıkle Yazilardan Kusura Bakmayin.Sohbetdesin.Com Herkez hemen hemen bi cok Arkadaslar. Bilir. 15 senediir. Aktif bir Sunucudur. Cok lamer Gordu Gecirdi. Cok lamer saldiri Yapti Yapmayada Devam ediyor Ha Bu saldiri Yaptıgı icin Sunucumuz Zarar mi gordu Asla. Yada Laga Mi girdi Asla. User mi Kaybettik Saldiri Yuzunden Tabiki Asla Oyle bisey olmadi Olmazda. Ama Saldirinda Bi Adabi var bizim deyimle tabiki. LaTenT Denen Kişiliksiz. insan. 2 Gundur Ya kendisi. Yada Onun emrindeki Hangi it Bilmem Bayan Nicki Alip. Aleyna Die bir nicki Alip. Dj ekletti kendine Biliyorsunuz neden bilmedin Kişilere djlik ekledin de diye bilirsiiniz. Sunucularda herkez dj ekliyor. kalkipda sunucuda Oper eklemiyor. Bu Aleyna Yani LaTenT Kişiliksiz. erkek degil cunku Kestirmis. Erkek olsaydi. Kari gibi Saldiri Yapmaz Yada Hic bebe islerile ugrasmazdi. Hep deriz. Biz Bu klavye delikanLi erkekler Benim gozumde. Yada Herkezin Gozunde bilemem Karakoy deki. ev den Farkı yokdur. Yani AGir cumleler aslinda Yakısmaz bize. Saldiri yapiyor yapmaya devam ediyor Birde Ozelime gelmis. : iyi biseymis gibi. devam edicem diyor tabiki edebilirde. ama erkek olarak gelme diye yazmak istedim. Karakoy deki. gibi ol devam et.. sanal alemde erkeqim gibi. dolasma Bence soyluceklerim Bu kadar. ... Bu Aleyna Nick olan Rdayomuza Dj olarak gelip eklenen Kisi.’’ Diyerek Şahsıma Hakaret Etmiştir.
ilgili görsellerin bulunduğu link şöyledir : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Söylediği sözler hakaret boyutunun fazlası sebebiyle Savcılığa Suç Duyurusunda bulunma zorunluluğu hasıl olmuştur. Söylediği kelimelerin tarafımca kabul edilemez olduğu açık ve net bir şekilde ortadadır.
Bu nedenle Şüpheli hakkında TCK’nin ilgili maddeleri gereğince gerekli yasal işlemin yapılıp gerekli müzekkere yazılarak ilgili kurumlara şüphelinin yakalanıp ifadesinin alınmasını ve belirtmiş olduğum TCK’nin maddeleri gereğincede soruşturma başlatılarak ve hakkında kamu davası açılarak gerekli cezanın verilmesini talep etmekteyim.
Hukuki Deliller : Ekran Resimleri , İp Bilgileri , TCK ilgili mevzuat.
Hukuki Sebepler : TCK ve ilgili mevzuat.
Sonuç Ve Talep :
Yukarıda Belirtmiş Olduğum Şüpheli Hakkında Kamu Adına Soruşturma Başlatılarak Ve Soruşturma Neticesinde Hakkında İlgili Kanun Maddeleri Gereğince Cezalandırılmasını Talep Etmekteyim . Ayrıca Kullanmış Olduğu Sözcüklerden Dolayıda Maddi Ve Manevi Zararımın Giderilmesini Talep Etmekteyim. Forum Yöneticileri Veyahut İlgili İp Paylaşımlarını Resmi Olarak Yapılmadığı Taktirde İlgili Forum Sitesinin Kapatılmasını Talep Etmekteyim Saygılarımla Gereğinin Yapılmasını Arz Ve Talep Ederim.. 01/03/2021

Müşteki
Barış Yeşilcimen



Buda Benim Şikayet Dilekçem Yarın Gerekli Yerlere Gidecek Görelim Bakalım Kim Ne Yapacak Bilelim. Bundan Sonrasını Adresim Kimlik Bilgilerimide Doldurup Gereğini Seninle Mahkeme Önünde Hesaplasacaz Ama İyi Bir Tazminati Hazırla Cebinden O Parayıda Çatır Çatır Yiyecem Gözlerinin Önünde ;) Kolay Gelsin İyi Forumlar...


Konu Sterben tarafından (28 Şubat 2021 Saat 12:01 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Adres ve telefon Kişisel hakları koruma kapsaminda oldugu icin kaldirilmistir.
 
Alt 28 Şubat 2021, 12:03   #22
Banlı Üye
LaTenT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Bu Dakikadan Sonra Her Yazılan Kötü Söz Her Yazılan Hakaret Forum Yöneticilerininde Maddi Manevi Tazminatini Gerektirecektir. Kişilik Haklarıma Kim Saldırırsa Gereğini Yasal Olarak Fazlasıyla Alıcak Ve Gereği Fazlasıyla Yapılacak Pesinide Bırakmayacağım. Bundan Sonrası İçin Kimseye Eywallah yok. Hadi Şimdi İsteyen İstediğini Yazsın... İyi Forumlar.

