IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi

IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi (https://www.ircrehberi.net/)
-   Hikayeler / Hümaşah (https://www.ircrehberi.net/hikayeler-humasah/)
-   -   IRCRehberi Festivalde (https://www.ircrehberi.net/hikayeler-humasah/76009-ircrehberi-festivalde.html)

Hümaşah 01 Temmuz 2021 18:44

IRCRehberi Festivalde
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

IRCRehberi.Net Festivali


Yıllardan 2021 Aylardan Temmuzdu aşırı sıcak bir akşamdı. Bir lokanta da yemek yiyen.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] & @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] muhabbet ederken ikisinin de aklına mükemmel bir fırsat gelmişti.

İrcRehberi ailesini toplayıp büyük ve bir Müzik Festivali yapmaya karar vermişlerdi.
oMeN bu güzel kararı haberdar etmek için ve diğer insanları çağırmaları için, İrcRehberin'in Yukarı Mahalle muhtarı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve Aşağı Mahalle muhtarı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] aradı. BLueMooN bu habere sevinmişti. Fakat L_ içinden ne gerek vardı deyip Festivale gitmek için üşense de sonrasında belki sevgili bulurum umuduyla Festivale gelmeye karar verdi.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] de @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'yı aradı. Festivalin detayları için bilgilendirdi. Üçü de bu olaya çok sevindi. Reyhan ünlü bir iş kadınıydı. Çevresi geniş olduğu için Festivale ünlü Sanatçıları o çağıracaktı. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ise zengin ve güzel bir kadındı. O da Festivalin olacağı yeri ve diğer detaylarla ilgilenecekti. ZeyNa ise Festivalde konuklara verilecek yemeklerle ilgilenecekti.

Ertesi günü oMeN L_'yi BLueMooN'u , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'i ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'i toplayarak Festivali organize etmeden önce detayları görüştüler. ZaLim Festivalin olacağı yeri belirlemişti.
Deniz manzaralı çok güzel bir yerde olacaktı.


Ve o büyük gün gelip çatmıştı! Kimler yoktu ki Festivalde?
oMeN ve She şık ve güzel kıyafetleriyle katılmıştı. Diğer güzellikleriyle ve yakışıklılıklarıyla göz kamaştıran Reyhan, Lareina, Zeyna, Sim L_ , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gibi bir çok isim katılmıştı.

Derken birden bire çocuk seslerinin cıvıltısıyla Festival yeri şenlenmeye başlamıştı.
Okul Öncesi Öğretmeni @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] öğrencilerini de alıp gelmişti.

Festivalin sunucusu olan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] anons yapıyordu. Festivalde şarkılar söyleyecek ortamı şenlendirecek sanatçıları tanıtıyordu.
Bu sanatçılar arasında kimler yoktu ki? Güzel sesleriyle dillere destan olmuş @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olacaktı.

Herkes çok heyecanlıydı derken aşağı mahalle muhtarı BLueMooN, büyük bir dolmuşla Festival yerine gelmişti. Festivale İrcRehberi ailesinden @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve tüm diğer İrcRehberi ailesi gelmişti.

Ve Festival başlamıştı. Müzikler söylenmeye başlanmış Danslar edilmeye başlamıştı.
Ortam coşmuş , Havai Fişekler atılmıştı. Uzun süre sürdükten sonra Festival sona ermiş, ve herkes evine dönmüştü.

Artist 01 Temmuz 2021 18:48

Emegine sağlık eğlenerek okudum cidden bu arada ben şarkı söylersem çileeeeeeeeee diye söylerim bunada @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cim dayanamaz:sas

Başak 01 Temmuz 2021 18:56

Sevgili @@Humasah O Güzellikler Sende Saklı Emeğine Kalemine Sağlık Ne Güzel Dostları Bir Arada Toplayabilmek.Brawo

WildCat 01 Temmuz 2021 19:00

gercekten cok hos olmus emegine saglik canim
zevk alarak okudum inanki ircrehberi ailesi olarak da tabiki onure oldum
anons geciyorum = Duyduk duymadik demeyin bu festival burda bitmedi daha devami gelicek :sarilmakisteyen::sarilmakisteyen:

BLueMooN 01 Temmuz 2021 19:06

, İrcRehberin'in Yukarı Mahalle muhtarı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve Aşağı Mahalle muhtarı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] aradı. BLueMooN bu habere sevinmişti. Fakat L_ içinden ne gerek vardı deyip Festivale gitmek için üşense de sonrasında belki sevgili bulurum umuduyla Festivale gelmeye karar verdi.


İyimiş, emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

ZeyNa 01 Temmuz 2021 19:08

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cım emeğine sağlık, çok keyifliydi devamını sabırsızlıkla bekliyorum.
Mahallenin muhtarları da olay resmen :sas

BidiBidi 01 Temmuz 2021 19:09

Emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hanimcim :x2:

Fakat L_ içinden ne gerek vardı deyip Festivale gitmek için üşense de sonrasında belki sevgili bulurum umuduyla Festivale gelmeye karar verdi.

Su kısma koptum :sas

PeLin 01 Temmuz 2021 19:13

Ben ve sarki soylemek mi? En son rekor kirmistim ahhahahah @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dar hejirokeeee diye baslayalim bence Emegine saglik canim harikaydi:)))

Kenshin 01 Temmuz 2021 19:13

harika olmuş emeğinize sağlık

Başak 01 Temmuz 2021 19:23

Alıntı:

BidiBidi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 533287)
Emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hanimcim :x2:

Fakat L_ içinden ne gerek vardı deyip Festivale gitmek için üşense de sonrasında belki sevgili bulurum umuduyla Festivale gelmeye karar verdi.

Su kısma koptum :sas

Aynen Bende burası Güzeldi:)) @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hadi Hayirlisi


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:58.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©2019 - 2023 | IRCRehberi