 
Alt 28 Şubat 2021, 13:41   #23
Banlı Üye
LaTenT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Son Olarak Madem Resimler ile Konusuyoruz Gelin Konuşalım Bakalım

Şimdi Ben Arkadaşların Sunucusuna İnsan Gibi Selam Vererek Gittim Gördüğüm Cvp Ve Aldiğim Zline Buyur Sonra Bana Gelmiş O Saldırıyor Bu Yapiyor Demesin Kimse İnsan Gibi Gittik Cevap İnsan Gibi Gelmedi Bundan Sonrasınıda Gerekli Olduğu Şekilde Gereken Cevapı Vereceğim...


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



Şimdi Merak Ediyorum Boş İnsansınız Eywallah Kabul DoLu Değilsinizde Bu Kadarda Ahkam Keserken İnsanlar Tatlı Dille Size Gelirken Böyle Cahilce Hareketleri Sözde Bir Kaf Dağında Gören Kendilerini Boş İnsanlarsınız... Onu anLadık Fakat Siz Hani Dürüsttünüz Ya :) Hani Saygılı Kişilerdiniz NoLdu Şimdi Edepten Bahseden Kişilere SesLeniyorum noLdu ? Şimdi Oturun Kendi Yaptığınıza DüşüncelerinizLe Hareket Ve Beyin Olmadan Hareketleriniz Ve Boş Yorumlarınızı Düşünün...


Notum Şu : Boş Sözler Yapip Post Kasma Özentisi İçinde Olanlara Sözümdür... Bu ..


Konu LaTenT tarafından (28 Şubat 2021 Saat 13:47 ) değiştirilmiştir..
 
Alt 28 Şubat 2021, 13:46   #24
Standart

Önce su soylecegin cumleleri toplu sekilde 1 defa acikla
Bune boyle canın sıkılinca post atiyorsun forumu tehdit mi ediyorsun sen ismin cikmis lamere burada gelip adalet mi dagitmaya kalkiyorsun sen isine gucune bak milletin asabini bozma

________________


sen misin seni sevdiğim o kavga,
sen o kavganın güzelliği misin yoksa...
 
Alt 28 Şubat 2021, 13:50   #25
Banlı Üye
LaTenT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
No1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Önce su soylecegin cumleleri toplu sekilde 1 defa acikla
Bune boyle canın sıkılinca post atiyorsun forumu tehdit mi ediyorsun sen ismin cikmis lamere burada gelip adalet mi dagitmaya kalkiyorsun sen isine gucune bak milletin asabini bozma
Senin Ashabın Bozulsa NoLcak En FazLa napacaksın Onu SöyLe Yeğenim Baştan... Boş PostLar Kasıp :) YorumLar Yapan İnsanLarın Hükmü Sadece ForumLarda Geçerlidir. Unutma.. Ahkam Kesmeyi ßırak Adam Gibi Efendi Gibi Oku YorumLarımı :) Sonrada Üzülme Hadi İyi Forumlar Canım Ciğerim...



Not: Ben Yasal Olan Hakkımdan Bahsediyorum Boş Muhabbetlerden Bahsetmiyorum :) Boş Muhabbet Yapan Arkadaşlarada Sözüm Şu Efendi oLun Canınız Resmi Yolla Yanmasın.. Saygılarımla..


Konu LaTenT tarafından (28 Şubat 2021 Saat 13:54 ) değiştirilmiştir..
 
Alt 28 Şubat 2021, 13:58   #26
eSc
MerdümGiriz
eSc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Hiç bir konuda haksız olduğunu görmedim Her Lamerlikte nick'i geçiyor hepsinde haklı Her Lamerler İrc sunucularında Adeletin koruyucusu zaten :) şaka gibisiniz ... Kadın nicki alıp yetki almak nedir :)
Forum neden tekrar Banını açtı merak ediyorum





________________

Beni anlamıyorlardı.
Zarar yok.
Zaten beni, daha kimler anlamadı..
~
Bende Mevsim Hep Sonbahar
 
Alt 28 Şubat 2021, 14:00   #27
Banlı Üye
LaTenT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
eSc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hiç bir konuda haksız olduğunu görmedim Her Lamerlikte nick'i geçiyor hepsinde haklı Her Lamerler İrc sunucularında Adeletin koruyucusu zaten :) şaka gibisiniz ... Kadın nicki alıp yetki almak nedir :)
Forum neden tekrar Banını açtı merak ediyorum




eSc Ben Bayan Nıckı Almam Kardeş Boş Yapma Boş Yapacaksanda Sus Boş İnsansın ßeLLi ki.


Hakkımda Konusulanlara Tabiki Sessiz Kalacak Değilim... Kimseye AdaLet Dağıtmakta Vazifem Değil... Ben Kendi Hakkımı Yasal Hakkımı Korur Gereğini Yaparım Bu Kadar Basit.. Fazla Söze Gerek Yok İyi Forumlar.

 
Alt 28 Şubat 2021, 14:01   #28
Standart

Şimdi az çok irc dunyasinda herkea herkesi az buçuk tanımakta ve bilmekte..
Yıllardr irc dünyasındayım ve Şahsim adına Lamer diye bitelendirrip bir takıp yafta yapıştırılan insanlar baki ..Bunu herkes bilmekte..
Şahsim adına @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'i bilirim..Ona kimse dokunmadıktan yada hakaret etmedikten sonRa kimseye bir zararı yoktur..Keza bu gune dek tek bir saygısiz kelimesini nede tek bir hareketini gördüm..

Şimdi LaTenT arkadaşıda konuya dahil etmişsiniz ve konuyu açan arkadaş bu posttaki hakaret vari sözleri dile getirirken oki bu adam çok kötü eee ne farkinz kaldi bu şahiştan diye düşünmekten kendimide alamadım..
Fikirler çatışabilir eylemler yalnış olabilir fakat küçük çocuk degilsiniz neyi paylaşamiyorsunuz bu irc de anlamiş değilim..
Saldırı küfür usluptam yoksun kifayetsiz sözleri tasrip etmiyorum fakat Koca adamlarsınız ve nedense hep taşlanana faturayi kesmektesiniz..
Yalancı çoban misali ..Sen yalan konuşuyorusun kesin yaomişsindr vs vs diye insanları ithamlarda bulunursaniz etkiye tepki olayi devreye girecektir ..
Her insan hata yapar hatalarda bizler icindir fakat bu tarz eylemler yapmış veya o yapıyor diye sizlerinde hakaret vari sözleri soylemeniz yersizdi ki .Sizde hatalısınız..
Karşılıklı polimiğe girmek istemiyorum sadece şahsi fikrimi sundum hepsi bu ..
Saygıyla kalınız..


________________



Forumdan AyrıLdığımı biLin isterim..Hadi YoLunuz açık oLsun AhaLi..

SaygıyLa kaLınız.. ~IkRa..

 
Alt 28 Şubat 2021, 14:05   #29
Banlı Üye
LaTenT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
IkRa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Şimdi az çok irc dunyasinda herkea herkesi az buçuk tanımakta ve bilmekte..
Yıllardr irc dünyasındayım ve Şahsim adına Lamer diye bitelendirrip bir takıp yafta yapıştırılan insanlar baki ..Bunu herkes bilmekte..
Şahsim adına @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'i bilirim..Ona kimse dokunmadıktan yada hakaret etmedikten sonRa kimseye bir zararı yoktur..Keza bu gune dek tek bir saygısiz kelimesini nede tek bir hareketini gördüm..

Şimdi LaTenT arkadaşıda konuya dahil etmişsiniz ve konuyu açan arkadaş bu posttaki hakaret vari sözleri dile getirirken oki bu adam çok kötü eee ne farkinz kaldi bu şahiştan diye düşünmekten kendimide alamadım..
Fikirler çatışabilir eylemler yalnış olabilir fakat küçük çocuk degilsiniz neyi paylaşamiyorsunuz bu irc de anlamiş değilim..
Saldırı küfür usluptam yoksun kifayetsiz sözleri tasrip etmiyorum fakat Koca adamlarsınız ve nedense hep taşlanana faturayi kesmektesiniz..
Yalancı çoban misali ..Sen yalan konuşuyorusun kesin yaomişsindr vs vs diye insanları ithamlarda bulunursaniz etkiye tepki olayi devreye girecektir ..
Her insan hata yapar hatalarda bizler icindir fakat bu tarz eylemler yapmış veya o yapıyor diye sizlerinde hakaret vari sözleri soylemeniz yersizdi ki .Sizde hatalısınız..
Karşılıklı polimiğe girmek istemiyorum sadece şahsi fikrimi sundum hepsi bu ..
Saygıyla kalınız..



Düşüncelerin İçin Teşekkür Ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sağol Ama İnsanLar Maalesef Kendi Pisliklerini Örtmek İçin Çomak Arıyorlar Kendilerince Neyse Dediğimiz Gibi Herkes Kendi Yaptığının Cezasını Çekecektir.. Kim oLursa Olsun Gerek Adalet Önünde Gerek Farklı Yönde Teşekkür Ederim Düşüncelerin İçin..


Konu LaTenT tarafından (28 Şubat 2021 Saat 14:07 ) değiştirilmiştir..
 
Alt 28 Şubat 2021, 14:07   #30
www.SohbetciLer.Net
Merhamet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Geçmiş olsun.

 
Kilitli


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:35.